Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bir kat aşağı taksa bu kadar zorlamayacak benim üst kattaki klimalar merdiven yardımı ile montaj yapıldı yerden yüksekliği 3 metre bu 6 metreye takmaya çalışıyorDış ünite ile sağa sola bende gittim![]()
Bende bu aralar dış ünite bakım işlerine girdimBir kat aşağı taksa bu kadar zorlamayacak benim üst kattaki klimalar merdiven yardımı ile montaj yapıldı yerden yüksekliği 3 metre bu 6 metreye takmaya çalışıyor![]()
Ben yararlanmak istiyorum.Dekoratif kanal pahalı ve uğraştırıcı olabilir, ancak servisler bu hizmeti ücreti mukabilinde verirse bu hizmetten yararlanmak isteyen pek çok vatandaş olacaktır diye düşünüyorum.
Fotoğraf resmen tek rakibim Türkler diyor..Dış ünite ile sağa sola bende gittim![]()
Abi şimdi kontrol ettim, foto yüklemene engel sistemde bir sorun görünmüyor.Slmlar ben neden buraya resim yukleyemiyorum benim gibi sorun yaşayan varmı? Format desteklemiyor diyor @Adem Helvacı neden olabilir abi![]()
Heic diye birşey yazıyor ayrıntıya girince nasıl düzeltebilirim pekiForum da yükleme ayarı yok
Galeriden resimin ayrıntılara bakarsanız orada yazar hocam eğer sizde jpg ise burada sorun vardır bEkli dosyayı görüntüle 15264
Senin telefon ne markaydı abi?Heic diye birşey yazıyor ayrıntıya girince nasıl düzeltebilirim peki
Heic ios için özel bir resim formatı. Bana kalırsa Live photoyu kapatıp öyle çekerse abimizin sorunu çözülebilir. Biz burada cümbür cemaat androidçi ya da PC kullanıcısı olduğumuz için sorun yaşamıyoruzSenin telefon ne markaydı abi?
Dosya formatı farklıdır muhtemelen. Yüklemede ben de bir sorun göremedim.Abi şimdi kontrol ettim, foto yüklemene engel sistemde bir sorun görünmüyor.
@İlteriş Yılmaz ne dersin?
Bu montaja sonradan kanal işlemek biraz zor olur estetik durmaz bilginiz olsunMerhaba , hoşgeldiniz.
Dün 23 nisan da servisinizden ismail beyden hizmet aldım. Kendisine çok teşekkür ederim.
Klima çıkış boruları için plastik klima kanalı satmanızı çok isterdim. Tek seferde işlem bitebilirdi. Şimdi kanal aramaktayım. Tabi daha sonra montajını yapmak mesele olacak.
Abi sen fotoları wp den bana yolla ben senin mesajlara eklerim beyaaa sıkma canınıHeic diye birşey yazıyor ayrıntıya girince nasıl düzeltebilirim peki
Şimdi belli oldu abi sorun resim formatıHeic diye birşey yazıyor ayrıntıya girince nasıl düzeltebilirim peki
Aypon yine belli etti kendiniHeic ios için özel bir resim formatı. Bana kalırsa Live photoyu kapatıp öyle çekerse abimizin sorunu çözülebilir. Biz burada cümbür cemaat androidçi ya da PC kullanıcısı olduğumuz için sorun yaşamıyoruz![]()
Aynı kardeşim değişik bir hava var karamsar bir mod oluşturuyor hava@ByCilo reis sizin oralarda havalar nasıl
Bizim buralar dışarı berbat toz değdiği yeri yakıyor gibi aynı
Özellikle bugün acayip rahatsız etti
Biteydi iyidydi![]()
Hayırlı olsun güle güle kullanınİyi akşamlar, sayın klima sevenlerle selam olsun.
Bugün Samsun'da boğucu bir sıcaklık ve tozdan görüş mesafesini dahi etkileyen havada klima montajımız yapıldı ve henüz kullanamasamda klima derdim öyle güzel sonlandı ki...
İlk defa şahit olduğum şeyler yaşadık. 4 kişiyle üstelik hepsi profesyonel usta tarafından 4 kişilik ekiple kurulum gerçekleşti.
Vakum işçilik bilgilendirme ne arasan hepsi güzeldi. Yani forumda okuduklarım videolarda izlediklerimden sonra tedirgindim. Ekip işini tam anlamıyla güzelce yaptı bitirdi.
İlk müsait zamanda tüm detaylarıyla birlikte forumda deneyimimi paylaşacağım.
Bir ara vakuma başlıyoruz diye çağrıldım. Sonra vakum bitti gel bak kontrol et video fotoğraf vb alabilirsin diyen üstelik güleryüzle yapan servise denk gelmekte ne bileyimiş bitimi yerleri her yeri temizleyip ikram ettiğim içecekleri dahi kaldıran usta servis ne bileyim ben görmedim duymadım
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın inşallahİyi akşamlar, sayın klima sevenlerle selam olsun.
Bugün Samsun'da boğucu bir sıcaklık ve tozdan görüş mesafesini dahi etkileyen havada klima montajımız yapıldı ve henüz kullanamasamda klima derdim öyle güzel sonlandı ki...
İlk defa şahit olduğum şeyler yaşadık. 4 kişiyle üstelik hepsi profesyonel usta tarafından 4 kişilik ekiple kurulum gerçekleşti.
Vakum işçilik bilgilendirme ne arasan hepsi güzeldi. Yani forumda okuduklarım videolarda izlediklerimden sonra tedirgindim. Ekip işini tam anlamıyla güzelce yaptı bitirdi.
İlk müsait zamanda tüm detaylarıyla birlikte forumda deneyimimi paylaşacağım.
Bir ara vakuma başlıyoruz diye çağrıldım. Sonra vakum bitti gel bak kontrol et video fotoğraf vb alabilirsin diyen üstelik güleryüzle yapan servise denk gelmekte ne bileyimiş bitimi yerleri her yeri temizleyip ikram ettiğim içecekleri dahi kaldıran usta servis ne bileyim ben görmedim duymadım
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.