Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Kurutma Makinesi Tavsiye / Temmuz 2024

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Ben hoover almıştım yaklaşık 13 ay oldu gelen ilk makina 4 ay sonra motorundan yağ kaçırdı 10 gün içinde değişim yapıldı. Şu an da gayet memnunum yine olsa hoover alırım kurutma olarak.
12-13.000 TL bandında çok güzel makineleri var. Zaman zaman indirime giriyorlar. Eğer ailemin içine sinerse satın alabilirim. Beni rahatsız eden bir hususda su boşaltma haznesi. Siz kırılma çatlama gibi bir problem yaşadınız mı? Malzemenin kırılmaya müsait olduğu söyleniyor. Bir de ses problemi yaşadınız mı?

12-13.000 TL bandında çok güzel makineleri var. Zaman zaman indirime giriyorlar. Eğer ailemin içine sinerse satın alabilirim. Beni rahatsız eden bir hususda su boşaltma haznesi. Siz kırılma çatlama gibi bir problem yaşadınız mı? Malzemenin kırılmaya müsait olduğu söyleniyor. Bir de ses problemi yaşadınız mı?
Hocam şöyle izah edeyim. Makinanın arkasında gider hortumu bağlamak içşn bağlantı var ben radyotörcüden 14 lük hortum alıp direk gidere bağladım. (Serviste satılan hortum standart 1 m ve bana yetmemişti) gayet memnunum. Su boşaltma haznesi bir kere kırıldı onuda eşim kurutmadaki kıyafetleri toplarken dengesini kaybedip tutunmak isterken kolu çarpıp hazne yerinde fırlıyor ve kırılıyor. Hatta ben görünce kapakta gitmiştir dedim ama kapakta esneme bile olmadı onuda servisten almaya gidip durumu anlattığımda ücretsiz verdiler. Yani sağlamlık olarak ve kullanışlılık olarak kesinlike öneririm. İzmirde servisi de çok iyi sağolsunlar.

Almanlara gıcığım. Askeri projelerdeki ambargolar, Euro 2024 sürecinde yaşananlar vs. Yoksa Siemens İQ300 modeli çok hoşuma gitti.
Gayet iyi anlıyorum sizi hocam. Her ne kadar üretimi Türkiye'de yapılsa, yanlış bilmiyorsam bazı arge çalışmaları Türkiye'deki Türk mühendisler tarafından yapılsa da sonuç olarak Alman firması ve genel merkezleri Almanya'da.

Gayet iyi anlıyorum sizi hocam. Her ne kadar üretimi Türkiye'de yapılsa, yanlış bilmiyorsam bazı arge çalışmaları Türkiye'deki Türk mühendisler tarafından yapılsa da sonuç olarak Alman firması ve genel merkezleri Almanya'da.
Diğer ürün grupları dediğiniz gibi. Lakin kurutucu tarafında bildiğim kadarıyla BSH'de yerli üretim yok. Baktığım tüm ürünler Polonya üretimiydi.

İnternette Vestel o kadar kötüleniyor ki cesaret edip alamıyorum.
Vestel'in 106201 modelini kullanıyorum ben de. Vestel kurutma makinesi konusunda oldukça iyidir her ne kadar çamaşır makinesinde kötü olsa da. Hoover'a hiç bulaşıp macera aramayın. Derdiniz düzgünce kurutsun servis ağı iyi olsun ise Vestel alın üstüne ek garanti yapın geçin, aynı paraya gidip Grundig'ten plastik kapaklı kaplama kazanlı makine almazdım ben şahsen, hele hele Grundig'in bazı modelleri tek filtreli sonra sürekli eşanjör kapağını açar açar temizlersiniz yedek filtre almak zorunda kalırsınız onlara sakın bulaşmayın.

Vestel'in 106201 modelini kullanıyorum ben de. Vestel kurutma makinesi konusunda oldukça iyidir her ne kadar çamaşır makinesinde kötü olsa da. Hoover'a hiç bulaşıp macera aramayın. Derdiniz düzgünce kurutsun servis ağı iyi olsun ise Vestel alın üstüne ek garanti yapın geçin, aynı paraya gidip Grundig'ten plastik kapaklı kaplama kazanlı makine almazdım ben şahsen, hele hele Grundig'in bazı modelleri tek filtreli sonra sürekli eşanjör kapağını açar açar temizlersiniz yedek filtre almak zorunda kalırsınız onlara sakın bulaşmayın.
Hocam 97201 modelini mağazada gördüm. Plastik kalitesi beni hüsrana uğrattı. Şahsen benim almaya kesin gözüyle baktığım modeldi. Ama mağazada görünce almaktan vazgeçtim. Şuan da hâlâ araştırmaya devam ediyorum. Artısı ile eksisi ile bir model tercih edeceğim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri