Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Selamlar lokal sakinleri 😊
Sigma comfort geldiği günden itibaren aralıksız çalışıyor.
En ufak kapatma söz konusu olmadı.

Şuana kadar oda ısısını stabil tutması hava flapları çalışırken falan ses bile yok en ufak ses şikayetimiz olmadı.
Sessiz modda; oğlum (16 günlük yenidoğan) ve eşim dahil hane halkı kimse ses konusunda en ufak şikayet etmiş değil. Hatta derece gösterge ışığını kapatınca klima çalışmıyor mu diye panik oluyoruz sessiz modda çalışırken.

3 günde bir filtre temizliği yapıyorum. Gayet güzel işini yapıyor. Sıcak modu kullanıyoruz oda ısısı 25e set edildiği için yaz havasındayız evde 😂

Dış ünite sesi aşırı sessiz olduğu halde ben balkona çıkınca anlıyorum çalıştığını. İçeriye sesi bile gelmiyor. (Bazen içerisi yeterli sıcaklığın altına düşünce hafif kalkış sesi galiba o da dış ünite kendini yeniden ısıtıyor VS. O zaman)

Bana yansıyan iki haftalık izlenimler bu yönde

Son düzenleme:
Forum dostları klima konusunda tüm paylaşımlarınızdan ziyadesi ile faydalandım, ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum, sağ olun iyi ki varsınız.
Ben klima konusunda kararımı verdim, kredi kartı 9 taksit, 6 yıl garanti, 5 metre bakır boru montaj dahil 12.000 Btu Daikin Emura3 serisi klimayı aldım, takılması 1 aya sürebilir, müteahhit daireleri bayram öncesi bitireceği ve teslimini yapacağını söyledi hayırlısı artık.
Tekrar hepinize derin saygılar..
Abi şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindim 🤩

Selamlar lokal sakinleri 😊
Sigma comfort geldiği günden itibaren aralıksız çalışıyor.
En ufak kapatma söz konusu olmadı.

Şuana kadar oda ısısını stabil tutması hava flapları çalışırken falan ses bile yok en ufak ses şikayetimiz olmadı.
Sessiz modda; oğlum (16 günlük yenidoğan) ve eşim dahil hane halkı kimse ses konusunda en ufak şikayet etmiş değil. Hatta derece gösterge ışığını kapatınca klima çalışmıyor mu diye panik oluyoruz sessiz modda çalışırken.

3 günde bir filtre temizliği yapıyorum. Gayet güzel işini yapıyor. Sıcak modu kullanıyoruz oda ısısı 25e set edildiği için yaz havasındayız evde 😂

Dış ünite sesi aşırı sessiz olduğu halde ben balkona çıkınca anlıyorum çalıştığını. İçeriye sesi bile gelmiyor. (Bazen içerisi yeterli sıcaklığın altına düşünce hafif kalkış sesi galiba o da dış ünite kendini yeniden ısıtıyor VS. O zaman)

Bana yansıyan iki haftalık izlenimler bu yönde
Fatura detaylarını da bekliyoruz 🙏 🙂

Reklamı kralı yakında :tara
Loadingg....
Screenshot_2024-05-14-23-25-41-53_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg

Varol kardeşim anca elime alabildim telefonu duvarları suladım yeni beton döküldü yarın kepçe gelecek bahçede taşlar toplanıp toprak serilecek masraf büyük dostum. :cigara
Ellerine sağlık abi 🙋
Takma kafana ömür geçiyor masraf biteeer gider amaaan can sağlığı diyelim :bilmiyom

Bir termometre balkonda bir tane salonda var klima da salonda salonu kullanmıyorum şuan. Evde de kombi yanıyor ne kliması yahu hem kombi hem.klima lüks o kadar ensesi kalın değilik :krotey

Bir termometre balkonda bir tane salonda var klima da salonda salonu kullanmıyorum şuan. Evde de kombi yanıyor ne kliması yahu hem kombi hem.klima lüks o kadar ensesi kalın değilik :krotey
Kombiyi açıp klimayı yaz modunda çalıştır hangisi daha iyi test etmiş olursun. :deli1

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri