Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

ama sizdede az daha kısarmı veya termostat'a ızcık daha geç girermi acaba diye fanı kökleme işi var 😏🤣
klimanın hava debisi zaten yüksek fanı kökleyince kafa dayanmazsa nolcek :clap2
Atın ölümü arpadan olsun abi sizde soquk üfleme şeysi wardı qaliba kışın çok rahatsız ediyor diye okumuştum bi yerde düşük wattlara inince :alala

Kapalı olduqundan beri beklemede 3w
Screenshot_2024-12-25-22-30-22-538_com.tplink.iot.jpg

Abi gece gündüz farketmez orta flap otomatik fan 21⁰ olsun zahmet olmazsa sevinirim. 🙏😍

Normalde 21 22 23⁰ de farketmez ama yatak odası ortamı olduğu için 21⁰ ideal derece oluyor. Benim aşağıdaki oturma odasındaki 12binlik 22⁰ sabit aynı performansı sergiliyor. 😃 Bu sabah kalktığımda yatak odası klimasından aldığım resimleri ekliyorum sabaha kadar termostat yapmadan bu dengede ilerledi bu değerler test için referans olsun. 😁

Ekli dosyayı görüntüle 22807Ekli dosyayı görüntüle 22808Ekli dosyayı görüntüle 22809
Tamam abi 21 derecede otomatik fan modunda yatay düşey flaplar tam ortada olacak şekilde 16.5 derecede teste başladım.

1735157189846.jpeg
1735157228367.png

1 testo üflemeye, 1 testo başkona, 1 testo da bilerek yine soğuk olan taraf yani zemine yakın komodin mesafesine yani derecenin yanına yerleştirdim. Sabah kalktığımda testoları pc ye aktarır sonuçları buraya paylaşırım :ok

aaw.jpg

@Fikretsulu senin servis durumları ne oldu?

Benim klimada senin yaşadığın sorunların aynısını simüle edebilir miyiz acaba merak ettim.

Veya yarın sabah inceleyeceğim data loglarından, bugüne kadar dikkatimizden kaçan bir sonuç çıkartır mıyız ona bakalım.

Ayrıca fırsat bulursam yarın Sensör tolerans değer değişimi için bir görüşme yapayım.

Bugün @İlteriş Yılmaz kardeşim beni görüntülü aradı tam da Turgut mdüürün yanından, selam vermek istemişler biraz sohbet ettik ama Kaymakamlıkta dosya inceliyordum çok vakit ayıramadım 1-2 selam verdik kapattık, yarın umarım bir fırsatım olur :ok

Bu gün set 24 Max başlangıç oto set e yaklaşınca %100 fan da deneme yaptım en az 1 haftadır klima çalışmıyordu. Midea dan disarisinin sıcaklığını aldım.
1000274987.jpg

Benim minik aletten de oda sıcaklığı
1000274989.jpg

Startı verdim
1000274993.jpg

Tüketim buralarda bayaa gezdi
1000274991.jpg

1000275020.jpg

Tam 3 saatlik çalışmanın ardından
1000275019.jpg

Minimum değeri ile kapattım.minimum bu değeri görmeden 30 dk önce set 23.5 a çektim klima da ortamı 23.5 gösteriyordu.

Bu gün set 24 Max başlangıç oto set e yaklaşınca %100 fan da deneme yaptım en az 1 haftadır klima çalışmıyordu. Midea dan disarisinin sıcaklığını aldım.
Ekli dosyayı görüntüle 22814
Ekli dosyayı görüntüle 22815
Startı verdim
Ekli dosyayı görüntüle 22816
Ekli dosyayı görüntüle 22817

Ekli dosyayı görüntüle 22818

Ekli dosyayı görüntüle 22819

Minimum değeri ile kapattım.minimum bu değeri görmeden 30 dk önce set 23.5 a çektim klima da ortamı 23.5 gösteriyordu.
Dışarısı 10° mi abi. 24set kullanmışsın ben 22. Asağı yukarı aynı ama benim hawa daha soquktu dış ortam olarak eqer seninki 10° ise

Ekli dosyayı görüntüle 22814
Ekli dosyayı görüntüle 22815
Startı verdim
Ekli dosyayı görüntüle 22816
Ekli dosyayı görüntüle 22817

Ekli dosyayı görüntüle 22818

Ekli dosyayı görüntüle 22819

G-Tec yine acımasız davranmış senin artın enerjini üretebilmek kış modunda G-Tec benim 18000 BTU Xtreme gibi davranıyor. Bu klimanın 9000 BTU versiyonun değerleri 12000BTU gibi olabilir. 🤔

Tamam abi 21 derecede otomatik fan modunda yatay düşey flaplar tam ortada olacak şekilde 16.5 derecede teste başladım.

Ekli dosyayı görüntüle 22811 Ekli dosyayı görüntüle 22812

1 testo üflemeye, 1 testo başkona, 1 testo da bilerek yine soğuk olan taraf yani zemine yakın komodin mesafesine yani derecenin yanına yerleştirdim. Sabah kalktığımda testoları pc ye aktarır sonuçları buraya paylaşırım :ok

Ekli dosyayı görüntüle 22813
Abi senin klimanın altındaki dolap özellikle tam aşağı yönlü flap konumunda bı dezavantaj oluşturuyor bizim testi etkilemez umarım. 😃🙏 Gerçi orta flap konumu kullanıyoruz sabah sonuçları merk ediyorum. 😍

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri