Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

ME nin modelini tam bilemedim ama bunların içinde size en hayırlısı bosh ile Fujitsu olacaktır sadece kendi düşüncem hatta Fujitsu hepsini sollar diye düşünüyorum konfor ve yakıt konusunda
Aslında yakıtlarını hiç ölçmedim fakat gerek Sigma olsu gerek Mitsubishi olsun hiç bir şekilde beni üzmedi bu güne kadar. Onları alırken hiç bir bilgim yoktu aslında arkadaşlar şunu al dedi aldım bunuda al dedi onuda aldım 😀 fakat Fujitsu ve Bosch klimayı alırken Allah inandırsın 6 kere aldığım klimayı tekrar iptal edip sonra bunlarda karar kıldım. Tabikide buda sizlerin ve @Adem Helvacı hocamın sayesinde oldu. 🙏

Aklıma gelmişken yazayım.
Bugün bazı denemeler yaptım ve parametre ayarı girilmiş olan Midea All Easy Pro model klimada soğutma modunda iç ortam 26 derece olmasına rağmen klima 29 a ayarlıyken halen iç ünite üfleme yapmaya devam ediyor. Dış ünite kompresör çalışmaz durumda. :ok

Aklıma gelmişken yazayım.
Bugün bazı denemeler yaptım ve parametre ayarı girilmiş olan Midea All Easy Pro model klimada soğutma modunda iç ortam 26 derece olmasına rağmen klima 29 a ayarlıyken halen iç ünite üfleme yapmaya devam ediyor. Dış ünite kompresör çalışmaz durumda. :ok
@ByCilo abi o zaman ayarları değiştirmemize gerek yok :rock
Mod değişince mod la birlikte gidiyor ayarlar :alala

Telefon paketleri ile ilgili bir konu başlığı vardı. Arama ile bulamadım. Paylaşabilen varmı. Paketliden faturaliya geçmeyi planlıyorum.

Telefon paketleri ile ilgili bir konu başlığı vardı. Arama ile bulamadım. Paylaşabilen varmı. Paketliden faturaliya geçmeyi planlıyorum.
Bende bulamadım :alala
Türk Telekom kullanıyorsan şu 3 aylık tl ile alınan paketler vardı onlar uyguna gelmiyormu abi ?
Ama tabii faturalı rahat oluyor tek ücret 1 yılda sözleşme yap geç bitti 🙂

Son düzenleme:
Türk Telekom kullanıyorsan şu 3 aylık tl ile alınan paketler vardı onlar uyguna gelmiyormu abi ?
Valla gına geldi. Bimcell kullanıyorum en uygun fiyatlı ve türkcell vodafon türk telekom un çekmediği veya az çektiği yerlerde bile sorun yaşamadım. Bimcell türktelekom un alt yapısını kullanıyor ama acayip bir durum işte. Son 2 aydır bir değişiklik olmadı ama sene başında her 2 hafta bir bir mesaj, içeriğinde sevgili abonemiz ülkemizde yaşanan son enflasyon durumları felan feşmekan üzülerek paket ücretini artırıyoruz. 80 den 120 ye 120 den 150 ye 150den 180 e 180 den de şu an 250 tl ye arttırdılar. Baktım faturalı da daha fazla internet filan daha ucuza olmasa bile aynı fiyata daha fazla veriyor. Sonuçta hiçbiri babamın oğlu değil olsa ne olacak yani. Şu operatörlerden o kadar tiksindim ki zerre iyi birşey düşünmüyorum.

Valla gına geldi. Bimcell kullanıyorum en uygun fiyatlı ve türkcell vodafon türk telekom un çekmediği veya az çektiği yerlerde bile sorun yaşamadım. Bimcell türktelekom un alt yapısını kullanıyor ama acayip bir durum işte. Son 2 aydır bir değişiklik olmadı ama sene başında her 2 hafta bir bir mesaj, içeriğinde sevgili abonemiz ülkemizde yaşanan son enflasyon durumları felan feşmekan üzülerek paket ücretini artırıyoruz. 80 den 120 ye 120 den 150 ye 150den 180 e 180 den de şu an 250 tl ye arttırdılar. Baktım faturalı da daha fazla internet filan daha ucuza olmasa bile aynı fiyata daha fazla veriyor. Sonuçta hiçbiri babamın oğlu değil olsa ne olacak yani. Şu operatörlerden o kadar tiksindim ki zerre iyi birşey düşünmüyorum.
Haklısın abi valla diyecek birşey kalmamış ☹️
Şuan bende türk Telekom kullanıyom 20gb 1000 hy dk 250 sms 225 tl ve sözleşme bitince ne yaparım derdine düştüm bile😅

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-05-19-22-29-30-45_e82f30e287e98a347e36a7afcbd8a5f9.jpg
    Screenshot_2024-05-19-22-29-30-45_e82f30e287e98a347e36a7afcbd8a5f9.jpg
    41.5 KB · Görüntüleme: 12
Tekrar günaydın dostlar
Dün yoğun bir gündü telefonu elime alamadım bahçede yeni demir kapı ve çit montaj işleriyle uğraştım. @muhammet göl Sanırım parametre moda göre yapılıyor olabilir. 😃 @İRFAN Faturalı avantajlı ama her yenileme döneminde yırtık olup tarifeler konusunda Oparatöre baskı kuracaksın 😃 Türktelekom bu konuda en iyi Oparatör Xde önemli bir twit altına faturayla ilgili yorumu döşe birde özelden iletişim bırak bak gör uygun tarifeler hemen nasıl sunuluyor. 😃 @muhammet göl dostum sende bu taktiği dene benim tarife 218TL 30gb 10gb sosyal medya 1000dk konuşma ve SMS :tara

Tekrar günaydın dostlar
Dün yoğun bir gündü telefonu elime alamadım bahçede yeni demir kapı ve çit montaj işleriyle uğraştım. @muhammet göl Sanırım parametre moda göre yapılıyor olabilir. 😃 @İRFAN Faturalı avantajlı ama her yenileme döneminde yırtık olup tarifeler konusunda Oparatöre baskı kuracaksın 😃 Türktelekom bu konuda en iyi Oparatör Xde önemli bir twit altına faturayla ilgili yorumu döşe birde özelden iletişim bırak bak gör uygun tarifeler hemen nasıl sunuluyor. 😃 @muhammet göl dostum sende bu taktiği dene benim tarife 218TL 30gb 10gb sosyal medya 1000dk konuşma ve SMS :tara
Günaydın abii
Eline sağlık kolay gelsin 🙋

Parametre olayı çok iyi oldu her modda ayrı hafızada kalıyor vs rahat oldu bizim uçun yazın ihtiyaç yok ne güzel 👌

Hemide Canını yirim senin iyi dedin bu taktiğini denerim sözleşme bitimi 🤣:rock

Birde bir mesajla 80 kapıya 90 deynek vurmuş oldun abi tebrik ederim 👏🤣

IMG_20240519_190641.jpg

@ByCilo abi o zaman ayarları değiştirmemize gerek yok :rock
Mod değişince mod la birlikte gidiyor ayarlar :alala
Valla abi görünüşe göre bir değişiklik gerekmeyecek. Xtreme olanda ne yapmıştım hatırlayamadım ben çok kurcaladığım için son durumu bir türlü hatırlamıyorum ama en azından All Easy Pro modelde parametre girili olmasına rağmen üfleme devam ediyor bende.
Bakalım sizde durum ne olacak :alala

Bir de evdeki Xtreme serisinde ne yapacak onu da görelim, dün yine bir sirkeli temizlik yaptım Xtreme klimada :D

Valla abi görünüşe göre bir değişiklik gerekmeyecek. Xtreme olanda ne yapmıştım hatırlayamadım ben çok kurcaladığım için son durumu bir türlü hatırlamıyorum ama en azından All Easy Pro modelde parametre girili olmasına rağmen üfleme devam ediyor bende.
Bakalım sizde durum ne olacak :alala

Bir de evdeki Xtreme serisinde ne yapacak onu da görelim, dün yine bir sirkeli temizlik yaptım Xtreme klimada :D

Kurcalamak bizim işimiz 😂
En kısa zamanda benim klimayı soğuk modda deneyip buraya ekleme yaparım abi🙋

Ooo abi eline sağlık mis gibi çalışır yazın 🤩

Bu akşam 18bin Xtreme yaz moduna geçiş yaptı yarım saat çalıştı gaz hareket etti artık yaza hazır 😅 bugün düne göre daha hareketli geçti anca telefonu elime aldım. :tara

Günaydın abii
Eline sağlık kolay gelsin 🙋

Parametre olayı çok iyi oldu her modda ayrı hafızada kalıyor vs rahat oldu bizim uçun yazın ihtiyaç yok ne güzel 👌

Hemide Canını yirim senin iyi dedin bu taktiğini denerim sözleşme bitimi 🤣:rock

Birde bir mesajla 80 kapıya 90 deynek vurmuş oldun abi tebrik ederim 👏🤣

Ekli dosyayı görüntüle 16062
Taktik sonucu 1 sene bu kedi gibi olursun 😅
Pratik, çözüm odaklı, yaşam felsefesi, bir taşla iki kuş. :tara

Abiler bu patika yoldaki boya ile konulan işaretler ne olabilir
bu bölgede genellikle bağlar ve araziler var
Daha önce bunlar yoktu belediyenin koyduğunu düşünüyorum :alala
IMG-20240521-WA0003.jpg
IMG-20240521-WA0005.jpg

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri