Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi bulaşık makinesi-internetten beyaz eşya

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

calencaz23

Meraklı
Meraklı
Bütçe
60000
Marka Model Bilgisi
samsung siemens
başlıkta belirttiiğim gibi mağazalara göre internette daha uygun oluyor beyaz eşyalar sizce ne kadar mantıklı ? bir sorun yaşayan oldu mu acaba deneyimlerinizi bekliyorum bütün parçaları internetten almayı düşünüyorum n11 pazarama hb gibi

bulasık makinesinde Samsung DW60A8050FS karar kılmıştım fakat iç hacminin cok kücük oldugunu öğrendim
30 bin tl limitim var bulaşık makinesi için ithal olmasını istiyorum önerileriniz nedir.

camasır makinesinde bunda karar verdim Samsung WW11BB944DGHAH

başlıkta belirttiiğim gibi mağazalara göre internette daha uygun oluyor beyaz eşyalar sizce ne kadar mantıklı ? bir sorun yaşayan oldu mu acaba deneyimlerinizi bekliyorum bütün parçaları internetten almayı düşünüyorum n11 pazarama hb gibi

bulasık makinesinde Samsung DW60A8050FS karar kılmıştım fakat iç hacminin cok kücük oldugunu öğrendim
30 bin tl limitim var bulaşık makinesi için ithal olmasını istiyorum önerileriniz nedir.

Güvenilir satıcılardan alırsanız en azından satış sonrası destek konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Onun dışında kargo gelince kontrol edersiniz bi hasar yoksa teslim alırsınız.

Çamaşır Samsung ise Bulaşıkta da aynı markadan ilerlemeniz mantıklı olur, kaldı ki Midea üretiyor bulaşık makinelerini kalitelidir yani.
Hacmi sizin için uygun olan başka model bakmadınız mı?

Çamaşır Samsung ise Bulaşıkta da aynı markadan ilerlemeniz mantıklı olur, kaldı ki Midea üretiyor bulaşık makinelerini kalitelidir yani.
Hacmi sizin için uygun olan başka model bakmadınız mı?
Aslında baktım ama baktıkça kafam daha çok karıştı 30 bin tl ye kadar bütçem var siz ne önerirsiniz,belirttiğim Samsung modeline çok iyi diyorlar ama iç hacmi küçük gibi sizin görüşünüz nedir

DW60A8050FS 14 kişilik bir makine. Ayrıca 3 raflı olduğu için üst (klasik makinelerde üst 3 raflı makinelerde orta) rafta aşırı büyük şeyler koyamazsınız. Zaten üst rafa bardak ve ufak tatlı tabakları harici büyük bir şey konmaz. Siz önce gidin makineyi gözünüzle görün içinize sinmezse almazsınız.

Teşekkür ediyorum az önce gittim gördüm 30 bin tl ye alabileceğim daha iyi bir ürün varsa tavsiye edebilirsiniz yoksa eğer bunu alacağım
DW60A8050FS 14 kişilik bir makine. Ayrıca 3 raflı olduğu için üst (klasik makinelerde üst 3 raflı makinelerde orta) rafta aşırı büyük şeyler koyamazsınız. Zaten üst rafa bardak ve ufak tatlı tabakları harici büyük bir şey konmaz. Siz önce gidin makineyi gözünüzle görün içinize sinmezse almazsınız.

Teşekkür ediyorum az önce gittim gördüm 30 bin tl ye alabileceğim daha iyi bir ürün varsa tavsiye edebilirsiniz yoksa eğer bunu alacağım
Siemens SN25EI82AT
LG DFC435FP

İsterseniz bu makinelere de bakabilirsiniz fakat Samsung bulaşık makineleri güzeldir kafa karıştırmaya da gerek yok. Model içinize sindiyse mesele yok.

Siemens SN25EI82AT
LG DFC435FP

İsterseniz bu makinelere de bakabilirsiniz fakat Samsung bulaşık makineleri güzeldir kafa karıştırmaya da gerek yok. Model içinize sindiyse mesele yok.
Belirttiğim Samsung bulaşık makinesini 30 bin tl ye indirimli aldım 37 bin küsürdü normal fiyatı.umarım memnun kalırım çeyiz için aldım.destekleriniz için teşekkür ederim

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri