Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 50 inç tv 20-30 k arası

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

firtinakosar

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
20-30 bin
Marka Model Bilgisi
Önemli değil
Merhabalar
4 sene önce yine tv bakarken bu foruma denk gelmistim. uyarilara rağmen samsung Tu 7000 modelini aldım 2 sene önce garantiden panel degisti. Simdi yine aynı sorun var garantisi bittigi icin ve kronik sorunlu oldugu icin yeni bir tv alacağım.

Tvyi daha çok youtube ve film dizi izlemede kullaniyorum.

Önceligim uzun omurlu olması ve goruntu kalitesi. Telefondan ekran yansıtma özelligide olursa süper olur.

Şu model çok iyi derseniz 2-3 bin daha esneyebilirim.
Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar
4 sene önce yine tv bakarken bu foruma denk gelmistim. uyarilara rağmen samsung Tu 7000 modelini aldım 2 sene önce garantiden panel degisti. Simdi yine aynı sorun var garantisi bittigi icin ve kronik sorunlu oldugu icin yeni bir tv alacağım.

Önceligim uzun omurlu olması ve goruntu kalitesi. Telefondan ekran yansıtma özelligide olursa süper olur.

Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar

Şimdiden teşekkürler.
@Adem Helvacı hocam yardımcı olabilir misiniz?

Uzun ömürlü TV unutun lütfen, senelerdir her türlü taşlanmama rağmen TV ler için ortalama 5 sene ömür iddiamdan bir adım geri atmadım.
Neyi satın alırsanız alın, ne kadar pahalı alırsanız alın ortalama 5 sene sonra yeniden tv aramaya başlarsınız o yüzden çok yüksek bütçeleri televizyon denen şu merete ayırmayın lütfen.

Satış sonrası konusunda da görece daha iyi olan Toshiba gibi vestel efendinin alt marka ürünlerine odaklanın bence.

Adem abinin dediği gibi Toshiba modellerine ya da diğer Vestel modellerine bakabilirsiniz. Ayrıca Grundig 50GHU9000 modeline de bakabilirsiniz.

Tekrar merhabalar,
araştırmalarım ve gözlemlediğim kadarıyla günde maks 4-5 saat kukkanacağım cihaza çok fazla para vermek isemediğime karar verdim bunun sonucunda

LG 50UR 81006LJ -- 18000 TL (fiyatı iyi gibi)
50pus8808 -- 24000 Tl (özellikleri iyi fakat vatanda teşhir gibiydi)
grundig 50 GHU 9000 -- 20000 TL (fiyat iyi gözümle gördüğüm fiyat bandındaki en iyisi fakat sadece hdr 10 var düşündürdü)
Grundig 55 GHQ 9500 -- 30000 tl (özellikleri iyi gibi)

vestele de baktım fakat stokları problemli birde çalışanları çok tasvip etmedim.

grundigler 3 yıl garantili o yüzden önde biraz. fakat ghu 9000 de dolby vision yok çok fark eder mi görüntü kalitesinde emin değilim bu yüzden.

LG olanda kampanyada fiyatı iyi geldi tercih edilebilir mi?

bunlardan hangisini seçerdiniz? nedenleriyle paylaşırsanız sevinirim.

Merhabalar

Şimdiden teşekkürler.
TCL 50 C755 Amazonda 27 bine inmiş peşine 3 taksit. Bı bak derim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri