Söküp götürüp test ederken belki vakum yapmayacaklar servis insafına kaldı işiniz@Adem Helvacı Adem abi şimdi teknik servis klimayı alıp teste sokacaklar tekrar diyelim geri getirdiklerinde vakum falan yapmalarına gerek varmı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Söküp götürüp test ederken belki vakum yapmayacaklar servis insafına kaldı işiniz@Adem Helvacı Adem abi şimdi teknik servis klimayı alıp teste sokacaklar tekrar diyelim geri getirdiklerinde vakum falan yapmalarına gerek varmı ?
kronik sorun olan (eco modtan dolayı) hiç çalıştırılmadan geri geleceğinden vakumu düşünmeye gerek kalmaz. benceSöküp götürüp test ederken belki vakum yapmayacaklar servis insafına kaldı işiniz
Bilemiyorum hocam git gel ünite pert olcak ama servisin onaylamadığı ürünü değiştirirlermi bilmiyorum benim kafamdada bir sürü soru varHocam atölyede yapacakları birşey yok evde vakum yapmayan servis atölyedemi yapacak bakın bence göndermeyin teste falan video zaten mevcut değişim isteyin samsung merkezi darlayın linkeldin x vs her yerden yazın klimaya yazık etmeyin.
Her gün çözüm merkezi arıyor boş boş konuşuyor yok süreç devam ediyor yok bilmem ne diyip duruyor takip ediyoruz falan filan bilmiyorum ne yapçağımıHocam işi teknisyene bırakmayın bence gerekirse servise gidip bizzat en yetkili isimle görüşün videoyu izletip endişelerinizi anlatın. Adem abinin bahsettiği frekans sorununu anlatın forumda danıştığınızı söyleyin mesela ben fe 3 arkadaşım kullanıyor bir sorun yok bundan bahsedin ve sizin dış ünitenin sıkıntılı olduğunu anlatın hatta komşularınızın rahatsız olduğunu şikayet edeceklerini söyleyin işi sadece teknisyene bırakmayın.
Hocam çözüm merkezi servisin dediğini söyler onlardan pek birşey beklemeyin siz dediğim gibi servis ile görüşüp durumu anlatın adem abiden Rica edin YouTube üzerinde bir video yayınlayabilirse çok da etkili olur ama çözüm merkezinden çok birşey beklemeyin.Her gün çözüm merkezi arıyor boş boş konuşuyor yok süreç devam ediyor yok bilmem ne diyip duruyor takip ediyoruz falan filan bilmiyorum ne yapçağımı
Tamamda servis değişim onayı vermediği sürece değiştirmezler bence onlarda onun için ürünü alalım bakalım falan derler büyük ihtimalle ama bakalım yarın konuşucamHocam çözüm merkezi servisin dediğini söyler onlardan pek birşey beklemeyin siz dediğim gibi servis ile görüşüp durumu anlatın adem abiden Rica edin YouTube üzerinde bir video yayınlayabilirse çok da etkili olur ama çözüm merkezinden çok birşey beklemeyin.
Hocam söylendiği gibi ürünü götürüp test edecekleri falan hikaye klimanın vakumsuz çalışması Kesin ihtimal belki hiç bakmayacaklar bile ben olsam kesinlikle klimayı söktürmem servis iyi niyetliyse direk değiştirir zaten.Tamamda servis değişim onayı vermediği sürece değiştirmezler bence onlarda onun için ürünü alalım bakalım falan derler büyük ihtimalle ama bakalım yarın konuşucam
Servis iyi niyetli değilse ne yapçaz peki adam işi yokuşa sürebilir. Samsung tarafıda birşey yapmıyorHocam söylendiği gibi ürünü götürüp test edecekleri falan hikaye klimanın vakumsuz çalışması Kesin ihtimal belki hiç bakmayacaklar bile ben olsam kesinlikle klimayı söktürmem servis iyi niyetliyse direk değiştirir zaten.
Valla sevindim kardeşim yeni cihaza mutlaka vakum yaptırSlm arkadaşlar bugün samsung genel merkezinden aradılar klimayı değiştireceklerini söylediler. Burda bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Allah herkesten razı olsun.
Nasıl olduğuna gelirsek. Klima sabaha karşı saat 5 gibi yine başladı uçak motorunu çalıştırmaya tabi ev halkı olarak hepimiz sese uyandık ve bu ses tam saat 9 a kadar sürdü. Tabi benim şarteller iyice attı daha saat 9 olmadan aradım Samsung müşteri hizmetleri ni zaten kaydınız falan var cart curt bişey dedi.Bende ağzıma geleni söyledim. ilgili kişi sizi arayacak konuyla o ilgileniyor dedi. Neyse kapattım. Daha sonra 175 thh aradım haklarımı öğrendim iyice. Saat 10 gibi montajı yapan servisi aradım. Bana yetkili birisini kim varsa müdür patron falan onu Verin dedim. Konuyu anlattım oda sağolsun ilgilendi siz banada özelden videoları atın dedi bugün fabrikadan yetkililer gelecekti onlarada göstereyim dedi. 10.dakika sonra başka bir numara aradı bu kez Samsung genel merkezinden cihan bey diye birisi buyrun dedim Linkedin üzerinden oluşturduğunuz şikayetiniz üzerine aradım dedi ( tabi ben daha öncesinde Linkedin de CEO,müdür,Samsung Kore,Samsung Türkiye ne varsa etiketleyip videoları yükleyip verip veriştirmiştim) buyrun dedim olayı anlattım kesinlikle hiçbir tamir vs. İstemiyorum dedim ilgilenicem dedi şirket hattını verdi videoları onada gönderdim , tamam en kısa sürede çözüme kavuşturcam dedi ve kapattı. Yaklaşık 1 saat sonra servis müdürü beni aradı yeni bir video istedi seri numarası gözükecek şekilde gönderdim. Yarım saat sonra yine aradı değişim yapacağız onaylandı değşiminiz dedi. Fatura görselini istedi gönderdim tamam dedi. Öğleden sonrada yine genel müdürlükten cihan bey aradı oda yine değişiminiz onaylandı. Ben ne kadar sürer dedim ben size yardımcı olcam 1 hafta içinde hallettirmeye çalışçam dedi tamam dedim. Süreç böyle oldu arkadaşlar.
Daha öncede tabi ben bunların Instagram, Facebook,Twitter, hepsinin altına yorum yapmıştım. Şikayetvar da kayıt oluşturmuştum Yani baya uzun uğraşlar sonucu şimdilik istediğimizi aldık bakalım ne olacak inşallah gelen klimada da sorun olmaz aynı olacağı için kafam da soru işaretleri var ama bakalım nasip.
Tekrardan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.özellikle @Adem Helvacı abime ve @umut3513 kardeşime çok tşk ediyorum bana yol gösterip yardımcı oldular.
Eyvallah sağol kardeşim.Valla sevindim kardeşim yeni cihaza mutlaka vakum yaptırinşallah yeni klimada benzer bir sorun olmaz seneler boyunca sağlıkla kullanırsın.
Valla helal olsun yeni dıs unite kutulu geldigine dikkat edin ellerinde kafasina göre kutusuz üründe gene itiraz edinSlm arkadaşlar bugün samsung genel merkezinden aradılar klimayı değiştireceklerini söylediler. Burda bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Allah herkesten razı olsun.
Nasıl olduğuna gelirsek. Klima sabaha karşı saat 5 gibi yine başladı uçak motorunu çalıştırmaya tabi ev halkı olarak hepimiz sese uyandık ve bu ses tam saat 9 a kadar sürdü. Tabi benim şarteller iyice attı daha saat 9 olmadan aradım Samsung müşteri hizmetleri ni zaten kaydınız falan var cart curt bişey dedi.Bende ağzıma geleni söyledim. ilgili kişi sizi arayacak konuyla o ilgileniyor dedi. Neyse kapattım. Daha sonra 175 thh aradım haklarımı öğrendim iyice. Saat 10 gibi montajı yapan servisi aradım. Bana yetkili birisini kim varsa müdür patron falan onu Verin dedim. Konuyu anlattım oda sağolsun ilgilendi siz banada özelden videoları atın dedi bugün fabrikadan yetkililer gelecekti onlarada göstereyim dedi. 10.dakika sonra başka bir numara aradı bu kez Samsung genel merkezinden cihan bey diye birisi buyrun dedim Linkedin üzerinden oluşturduğunuz şikayetiniz üzerine aradım dedi ( tabi ben daha öncesinde Linkedin de CEO,müdür,Samsung Kore,Samsung Türkiye ne varsa etiketleyip videoları yükleyip verip veriştirmiştim) buyrun dedim olayı anlattım kesinlikle hiçbir tamir vs. İstemiyorum dedim ilgilenicem dedi şirket hattını verdi videoları onada gönderdim , tamam en kısa sürede çözüme kavuşturcam dedi ve kapattı. Yaklaşık 1 saat sonra servis müdürü beni aradı yeni bir video istedi seri numarası gözükecek şekilde gönderdim. Yarım saat sonra yine aradı değişim yapacağız onaylandı değşiminiz dedi. Fatura görselini istedi gönderdim tamam dedi. Öğleden sonrada yine genel müdürlükten cihan bey aradı oda yine değişiminiz onaylandı. Ben ne kadar sürer dedim ben size yardımcı olcam 1 hafta içinde hallettirmeye çalışçam dedi tamam dedim. Süreç böyle oldu arkadaşlar.
Daha öncede tabi ben bunların Instagram, Facebook,Twitter, hepsinin altına yorum yapmıştım. Şikayetvar da kayıt oluşturmuştum Yani baya uzun uğraşlar sonucu şimdilik istediğimizi aldık bakalım ne olacak inşallah gelen klimada da sorun olmaz aynı olacağı için kafam da soru işaretleri var ama bakalım nasip.
Tekrardan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.özellikle @Adem Helvacı abime ve @umut3513 kardeşime çok tşk ediyorum bana yol gösterip yardımcı oldular.
İnşallah sorun yaşamaz hayırlısı olsunSamsung kurulum ekibi hakikaten çok tırtmış yani, Arkadaş Az kaldı balkondan atacaktım klimayı diyorSamsung alırken bir kaç kez düşünmek gerekiyor anlaşılan.
Ustten ve soldan hic hava boşluğu vermemisler ev sahibi mi istedi öyle?Samsung kurulum ekibi hakikaten çok tırtmış yani, Arkadaş Az kaldı balkondan atacaktım klimayı diyorSamsung alırken bir kaç kez düşünmek gerekiyor anlaşılan.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.