- Marka Model Bilgisi
- Baymak Elegant prime 18
Arkadaşlar baymak 18 elegant prime almıştım salonumun yan tarafında balkon kısmına montajı yapılmıştı klima motoru daha öncede açtığım bir konuda bunla alakalı konu açmıştım yeni klima olmasına rağmen evin içine uğultu yapmasından dolayı velhasıl teknik servisi çağırdım gelen kişi duvardan kaynaklı olduğunu söyledi evin yapısı ytong ile yapılı ev kendimizin durum böyle önce balkon yanı mutfak duvarının üstüne montajını yapalım kesinlikle ses olmaz abi dedi ek boru eklemesi ile montajına 2000 TL ücret verildi taşınmasından bu yana herhangi bir ses olayı yoktu ve aktif şekilde sürekli kullanılıyor 2 3 gündür tekrar bir uğultu olmaya başladı ve fark ettiğim olay üfleme gücü düşükte veya sessiz modda iken yapmaya başlıyor yüksek fan modunda öyle bir uğultu yok
Ücret verip tekrar böyle bir durumu yaşamak epey bir can sıkıntısı yapmaya başladı yani çözüm olarak ne yapacağımı şaşmış durumdayım tekrar ekip istesem ne talepte bulanacam bilmiyorum yer değişikliği yapılamadan öncesinde de dış ünite desibel olarak testini yaptılar değerler normal demişlerdi şimdi çağırsam yine aynı şeyi yapacaklar birşey yok diyecekler
Tavsiyelerinizi önerilerinizi bekliyorum üstadlar
Ücret verip tekrar böyle bir durumu yaşamak epey bir can sıkıntısı yapmaya başladı yani çözüm olarak ne yapacağımı şaşmış durumdayım tekrar ekip istesem ne talepte bulanacam bilmiyorum yer değişikliği yapılamadan öncesinde de dış ünite desibel olarak testini yaptılar değerler normal demişlerdi şimdi çağırsam yine aynı şeyi yapacaklar birşey yok diyecekler
Tavsiyelerinizi önerilerinizi bekliyorum üstadlar