Dediğin gibi yapalım amacımız ısıtma modunda en verimli en uygun şartları yakalamakSensörleri bulamadım yaw bu arada klima hala beklemede oda sıcaklıqı 22°nin üzerinde demek. Akşam sensörleri bulup qene dewam ederiz testlere

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dediğin gibi yapalım amacımız ısıtma modunda en verimli en uygun şartları yakalamakSensörleri bulamadım yaw bu arada klima hala beklemede oda sıcaklıqı 22°nin üzerinde demek. Akşam sensörleri bulup qene dewam ederiz testlere
amacım iade etmek değil hocam ama değişim isterim tabii benim klimada bir arıza olduğu bariz belli bir durum inşallah sensör değişimiyle düzelir. Bayi ile iletişime geçicem bakalım ne diyecekler. Çok teşekkür ederim@oki.doki dostuma bir yukarıdaki mesajda yazdıklarımın tamamı senin için de geçerli dostum samimiyetime inan.
İma yok, kinaye yok asla, hakikaten hiç kimse mutlu olmadığı ürünü kullanmamalı.
Diğer yandan teknik gerekçe kısmında topraklama konusunda hangi marka olursa olsun haklı olurlar mı? olurlar.
Hukuki gerekçe kısmında Devlet firmayı haklı bulur mu? Kesin demiyorum ama olasılık çok yüksek.
''Peki madem bu bir gerekçe ve madem ürün toprklamanın olmamasından olumsuz etkileniyor, evde topraklama yoksa o klimayı oraya neden taktın kardeşim?'' diye adama sorarlar mı?
Ben sorarım ve uygun olmayan alana uygun olmayan ürün takmış diyerek 6502 Madde 13 den tüketiciyi haklı bulurum ama sizin komisyon ne der onu bilemiyorum.
Diğer yandan, en azından kafalarımızdaki soru işareti gitsin diye servise haber versen, o iç ünite sensörünü bir değiştirseler de tekrar denesen mesela?
Bana göre ne üründe ne sensörde hata yok gibi ama bir algılama veya uygulama hatası olabilir mi diye hiç olmazsa kafamızdan soru işareti gitmiş olsun, Ayrıca bunu ileride yasal hak arama kısmında delil olarak da kullanma şansınız olur ''Bakın daha önce onarım da gördü ama halen sorun devam ediyor, sorun olmasaydı zaten firma neden parça değiştirsin ki?'' şeklinde mesela![]()
tüketimi sürekli takip ediyorum biraz can sıkıcı tabii az yakmasıyla bilinen klimadan böyle yüksek sonuçlar almak. Benim klima arızalı onun da etkisini unutmamak lazımHocam günlük ne kadar yakıyor elektrik ölçüm yaptınız mı hiç. Birde sıcakta çalışırken uğultu bir ses yapıyor mu
Gece beni rahatsız eden derinden bir ses yapıyor uğultu sesi gibi normal mi üfleme sesi filan değil
Ayın ikinci günü 14 kwh yakmış görünüyor benim 24 saat 18000 BTU Xtreme bile bu kadar tüketmiyortüketimi sürekli takip ediyorum biraz can sıkıcı tabii az yakmasıyla bilinen klimadan böyle yüksek sonuçlar almak. Benim klima arızalı onun da etkisini unutmamak lazım
Ekli dosyayı görüntüle 22723
İki klima 12000 ve 9000 BTU Xtreme 21 set ısıtma modundatüketimi sürekli takip ediyorum biraz can sıkıcı tabii az yakmasıyla bilinen klimadan böyle yüksek sonuçlar almak. Benim klima arızalı onun da etkisini unutmamak lazım
Sizin iki klima 4.5 kwh tüketmiş güzel değerler. Benim klima sapıttı hocamİki klima 12000 ve 9000 BTU Xtreme 21 set ısıtma modunda Ekli dosyayı görüntüle 22724Ekli dosyayı görüntüle 227258 saat gece kullanım.
Rakamı yanlış mı görüyorumHerkese selamlar konu dışı olacak şimdiden kusura bakmayın yasak ise silebilirim.
Bu hava temizleyicisine bu kadar para vermeye gerek var mı? Evde 3 kedi var tüylerine karşı alerjim olabilir belki.yüzde kaşınma yapıyor(sakal bölgesi özellikle)burnumu tıkıyor nefes almak zor oluyor önerilere de açığım teşekkürler şimdiden
Klimanın sensörü yerinde miSizin iki klima 4.5 kwh tüketmiş güzel değerler. Benim klima sapıttı hocamo kadar video izledik buradaki paylaşımları görüyoruz alakası benim klimayla
bu klimalar bilgisayara ya da başka bir cihaza bağlanınıyor mu taksalarda ne arızası var görseler ?
Alacak Arkadaş takılacak yere yazlık diyor çokta kullanım olmayacakmış.
Böyle bir durumda ben olsam bir klimaya 40k para bağlamazdım.
Arçelik grubundada 7 btu klimalar var güzel temiz vakumlu bir montaj ile 10m2 odayı rahat çevirir.
Servisi de güvenceli.
tüketimi sürekli takip ediyorum biraz can sıkıcı tabii az yakmasıyla bilinen klimadan böyle yüksek sonuçlar almak. Benim klima arızalı onun da etkisini unutmamak lazım
Sadece klima mı bu nasıl bir şey
Güzel klima para konusunda sıkıntı yoksa ilk tercihler içine girebilir ama bütçe kısıtlı olunca işler değişir
Sizden birşey rica edeceğim dediklerimi yapar mısınız?Evet sensör olduğu yerde duruyor.
alttaki grafikte sarı renkliler kaira /mavi midea aep12 / gri geri kalan kullanımSadece klima mı bu nasıl bir şey![]()
Sizin orada hava nasıl kaç derecealttaki grafikte sarı renkliler kaira /mavi midea aep12 / gri geri kalan kullanım
bugün hava güzel 7 derece şuandaSizin orada hava nasıl kaç derece![]()
Normalde 0 ve altı sanırım bu tarz havalarda izolasyon alanın büyüklüğü v.s. A+++ dan A+ bir klimaya çeviriyor klimayıbugün hava güzel 7 derece şuanda![]()
Yaparım tabii. Kumandanın sensörümü açık olsunSizden birşey rica edeceğim dediklerimi yapar mısınız?
Klimanın flapları orta kademede olsun bu önemli.
22⁰ set şeklinde klimayı açın
Fan hızı %70 olsun bunu kumanda üzerinden ayarlayabilirsiniz fan arttırmaya basınca yukarı aşağı oklarla istediğiniz değere gelir.
Oda ısısı 23⁰ 23.5⁰ derecelere geldiğinde anlık tüketimi ve üflediği ısıyı bu ayarlar ile paylaşır mısınız?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.