Abi sabah kalktım hanım üşümüş sabahtan klimayı açmışSanki geçen senenin aynısını yaşıyor gibiyiz. Dün ben ısıtmada klima açtım![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi sabah kalktım hanım üşümüş sabahtan klimayı açmışSanki geçen senenin aynısını yaşıyor gibiyiz. Dün ben ısıtmada klima açtım![]()
O değil de abi Çerkezköyde fena donduk yani öyle böyle değil.Abi sabah kalktım hanım üşümüş sabahtan klimayı açmış![]()
Sen ne ara açacaksın tükkanı yahu?Bu lokalde işler kesat olunca rakip lokal açmadım henüz. Kıymetimi bilin![]()
Aynen öyle abiSanki geçen senenin aynısını yaşıyor gibiyiz. Dün ben ısıtmada klima açtım![]()
Abi o taraflar fena soğuk olur alışık olmayanı çarpar dikkat edinO değil de abi Çerkezköyde fena donduk yani öyle böyle değil.
Zaten sağ omzum sıkıntılıydı, orada saatlerce soğuğu yiyince halen şu an ağrı sızı ile uğraşıp duruyorum
Abi komşu lokali açan olmadığı gibiNabıyorun beyaaa
Havalar ne sıcak ne soğuk.
O yüzden baktım bizim lokal de ıssız kalmış![]()
Geçmiş olsun abimO değil de abi Çerkezköyde fena donduk yani öyle böyle değil.
Zaten sağ omzum sıkıntılıydı, orada saatlerce soğuğu yiyince halen şu an ağrı sızı ile uğraşıp duruyorum
Gree reklamı geldi aklımaBu lokalde işler kesat olunca rakip lokal açmadım henüz. Kıymetimi bilin![]()
Seninle bir iki istişare yapmam lazım ondan sonra bakicizzzSen ne ara açacaksın tükkanı yahu?
Adamlar güzel reklam çekmiş tamda işime yarıyorGree reklamı geldi aklıma![]()
Tamam yarın görüşelim o halde.Seninle bir iki istişare yapmam lazım ondan sonra bakicizzz![]()
KorkmaaaAdamlar güzel reklam çekmiş tamda işime yarıyor![]()
Günaydın abiGünaydın Lokalciler![]()
HobaaaaaaaForum dostları klima konusunda tüm paylaşımlarınızdan ziyadesi ile faydalandım, ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum, sağ olun iyi ki varsınız.
Ben klima konusunda kararımı verdim, kredi kartı 9 taksit, 6 yıl garanti, 5 metre bakır boru montaj dahil 12.000 Btu Daikin Emura3 serisi klimayı aldım, takılması 1 aya sürebilir, müteahhit daireleri bayram öncesi bitireceği ve teslimini yapacağını söyledi hayırlısı artık.
Tekrar hepinize derin saygılar..
Hobaaaaaaa
Bayram gibi haber oldu bu zira Daikin Emura için de forumda etkili bir ana konu olacak demektir haydi gözümüz aydın.![]()
![]()
Montaj süreci de bizim en çok sevdiğimiz süreçlerdendir hocam biliyorsun, ekip nasıldı, montaj nasıl geçti vs birkaç kare görüntü süper olur![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.