Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Kurutma Makinesi Tavsiye / Temmuz 2024

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Bedirhan Enes

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba, çamaşır kurutma makinesine ihtiyacım var. Mevcutta Bosch marka 8kg çamaşır makinesi kullanıyoruz. Kurutma makinesi ayrı alana kurulumu yapılacak. Genellikle forumda Arçelik grubu makineler tavsiye edilmiş. Lakin özellikle iç kapakta kullanılan mika/plastik malzeme beni rahatsız ediyor. Aşağıya dikkatimi çeken belli başlı modelleri yazdım. Sizce hangi modeli tercih etmeliyim, harici önerilere de açığım.

- Vestel KM86201

1000004714.jpg

-Vestel KM96201 (14.200TL)

Screenshot_20240708-191013.jpg

-Grundig GDH 82 (14.200TL)

-Grundig GDPH 8634 (14.300TL)

(İç tamburda geri dönüştürülmüş malzeme kullanıldı ibaresi beni ürkütüyor. Bir de plastik kapak hiç içime sinmiyor. Kullanıcılar kolay çizildiğine dair rahatsızlıklarını belirtmiş.)

1000006772.jpg

-Vestel 97201 (16.400TL)
(Özellikle tüketim değerleri ve inverter motor kullanımı dikkatimi çekti.)

Screenshot_20240708-185814.jpg

-Arçelik 830 KMI (19.400TL)

(Tüketim değerleri dikkat çekici)

1000006750.jpg

-Beko KM82B (21.900TL)

Screenshot_20240717-131237.jpg

Gördüğünüz üzere 14.000TL ile 22.000TL arasında değişen fiyatlardaki belli ürünler dikkatimi çekti. Burada verilen para değer mi gerçekten fiyatının hakkını veren bir kalite farkı oluşur mu bilmiyorum. Bu sebeple yardımınıza ihtiyacım var. Mümkün ise cam kapaklı ve sağlam bir kasaya sahip olmasını istiyorum. Isı pompası olmaz ise olmaz. Makine kış aylarında ağırlıklı olarak kullanılacak. Hoover, teknik servis sebebiyle tercih etmeyeceğim. Ayrıca BSH grubu ürünleri de tercih etmek istemiyorum.

HOover neden tercih etmiyorsunuz sikayetlerden dolayi mi ?

Teknik servis sebebiyle almaya cesaret edemiyorum. Gerçekten uygunu fiyata güzel ürünleri var.
O zaman soru cevap şeklinde yazısalim sizi ufak bir rahatlatim😅 bende hoover condeserli kurutma makinesi var ilk aldigimda 10dakika durmuyor diye tuketici haklarina basvurdum kiyafet atiyorum sonsuz döngüye giriyordu sonra tuketici haklarindan bilir kişi geldi attigim kiyafetleri görunce güldü hakliydi eşya sayisi 4 5 adetti sonda istegi uzerine 15 20 adet attim bir baktim sorun duzeldi kullanma kilavuzundada yaziyormus ve ben okumama rağmen orayi atlamiştim yani ilk baslarda cok sikayetciydim meğersem kurutma makinelerine haşina olmadigimiz icin forum ve youtube bir cok sikaet var hepside kullanici hatali olan var he cihazdan kaynaklanana yorum yapmiyorum bu arada 😅

O zaman soru cevap şeklinde yazısalim sizi ufak bir rahatlatim😅 bende hoover condeserli kurutma makinesi var ilk aldigimda 10dakika durmuyor diye tuketici haklarina basvurdum kiyafet atiyorum sonsuz döngüye giriyordu sonra tuketici haklarindan bilir kişi geldi attigim kiyafetleri görunce güldü hakliydi eşya sayisi 4 5 adetti sonda istegi uzerine 15 20 adet attim bir baktim sorun duzeldi kullanma kilavuzundada yaziyormus ve ben okumama rağmen orayi atlamiştim yani ilk baslarda cok sikayetciydim meğersem kurutma makinelerine haşina olmadigimiz icin forum ve youtube bir cok sikaet var hepside kullanici hatali olan var he cihazdan kaynaklanana yorum yapmiyorum bu arada 😅
Benim bulunduğum bölgedeki sorumlu teknik servis sıkıntılı. İnsanlar daha kurulum aşamasından itibaren aynı hususlarda problem yaşamışlar.

Bir de makineyi ailem kullanacak. Genelde kendim için bir ürün aldığımda riske girmekten çekinmem. Ama söz konusu aile olunca insan başı ağırsın istemiyor.

Bir de makineyi ailem kullanacak. Genelde kendim için bir ürün aldığımda riske girmekten çekinmem. Ama söz konusu aile olunca insan başı ağırsın istemiyor.
Evet o yönden haklisiniz kurutma makinesi tekte guzel ciktiginda bir daha arkaniza baktirmiyacak bir ürün aslinda nedense kurutma denilince hoover geliyor cevremdekilerede aşiri oneriyorum bana gelip neden isi pompali almadin diyorlar mesela benim banyom aşırı buyuk o yuzden problem olmuyor ama diğer koşullarda ufak yerlerde isi pompali harika ve cok sessiz. Yani biz türk halki olarakta bir ürünü kötülemeyi cokta severiz bilirsiniz deneyimlemişsinizdir ama bazende bir şans verip denemek güzel oluyor. 3 arkadas buzdolabini ayni model aldik 2 si arizali geldi benimki saglam misal gibi 😅

Merhaba, Arçelik 950 Kwg kullanmaktayız, ürün olarak memnunuz. Bütçenizi bir tık aşabilir ancak listeye eklemenizi tavsiye edebilirim

BSH grubu modelleri istemiyorsunuz. Hoover'i de elemişsiniz. Arçelik'İn giriş modellerinde de geri dönüştürülmüş tambur kullanılıyor. Ha ne zararı var bence bir zararı yok şu anda satılan çelik kazanlı tamburların çeliği sıfırdan mı dökülüyor elbette hayır. Onlar da geri dönüştürülen çelikten imal ediliyor. Model olarak Grundig GPDH 9854 modelini inceleyin. Arçelik üretimi ve garantisindedir.

BSH grubu modelleri istemiyorsunuz. Hoover'i de elemişsiniz. Arçelik'İn giriş modellerinde de geri dönüştürülmüş tambur kullanılıyor. Ha ne zararı var bence bir zararı yok şu anda satılan çelik kazanlı tamburların çeliği sıfırdan mı dökülüyor elbette hayır. Onlar da geri dönüştürülen çelikten imal ediliyor. Model olarak Grundig GPDH 9854 modelini inceleyin. Arçelik üretimi ve garantisindedir.
Ürün dikkatimi çekti. Notumu aldım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Vestel 97201 güzeldir. Kendim ve yakın çevremde (4 kişi) vestel kurutma kullanıyoruz. 97202 ve 107202 modelleri. Hepimiz memnunuz.

Ben hoover almıştım yaklaşık 13 ay oldu gelen ilk makina 4 ay sonra motorundan yağ kaçırdı 10 gün içinde değişim yapıldı. Şu an da gayet memnunum yine olsa hoover alırım kurutma olarak.

Geçen hafta Grundig GPDH 9634 modelini 15.200 tlye aldım bende almadan önce bir çok araştırma yaptım bu ürün arçelik beko kanadında 900kmx modeli ile aynı ancak güncel versiyonu gibi diyebiliriz, o modellere ek olarak yoğuşturmalı + ısı pompalı yani hybrit gibi ayrıca içerisindeki kanatın 1 tanesi su haznesi ve oraya su doldurup ütülenmesi zor kıyafetleri nemlendiriyorsunuz aynı zamanda havalandırma yaparken de su koyarsanız tazeleme yapıyor, hoover modellere çok sıcak değildim bende vestel’in ürünlerini kapıya koymama kararı aldığımdan modellerine göz ucu ile baktım hepsi çok demode kalıyor

GRUNDIG GPDH 9634​

Geçen hafta Grundig GPDH 9634 modelini 15.200 tlye aldım bende almadan önce bir çok araştırma yaptım bu ürün arçelik beko kanadında 900kmx modeli ile aynı ancak güncel versiyonu gibi diyebiliriz, o modellere ek olarak yoğuşturmalı + ısı pompalı yani hybrit gibi ayrıca içerisindeki kanatın 1 tanesi su haznesi ve oraya su doldurup ütülenmesi zor kıyafetleri nemlendiriyorsunuz aynı zamanda havalandırma yaparken de su koyarsanız tazeleme yapıyor, hoover modellere çok sıcak değildim bende vestel’in ürünlerini kapıya koymama kararı aldığımdan modellerine göz ucu ile baktım hepsi çok demode kalıyor

GRUNDIG GPDH 9634​

Ben bilerek 900 kmx ile birebir aynı model. Yerine göre değişiyr bizim burda 900 kmx 15 bin ama grundig 16 bin.Hangisi ucuzsa o alınablir bence

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri