Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Dış ünite ile sağa sola bende gittim 😅
Bir kat aşağı taksa bu kadar zorlamayacak benim üst kattaki klimalar merdiven yardımı ile montaj yapıldı yerden yüksekliği 3 metre bu 6 metreye takmaya çalışıyor 🤔

Bir kat aşağı taksa bu kadar zorlamayacak benim üst kattaki klimalar merdiven yardımı ile montaj yapıldı yerden yüksekliği 3 metre bu 6 metreye takmaya çalışıyor 🤔
Bende bu aralar dış ünite bakım işlerine girdim

kondanser in sol taraf saca denk gelen yere ulaşamıyordum kapaklari söktüm pervane vs söktüm yıkadım kondansere hortumu çektim yıkadım Peteklerin arasından simsiyah su aktı parçalarıda kurumaya bıraktım cıncık gibi oldu😋

Ama iç ünite bakımı kışa girişte yapacağım inşallah ne kadar sök tak o kadar zarar veririz hazır 😅

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Dış ünite ile sağa sola bende gittim 😅
Fotoğraf resmen tek rakibim Türkler diyor..

Son düzenleme:
Senin telefon ne markaydı abi?
Heic ios için özel bir resim formatı. Bana kalırsa Live photoyu kapatıp öyle çekerse abimizin sorunu çözülebilir. Biz burada cümbür cemaat androidçi ya da PC kullanıcısı olduğumuz için sorun yaşamıyoruz 🤣

Son düzenleme:
Merhaba , hoşgeldiniz.
Dün 23 nisan da servisinizden ismail beyden hizmet aldım. Kendisine çok teşekkür ederim.
Klima çıkış boruları için plastik klima kanalı satmanızı çok isterdim. Tek seferde işlem bitebilirdi. Şimdi kanal aramaktayım. Tabi daha sonra montajını yapmak mesele olacak.
Bu montaja sonradan kanal işlemek biraz zor olur estetik durmaz bilginiz olsun

@Adem Helvacı abi bu flora klimaların iç üniteden su gelmesi sanırım kronik bir sorun :alala
Benim arkadaşın flora geçen yıl yazın su atıyordu

Şimdi yine aynı vaka diğer arkadaşın konteyner da bulunan Vestel de su atıyor

İlk vâkâda duvara gelen yer değil de kasa terliyor du şimdi bunda duvara gelen yerden geliyormuş

Daha yaz gelmeden böyle terler veya su atarsa yaz gelince heral su basar içeriyi 😅

@ByCilo reis sizin oralarda havalar nasıl
Bizim buralar dışarı berbat toz değdiği yeri yakıyor gibi aynı 😷
Özellikle bugün acayip rahatsız etti
Biteydi iyidydi 😰

İyi akşamlar, sayın klima sevenlerle selam olsun.

Bugün Samsun'da boğucu bir sıcaklık ve tozdan görüş mesafesini dahi etkileyen havada klima montajımız yapıldı ve henüz kullanamasamda klima derdim öyle güzel sonlandı ki...

İlk defa şahit olduğum şeyler yaşadık. 4 kişiyle üstelik hepsi profesyonel usta tarafından 4 kişilik ekiple kurulum gerçekleşti.

Vakum işçilik bilgilendirme ne arasan hepsi güzeldi. Yani forumda okuduklarım videolarda izlediklerimden sonra tedirgindim. Ekip işini tam anlamıyla güzelce yaptı bitirdi.

İlk müsait zamanda tüm detaylarıyla birlikte forumda deneyimimi paylaşacağım.

Bir ara vakuma başlıyoruz diye çağrıldım. Sonra vakum bitti gel bak kontrol et video fotoğraf vb alabilirsin diyen üstelik güleryüzle yapan servise denk gelmekte ne bileyim 😂 iş bitimi yerleri her yeri temizleyip ikram ettiğim içecekleri dahi kaldıran usta servis ne bileyim ben görmedim duymadım

Bugün Samsun'da boğucu bir sıcaklık ve tozdan görüş mesafesini dahi etkileyen havada klima montajımız yapıldı ve henüz kullanamasamda klima derdim öyle güzel sonlandı ki...

İlk defa şahit olduğum şeyler yaşadık. 4 kişiyle üstelik hepsi profesyonel usta tarafından 4 kişilik ekiple kurulum gerçekleşti.

Vakum işçilik bilgilendirme ne arasan hepsi güzeldi. Yani forumda okuduklarım videolarda izlediklerimden sonra tedirgindim. Ekip işini tam anlamıyla güzelce yaptı bitirdi.

Bir ara vakuma başlıyoruz diye çağrıldım. Sonra vakum bitti gel bak kontrol et video fotoğraf vb alabilirsin diyen üstelik güleryüzle yapan servise denk gelmekte ne bileyim 😂 iş bitimi yerleri her yeri temizleyip ikram ettiğim içecekleri dahi kaldıran usta servis ne bileyim ben görmedim duymadım
Hayırlı olsun güle güle kullanın 🤗

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın inşallah 🙂

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri