Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Bu klimada dayımın başka bölgeye evini taşıyor bir arkadaşı gelmiş yardım edeyim derken klimayı sökmüş boruları kesmiş çekip gitmiş hiç haberim olmadı resimleri attılar senin klimada var anlarsın bu böylemi olur vs 🤦🤦
Vay arkadaş yapmadan önce arasana ahh ah
makinaya yazık olmuş ne yazık ki iş bittikten sonra haberim oldu

Epey birşey saydımda oda orda kalsın 🤬

Gaz maz ne varsa gitmiş boruda duvarda kalmış 🤦
Yuh artık. Yoldan geçen birini çevirip bunu sök desen abi bilmiyorum vardır bunun bir sökme düzeni der bir sorgular. Ulan elinde 2 çatal anahtarda mı yok tu elinde bir alyan da mı yoktu. Boru kalırsa duvarda kalaydı. İşin diğer bir kötü yanı duvar içinde kalan kısımda meftaa oldu %99 kalan boy bir sonraki montaja yetmeyecek.
Aklımdan geçenleri buraya yazamıyorum.

Yuh artık. Yoldan geçen birini çevirip bunu sök desen abi bilmiyorum vardır bunun bir sökme düzeni der bir sorgular. Ulan elinde 2 çatal anahtarda mı yok tu elinde bir alyan da mı yoktu. Boru kalırsa duvarda kalaydı. İşin diğer bir kötü yanı duvar içinde kalan kısımda meftaa oldu %99 kalan boy bir sonraki montaja yetmeyecek.
Aklımdan geçenleri buraya yazamıyorum.
Sorma abi ya
Çok şaşırdım
cumartesi günü taşınacaklar bakalım sonuç ne olacak klima mecburen yeni eve montajlanacak işin kötü kısmını orda görmüş olacaklar birde tutup garantili diye yetkili servis çağırırlarsa bak sen işin tadına 😅

Hey gidi günler :cigara
İlk klimam dı ve vakumsuz montajlanmıştı :sneaky:
IMG_20240524_020504.jpg

Dün akşam 7 gibi 23 derecede sıcak üfleme otomatik fanda çalıştırdım gülo mu :hihi oda sıcaklığı 21 derece civarıydı. Yaklaşık 10dk çalışıp durdu herhal sıcaklık 23 olunca durdu. 11 gibi kapattım. 4 saat boyunca 1kw yaktı. İlk izlenimlerim fan sesi fazla geldi yatak odasına uygun değil gibi ama otomatikte açtım belki de full ayarda çalıştı bilmiyorum.

Dün akşam 7 gibi 23 derecede sıcak üfleme otomatik fanda çalıştırdım gülo mu :hihi oda sıcaklığı 21 derece civarıydı. Yaklaşık 10dk çalışıp durdu herhal sıcaklık 23 olunca durdu. 11 gibi kapattım. 4 saat boyunca 1kw yaktı. İlk izlenimlerim fan sesi fazla geldi yatak odasına uygun değil gibi ama otomatikte açtım belki de full ayarda çalıştı bilmiyorum.
G tech den bahsediyorsak 1 ci kademeye alırsan dibinde bile zor duyuluyor

Abiler makaralı uzatma kablosu aldım kafama şu yazı takıldı şimdi ben bunu komple her zaman açamam 50 mt 😅
orda komple açmadan çalıştırma diyor :alala

Şunun için demiş olabilirmi acaba mesela sürekli 16a yük çekme durumunda aşırı yüklenme olursa kablo komple erir vs diyemi öyle demiş olabilirler ?

Elektrik işlerinden az çok anlarım bir ürüne aşırı yuklenmedigin sürece ne ısınır ne erir vs fikir verirseniz sevinirim 🙏
IMG-20240524-WA0002.jpg

Bence fan sesi normal çünkü her klima ilk iklimlendirme durumunda iç dış fan kompresör Allah ne verdiyse yüklenir hadi kompresör yüklenmese bile iç ünite fanına verir gazı

Fan sesine normal kullanım senaryosunda bakmak lazım %30 40 50 veya otomatik iklimlendirme sonrası durumda

Hazırız 😂
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Vay beeeee
cık dıgı dıg tuk dıgı dıg tuk

Yıllarca bu jenerikle tv izledim, tv tamir ettim :D

Isıtma modunda sistemler otomatik fan modunda devri çok düşürmez abi dış sıcaklık basıncınwa yenik düşmemek için.
Manuel denemeni öneririm Gülo'nu :D

Abiler makaralı uzatma kablosu aldım kafama şu yazı takıldı şimdi ben bunu komple her zaman açamam 50 mt 😅
orda komple açmadan çalıştırma diyor :alala

Şunun için demiş olabilirmi acaba mesela sürekli 16a yük çekme durumunda aşırı yüklenme olursa kablo komple erir vs diyemi öyle demiş olabilirler ?

Elektrik işlerinden az çok anlarım bir ürüne aşırı yuklenmedigin sürece ne ısınır ne erir vs fikir verirseniz sevinirim 🙏Ekli dosyayı görüntüle 16158
Abi toroidal sargı elektromanyetik alan oluşturur, öyle ufak gerilimlerde (akım daha doğrusu) sorun olmaz fakat güç değeri artarsa kabloda sıcaklık artar ve olumsuz sonuçlar ortaya çıkabilir diye yasal olarak da o uyarıyı yazmak zorundalar.

Abi toroidal sargı elektromanyetik alan oluşturur, öyle ufak gerilimlerde (akım daha doğrusu) sorun olmaz fakat güç değeri artarsa kabloda sıcaklık artar ve olumsuz sonuçlar ortaya çıkabilir diye yasal olarak da o uyarıyı yazmak zorundalar.
Yorumun için teşekkürler abi🙋
Anladığım şu ben bunu 10 mt açıp matkap veya elektrik süpürgesi ile kullanırsam ozaman idare eder beni ama tutup ta 2000wat ufoyu dayarsam buna 10mt açsam dâhi ısınır
Tam açma ama yarım yüklen tam aç canını al😂

Yorumun için teşekkürler abi🙋
Anladığım şu ben bunu 10 mt açıp matkap veya elektrik süpürgesi ile kullanırsam ozaman idare eder beni ama tutup ta 2000wat ufoyu dayarsam buna 10mt açsam dâhi ısınır
Tam açma ama yarım yüklen tam aç canını al😂
Kablo kaliteliyse 2kw sorun teşkil etmez gibi ama biz yine de itidalli davranalım :D

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri