Senin aep te var mıydı kışın denedinmiPrime üretimi yok şuan xtremede o ses var. All Easy, Breezeless gibi modellerde yok. ME noviro me cihazımda da vardı genleşme sesi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Senin aep te var mıydı kışın denedinmiPrime üretimi yok şuan xtremede o ses var. All Easy, Breezeless gibi modellerde yok. ME noviro me cihazımda da vardı genleşme sesi
Midea nın en üst segmentinden en alt segmentine kadar sıralama yapabilir misinizAbi nekadar para okadar ekmek mitsubihinim 80
Bin ₺ ye sattığı klimayı midea 40 bin₺ ye satıyor keşke mitsubishide ek garanti yapmasada sadece zenginlerin evinde olmasa![]()
O şimdi uyumuştur hocam ben cevap vereyimMidea nın en üst segmentinden en alt segmentine kadar sıralama yapabilir misiniz
Benim g-tech de soğutma da sanırım genleşme sesi yok. Belki fan sesi bastırıyor olabilir ama dikkatimi çekmedi. Isıtmada var ama.Senin aep te var mıydı kışın denedinmi
sadece ısıtmada oluyor abi yazın bende duymadım genleşme vsBenim g-tech de soğutma da sanırım genleşme sesi yok. Belki fan sesi bastırıyor olabilir ama dikkatimi çekmedi. Isıtmada var ama.
Dostum Xtreme BRE AEP veya ME farketmez ani ısı değişimleri kasayı genleşme döngüsüne sokar! 30⁰ olmuş odayı 25⁰ ye çekmek istersen klima 4 5⁰ lere kadar soğuk üfler buda ciddi bir fark oluşumu genleşme sesi olmama ihtimali yok marka farketmez. Şunu diyebiliriz sürekli çalışan klima genleşme yapmaz.Prime üretimi yok şuan xtremede o ses var. All Easy, Breezeless gibi modellerde yok. ME noviro me cihazımda da vardı genleşme sesi
Bu alanda sonradan + 9000 BTU bir klima daha eklenebilir ortama göre ekstra çalıştırabilirsiniz.Merhaba Adem Bey,
Ankara'da oturuyorum, hepsiburada üzerinden Midea Xtream Save 1200BTU klima aldım. Ankara'daki tek yetkili servis olan "a1 soğutma" dan klima montajı için randevu talep ettim. Şöyle bir dönüş aldım, doğruluğunu teyit etmek için size sormak istedim. Sitede oturduğum için hali hazırda klima iç ünitesi salonda bağlantı alanı mevcut yine aynı şekilde dış kapı önünde klima odası yer almakta ve dış ünite bağlantı noktası mevcut. Ancak salon mutfak antre açık konsept olarak tasarlanmış mimari olarak(kat planı resimdeki gibidir), bunu belirttiğimde aynen şu şekilde cevap aldım "cihazın kapasite olarak yeterli olmayacağı, cihazda arıza ve soğutma şikayetinde garanti kapsamına girmeyeceği sorumluluğun bana ait olduğu" bilgisini ilettiler.
Aldığım elektronik cihazın bu sebepten dolayı garanti dışı kalma durumu olabilir mi bilgi verebilirseniz sevinirim.
Eğer böyle bir durum varsa garantisiz kullanmam uygun olur mu? Böyle bir durum yok ise nasıl bir aksiyon almam gerekir.
Ekli dosyayı görüntüle 17351
Bu en alt segment günlük verisi evimde üç adet Xtreme mevcut 9 12 18lik olarak. 18 sabah 07:00 akşam 00:00 arası çalışıyor. 9 ve 12 akşam 22:00 sabah 08:00 arası çalışıyor. Klimalar 27⁰ set edilmiş şekilde çalışıyor.Midea nın en üst segmentinden en alt segmentine kadar sıralama yapabilir misiniz
Benim merak ettiğim konu garanti durumu, yetkili servis garantiye dahil etmiyorum diyebilir mi? + @Adem HelvacıBu alanda sonradan + 9000 BTU bir klima daha eklenebilir ortama göre ekstra çalıştırabilirsiniz.
Ben olsam etmem sonuçta kurulumu yetkili servis yapmıyor. Bazen ucuza kaçmak ileride pahalıya patlayabilirBenim merak ettiğim konu garanti durumu, yetkili servis garantiye dahil etmiyorum diyebilir mi? + @Adem Helvacı
BreezelessO şimdi uyumuştur hocam ben cevap vereyim
Üst modeller
all easy pro ve breezeles modeli ikiside birbine yakın
ama breezeles modeli rüzgarsız serinlik özelliği ile konfor odaklı
Onların altı xreme
Başka yok
Bahsi geçen m2 değerleri doğrultusunda size kapasite anlamında verilen bilgi doğru.Merhaba Adem Bey,
Ankara'da oturuyorum, hepsiburada üzerinden Midea Xtream Save 1200BTU klima aldım. Ankara'daki tek yetkili servis olan "a1 soğutma" dan klima montajı için randevu talep ettim. Şöyle bir dönüş aldım, doğruluğunu teyit etmek için size sormak istedim. Sitede oturduğum için hali hazırda klima iç ünitesi salonda bağlantı alanı mevcut yine aynı şekilde dış kapı önünde klima odası yer almakta ve dış ünite bağlantı noktası mevcut. Ancak salon mutfak antre açık konsept olarak tasarlanmış mimari olarak(kat planı resimdeki gibidir), bunu belirttiğimde aynen şu şekilde cevap aldım "cihazın kapasite olarak yeterli olmayacağı, cihazda arıza ve soğutma şikayetinde garanti kapsamına girmeyeceği sorumluluğun bana ait olduğu" bilgisini ilettiler.
Aldığım elektronik cihazın bu sebepten dolayı garanti dışı kalma durumu olabilir mi bilgi verebilirseniz sevinirim.
Eğer böyle bir durum varsa garantisiz kullanmam uygun olur mu? Böyle bir durum yok ise nasıl bir aksiyon almam gerekir.
Ekli dosyayı görüntüle 17351
Abi senin G-tech soğutmada en düşük kaç watt görmüştü?Benim g-tech de soğutma da sanırım genleşme sesi yok. Belki fan sesi bastırıyor olabilir ama dikkatimi çekmedi. Isıtmada var ama.
Bunu anlamadım Sametcim, yetkili servis kurmuyor mu cihazı, ben mi yanlış anladım bir konuyu acaba?Ben olsam etmem sonuçta kurulumu yetkili servis yapmıyor. Bazen ucuza kaçmak ileride pahalıya patlayabilir
Ben okuduklarımdan öyle anladım abimBunu anlamadım Sametcim, yetkili servis kurmuyor mu cihazı, ben mi yanlış anladım bir konuyu acaba?![]()
Zaten cihazlar eski galiba son fotoğrafta r410 gazlı dış ünite varBunu anlamadım Sametcim, yetkili servis kurmuyor mu cihazı, ben mi yanlış anladım bir konuyu acaba?![]()
Set ile dış eşit veya 1 derece dışarı daha serinken gece 167w lara kadar indi. Normalde 200-250 lerde dolanıyor abi. Sıcaklık arttıkça 400-500-600 kere kadar çıkıyor sete gelince 200-300 arası.Abi senin G-tech soğutmada en düşük kaç watt görmüştü?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.