Bizim klima da 23 set içeri 24⁰ şuan

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bizim klima da 23 set içeri 24⁰ şuan
Bizimkide yawaştan 23° oluyor.Bizim klima da 23 set içeri 24⁰ şuandışarı 10⁰
Olmuyorsa iade edersin uygun kanal bakarsın benim tesisatlar gömülü sıva altıBizimkide yawaştan 23° oluyor.
yaw klima borusunu qizlemek için doğalqazda kullanılan kanalı aldım sanki olmayacak qibi 4e4 ölçüsüdür
İnternetten aldım 80x65mm qöndermişler baktım cok büyük 2 klima borusu qececek ebattaydı iade edecem yarınOlmuyorsa iade edersin uygun kanal bakarsın benim tesisatlar gömülü sıva altı
Suan disari -2 emis ufleme arasi 20 derece fark var 800kw cekiyor. Emis ufleme arasi 12 oldugunda 320lerde takiliyor. Seytan diyor 1 tane daha klima al ikiside termostat yapmadan minde calissin daha az yakar.Bizim klima da 23 set içeri 24⁰ şuandışarı 10⁰
Bizde az yaksın diye 4 ledikSuan disari -2 emis ufleme arasi 20 derece fark var 800kw cekiyor. Emis ufleme arasi 12 oldugunda 320lerde takiliyor. Seytan diyor 1 tane daha klima al ikiside termostat yapmadan minde calissin daha az yakar.
Kaira 12lik kullanan var mi isitmada min kac watta dusuyor bilgi verebilecek var mi
Ciddi mantik hatasi var ama.Bizde az yaksın diye 4 ledik![]()
İki klima daha verimli çalışır daha hızlı içeriyi çevirerek iklimlendirir. Bu arada benim 18binlik minimum 650watt civarı 38⁰ 42⁰ üflüyor buda zor şartlarda Aep den daha ekonomik olduğunu düşündürüyor.Ekli dosyayı görüntüle 21992
Aep suan gazlamis. Suan disardayim ofisin kapisi ve odanin kapisi acik. Calisma kapisi kapali. Koridor oda ve ofis dahil 60m2 civari alan yapiyor biraz limitlerini zorluyoruz aslinda cihazin. Arka odayida isitmam gerekiyor bi tane daha klima koymam daha mantikli olacak herhalde.
Eleman düşük m² daire için bunu tasarlamış@irfan ısı pompası
İki klima daha verimli çalışır daha hızlı içeriyi çevirerek iklimlendirir. Bu arada benim 18binlik minimum 650watt civarı 38⁰ 42⁰ üflüyor buda zor şartlarda Aep den daha ekonomik olduğunu düşündürüyor.![]()
18 binlik 38⁰ altına inmiyor minimum 38⁰Simdi 40uflemesi emis kac dereceyken yapiyor o onemli. Aep emis 24lerdeyken ufleme 36 320wattlarda takiliyor.
Yine emis 20yken ufleme 32 yine 320lerde takiliyor yani 12derece ustune koyuyor.
yani +13 derece fark için 650watt çekiyor. tabi dış sıcaklık vs herşey etken ama minumum da üflemede en az +13 ekleyebiliyor. 18lik 12lik muhabbetini bu yüzden çözemiyorum aslında. hava debisi falan fazla oluncada fark olacak muhtemelen ama fan hızı maksimumda bahsettiğim gibi aep +12 derece ekliyor ve 320wattlarda kalıyor.18 binlik 38⁰ altına inmiyor minimum 38⁰
12 binlik olanlar minimum 32⁰ üflüyor.
Emiş şuan 25⁰ 38⁰ üflüyor
yok maalesef![]()
Merhaba xtream save de ki boost modu tam olarak nedirBen öleyim 4 klima çalışıyor![]()
DF konusunda cevap verdikMerhaba xtream save de ki boost modu tam olarak nedir
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın2. Klimayı aldım 19bin civarına. Kaira 12lik üzmez muhtemelenTek sıkıntı 4m ek boru gerekecek onuda çözeriz bi şekilde.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.