Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

1719907174171.png

Şimdi bak Halil. Öncelikle ben senin kardeşin falan değilim. Senin gibi birisi benim ne kardeşim ne dostum ne yakınım hiçbir şeyim olamaz açık ve net. Adının adımla anılmasını bile kendime hakaret kabul ederim o derece haz etmem senden çünkü Din adamı sıfatlı bir iftiracısın. Meydan boş olduğu ve hiç kimse hiçbir şey bilmediği için sağda solda fırsat buldukça kendince yazıyorsun bir şeyler ama bir susarım, iki susarım eğer susmamaya karar verirsem bir video da senin için çeker ve bütün sosyal medya hesaplarımda paylaşır, Diyanete de yollarım bilgin olsun. Konunun detaylarına burada girmiyorum seni daha fazla rencide etmemek adına fakat eğer bu işi uzatırsan bilmeni isterim ki Din adamı olmana rağmen Devletten nasıl vergi kaçırma yollarına girdiğin dahil olmak üzere her şeyi hem kamuoyuna hem de Çalıştığın kuruma anlatıırm. Sen, sana verilen camiye ve kendini liderleri zannettiğin cemaatine bu şekilde hitap edebilrisn ancak, bana değil anladın mı? Diğer tarafta yazdıkarından da haberim var, ''Adem Helvacı bana dilekçe yazacaktı ama Midea söz konusu olunca yazmadı'' söylemlerinin yalan olduğunu ben seni TÜKETİCİ sıfatı ile muhatap kabul edebileceğimi ancak Analığına satın aldığın klimanın parasını başkasına ödetip faturayı da vergi indirimi almak için başka akrabanızın şirketine kestirdiğiniz için TACİR konumuna düşmenizden dolayı yazmadığımı gayet iyi bilmene rağmen işine gelmediği için hiç bunlardan bahsetmiyorsun ama Midea senin klimanı iade almadığı için bulduğun her fırsatta beni Midea reklamcısı olarak suçlayıp iftira atmaktan da geri kalmıyorsun. Bak buraya sadece 3-5 satır yazı yazdım bırakıyorum, şart olsun ki bu arsızlığına devam edersen bana yolladığın tüm videolar dahil olmak üzere elimde ne varsa kullanıp bundan sonraki odak noktam sen olursun ve Diyaneti Bıktırana kadar seninle ilgili içerik üretirim bilgin olsun. İnsanda biraz olsun utanma olur yahu sen nasıl din adamısın? Şimdi o kibirini, egonu ve çok bilmişliğini al ve git bence.

Diline sağlık abi 👏
Ben bunu az çok tahmin etmiştim şimdi sende deyince emin oldum bunda bir iş vardı zaten tanesi 112 bin tl lik klimaları çatır çatır alıp takıyorlardı en son 3 tane Panasonic aldılar 330k eder oda bu değirmenin suyunun nerden geldiği belli.

Yalnız yazdığını birgün sonra geri silip aman ha videoları kimseye yollama deyince jeton düştü bende neden silip duruyon yazıları dedim telefonun hafızasını kaplıyor yazılar dedi bende malım ya yedim
sonra hep bilmişlik yapıp zırzırzır sadece kendi konuşup bana laf bile vermeyince daha fazla dayanamayıp WhatsApptan engeli bastım günlük yedek aldım ama maalesef yetişemedim gece siliyordu
Yılmaz abi bu kahpe'nin yazdığı yorumlara doğruları yazıp çizince arka planda onuda sevmezdi silmeseydi hepsini burada yayinlardımda hep sildi kahpe.

Son düzenleme:
Diline sağlık abi 👏
Ben bunu az çok tahmin etmiştim şimdi sende deyince emin oldum bunda bir iş vardı zaten tanesi 112 bin tl lik klimaları çatır çatır alıp takıyorlardı en son 3 tane Panasonic aldılar 330k eder oda bu değirmenin suyunun nerden geldiği belli.

Yalnız yazdığını birgün sonra geri silip aman ha videoları kimseye yollama deyince jeton düştü bende neden silip duruyon yazıları dedim telefonun hafızasını kaplıyor yazılar dedi bende malım ya yedim
sonra hep bilmişlik yapıp zırzırzır sadece kendi konuşup bana laf bile vermeyince daha fazla dayanamayıp WhatsApptan engeli bastım günlük yedek aldım ama maalesef yetişemedim gece siliyordu
Yılmaz abi bu kahpe'nin yazdığı yorumlara doğruları yazıp çizince arka planda onuda sevmezdi silmeseydi hepsini burada yayinlardımda hep sildi kahpe.
Senin isim niye değişti be yaa

Adem abi bu firmalar sana neden dava açamıyor. Genelde böyle isim yapmış firmalar ufak bir kötü de hemen dava ile çökerler tepene, bu gıda detektifi mesela sürekli davalık oluyor. kazanıyor haklı olduğu için ama yine de sürekli dava açılıyor. Senin sırrın nedir :)

Adem abi bu firmalar sana neden dava açamıyor. Genelde böyle isim yapmış firmalar ufak bir kötü de hemen dava ile çökerler tepene, bu gıda detektifi mesela sürekli davalık oluyor. kazanıyor haklı olduğu için ama yine de sürekli dava açılıyor. Senin sırrın nedir :)
Açıyorlar açmıyorlar mı sanıyorsunuz? Açmasalar da tehdit etmeye çalışanlar da oluyor.

Şimdi bak Halil. Öncelikle ben senin kardeşin falan değilim. Senin gibi birisi benim ne kardeşim ne dostum ne yakınım hiçbir şeyim olamaz açık ve net. Adının adımla anılmasını bile kendime hakaret kabul ederim o derece haz etmem senden çünkü Din adamı sıfatlı bir iftiracısın. Meydan boş olduğu ve hiç kimse hiçbir şey bilmediği için sağda solda fırsat buldukça kendince yazıyorsun bir şeyler ama bir susarım, iki susarım eğer susmamaya karar verirsem bir video da senin için çeker ve bütün sosyal medya hesaplarımda paylaşır, Diyanete de yollarım bilgin olsun. Konunun detaylarına burada girmiyorum seni daha fazla rencide etmemek adına fakat eğer bu işi uzatırsan bilmeni isterim ki Din adamı olmana rağmen Devletten nasıl vergi kaçırma yollarına girdiğin dahil olmak üzere her şeyi hem kamuoyuna hem de Çalıştığın kuruma anlatıırm. Sen, sana verilen camiye ve kendini liderleri zannettiğin cemaatine bu şekilde hitap edebilrisn ancak, bana değil anladın mı? Diğer tarafta yazdıkarından da haberim var, ''Adem Helvacı bana dilekçe yazacaktı ama Midea söz konusu olunca yazmadı'' söylemlerinin yalan olduğunu ben seni TÜKETİCİ sıfatı ile muhatap kabul edebileceğimi ancak Analığına satın aldığın klimanın parasını başkasına ödetip faturayı da vergi indirimi almak için başka akrabanızın şirketine kestirdiğiniz için TACİR konumuna düşmenizden dolayı yazmadığımı gayet iyi bilmene rağmen işine gelmediği için hiç bunlardan bahsetmiyorsun ama Midea senin klimanı iade almadığı için bulduğun her fırsatta beni Midea reklamcısı olarak suçlayıp iftira atmaktan da geri kalmıyorsun. Bak buraya sadece 3-5 satır yazı yazdım bırakıyorum, şart olsun ki bu arsızlığına devam edersen bana yolladığın tüm videolar dahil olmak üzere elimde ne varsa kullanıp bundan sonraki odak noktam sen olursun ve Diyaneti Bıktırana kadar seninle ilgili içerik üretirim bilgin olsun. İnsanda biraz olsun utanma olur yahu sen nasıl din adamısın? Şimdi o kibirini, egonu ve çok bilmişliğini al ve git bence.
Yahu abi bunu ekran görüntüsünden önce paylaşsaydın keşke küçücük yazıları okumak zorunda kaldım :hihi

Arkadaşlar özel hastanelerde yapılan tüp Bebek tedavisinde sgk yardımcı oluyormu rica etsem bilginiz varsa yazar mısınız.
İnternette araştırdımda karmaşık sağlam bir bilgi lazım bana.
( Tıp Fakültesi yada normal hastanelerde rapor ile destek oluyorlar ama özel hakkında bilgim yok )

Arkadaşlar özel hastanelerde yapılan tüp Bebek tedavisinde sgk yardımcı oluyormu rica etsem bilginiz varsa yazar mısınız.
( Tıp Fakültesi yada normal hastanelerde rapor ile destek oluyorlar ama özel hakkında bilgim yok )
Hastane SGK ile anlaşmalıysa SGK küçükte olsa destek olur diye tahmin ediyorum.

Şimdi şöyle oluyor.
Ukalalık gibi algılansın istemem fakat ben bu günleri öngörmüştüm ve bu nedenle tüm ticari faaliyetlerimi sonlandırıp bir tüketici Derneği kurdum. Tabi bu işler öyle ''Selamın Aleyküm ben geldim Dernek kuruyorum hayırlı olsun'' demekle olmuyor çok ağrısı sancısını çektik halen de hem tüm maddi yükünü kendimiz karşılıyor hem de tüm manevi yükünü kendimiz omuzluyoruz zira tüzüğümüzde yazılı ve izinli olmasına rağmen ben hiçbir şekilde işin içine para dahil olmasın diye banka hesabı bile bağlamadım Derneğe.

Üyelik başvuru ücreti almadım, aidat toplamadım, bağış da kabul etmiyorum.

Masraf kısmını kişisel olarak karşılıyor, tüm resmi işlemleri de eşim ile ben koşturuyoruz. Yönetim kurul toplantısı ve Genel kurul toplantısı olmasa 16 üyenin 13 ü bir dernek mensubu olduklarını bile hatırlamazlar o derece.

Neden? Çünkü çıkar içeren bir girişim değil o nedenle kimse uğraşmak istemiyor.

Ben neden uğraşıyorum? İşte bu öngörü ile ben firmaların beni susturmaya çalışacaklarını bildiğim için bunu sadece kamu yararı statüsünde ilerletiyorum. Kimseden para almam, sunduğum destekler ücretsizdir, ticari bir girişimim yok dolayısı ile marka karalama haricinde diğer hiçbir ithamları bana uymuyor.

Marka karalama kısmında da bir şey yapamıyorlar çünkü sonuçta ortada bir tüketici şikayeti ve mağduriyet var.
Ayrıca içerikleri de genelde tüketicilere yaptırtıyorum ki burada BEN zannedilmesin konunun öznesi.

Düşünün ki geçen gün bir dostumuz bana şey yazmış ''Abi senin ne çok ürünün bozuluyor?'' :)

Dyson ile ilgili vatandaş videosunu çekmiş yollamış ve yayınlamışım ama dostumuz o kişiyi ben sanmış mesela :)

Yani benim yaptığım iş tamamen kamu yararı olsa da elbette ki HAKARET - HAKSIZ REKABET - MARKA KARALAMA ve AVUKATLIK KANUNUNA MUHALEFET gibi suçlamalarla gidip ifade vermişliğim var , neyse ki kovuşturmaya yer yoktur dendi bu suçlamalar karşısında zira kamu yararı içerik ürettiğime kanaat getirmiş sayın Savcı.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri