Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Bu koşullarda test doğru sonuç vermeyecek sen şunu ayarla bu iç ortam fazla sıcak olduysa fan kademesini 60 yap böyle gözlemle olmadı 21 set yaparsın ben böyle mutluyum dediğin an senin ideal ortamın. Hava +10 da test yapalım. 😃🙋🏼‍♂️
Kapattım zaten abi yine bakarız başka koşullarda eşleştirme yapaym dedim olmuyor yaw telefn cihazı bulamıyor

İşte ben de insanlar ayaz modunda 27, kış modunda 24 gayet konforlu yaşam ortamları diyorum ama hep ürünleri az tüketiyor göstermeye çalışıyormuşum gibi lanse etmeye çalışanlarla karşılaşıyoruz.

Ben geçen sene 24 saat kış testlerinde klimayı 24 yapamadım yahu, yapamadım yani durulmuyor içeride çünkü sensör toleransı nedeniyle içerisi 25,5 bazen 26 oluyor mecburen 23 lerde kullandık, arada bulukları denedik 23,5 bazen 22,5 yaptık yani klima kullanmak bilinç işidir ve bunu zamanla hep birlikte topluma aşılayacağız böyle böyle. :ok
Abi senden benim ayarlarımda Xtreme test etmeni isteyebilir miyim 😁
Yatak odası 21⁰ set otomatik fan flap orta kademe tapo verilerini merak ediyorum. 😃
İmkan varsa üfleme sıcaklığı da olursa iyi olur.

Mesela benim klima sabaha kadar dış ortama aldırış etmeden termostat yapmadan 32⁰ üflüyor.

Çok şey istemedim umarım senden bir gece bu şekilde test rica ediyorum. 🫶

Son düzenleme:
Walla abi adamlar haklı böylesi daha saqlıklı bence dünya saqlık örqütü boşa söylemz sonuçta :hihi atletleyim şort qiyesim war iç ortam 24.6° oldu wee bunu yazarken termostata qirdi
Şaka bir yana abi genel olarak sıcak ortamlarda hele ki kesinlikle uyunmaması gerektiğini belirtiyorlar. Normalde yatak odasında ağır yün yırgan altında vücut sıcaklığı ile uyunması, oda sıcaklığının 18 derece dolayınd aolması gerektiği, yaşam alanları için de 21 derecenin ideal olduğu söyleiyor.

Tamam da abi bu adamların bahsettiği ortamı Temmuz ayında yakalamak için kış için tükettiğimiz enerjinin 3 katını tüketmemiz gerekir, biz nasıl 21 derece yapalım içeriyi ben buz kesiyorum 25 derece klimanın soğuttuğu ortamda bile :D

O nedenle sadece rakamsal da bakmamak gerekiyor konuya.

Düşünsene abi ne saçma iddia, kışın ısıtmada diyorum ki 26 da çok sıcak geliyor, yazın soğutmada diyorum ki 25 benim için çok soğuk. Hadi buyur çık işin içinden. :D

Yatak odası 21⁰ set otomatik fan flap orta kademe tapo verilerini merak ediyorum. 😃

Mesela benim klima sabaha kadar dış ortama aldırış etmeden termostat yapmadan 32⁰ üflüyor.

32 derece üfleyen klimanın rüzgarı bir tek beni mi rahatsız ediyor :)

1000051474.jpg

28 den 22 ye düşmüş.

Şaka bir yana abi genel olarak sıcak ortamlarda hele ki kesinlikle uyunmaması gerektiğini belirtiyorlar. Normalde yatak odasında ağır yün yırgan altında vücut sıcaklığı ile uyunması, oda sıcaklığının 18 derece dolayınd aolması gerektiği, yaşam alanları için de 21 derecenin ideal olduğu söyleiyor.

Tamam da abi bu adamların bahsettiği ortamı Temmuz ayında yakalamak için kış için tükettiğimiz enerjinin 3 katını tüketmemiz gerekir, biz nasıl 21 derece yapalım içeriyi ben buz kesiyorum 25 derece klimanın soğuttuğu ortamda bile :D

O nedenle sadece rakamsal da bakmamak gerekiyor konuya.

Düşünsene abi ne saçma iddia, kışın ısıtmada diyorum ki 26 da çok sıcak geliyor, yazın soğutmada diyorum ki 25 benim için çok soğuk. Hadi buyur çık işin içinden. :D
😅🤔Kişiden kişiye deqişir sıcaklık algısı wucüt kışın hanqi ısıda derecede rahatsa onun ısısı odur yazında aynı şekilde ama o dediqin qibi o sıcaklarda we yazın soquklarda bende oturamıyorum yani dünya saqlık örqütünün werilerine önerilerine bende katılıyorum :love:

Herkese selamlar konu dışı olacak şimdiden kusura bakmayın yasak ise silebilirim.

Bu hava temizleyicisine bu kadar para vermeye gerek var mı? Evde 3 kedi var tüylerine karşı alerjim olabilir belki.yüzde kaşınma yapıyor(sakal bölgesi özellikle)burnumu tıkıyor nefes almak zor oluyor önerilere de açığım teşekkürler şimdiden
Normalde faydası olur ama 3 kedi evin her yerinde gezer, üstünüze gelir hava temizleyici bu duruma doğal olarak bir şey yapamaz ve kedi tüyü havada çok dolanabilen bir şey olmadığı için tüyün kendisini toplaması zordur hava temizleyicileri daha çok havada asılı durabilen parçacıkları temizlemede başarılıdır. Aynı zamanda attığınız hava temizleyici gerçekten iyi ama siz onu odanın birine koyarsanız diğer odalara etkisi az olur veya hiç olmaz. Hava temizleyicilerinin etki ettiği alan en yüksek kademe için geçerli yani en yüksek ses seviyesindeyken geçerli(yinede düşük mod olsa bile uzak bir odadaki tanecikler havada uzaklara dağılabildiği için etkisi olur) buna da dikkat edilmesi gerekir. Denediniz mi bilmiyorum alerjenleri azaltan kedi mamaları var ben etkisini bilmiyorum deneyebilirsiniz. Hava temizleyici konusunda evde kedi olmasa alerji olmasa bile fiyat performans bir hava temizleyici olmasının faydalı olduğunu düşünüyorum bence ilk etapta ucuz fiyat performans bir hava temizleyici alıp inceleyebilirsiniz.

Sanırım bunda ayar olmuyor. 🤔 Ayar yap dememin sebebi tam aşağıda olduğu zaman klima boğulup erken termoatat yapıyor bunda ayar oluyor mu biraz ileri geri
Kendi üflemesi ile boğulmuyor. Sizdekiler gibi ortam ısı sensörü emiş tarafında değil. Klimayı karşına alınca tam sağ tarafında kare şeklinde dizilmiş deliklerin olduğu bir yer var orası bunda ortam sensörü.

O zaman dur testoları bulayım, kodlayayım sonra 21 derecede klimayı açayım, ortam ve üfleme sıcaklıklarını kayıt edeyim.
15 dakikaya yetiştirebilirsem 13:00 de başlayalım akşama kadar çalışsın. Ya da dersen ki gece verileri önemli, o zaman gece yapayım bu işi, sabaha kadar kaydetsin yarın yayınlarım sonuçları.

Ne dersin?

Kendi üflemesi ile boğulmuyor. Sizdekiler gibi ortam ısı sensörü emiş tarafında değil. Klimayı karşına alınca tam sağ tarafında kare şeklinde dizilmiş deliklerin olduğu bir yer var orası bunda ortam sensörü.
Yani irfan abi diyorki sizinkiler qibi dandik deqil diyor dolaylı yoldan 🤣🤣:LOL::LOL:

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri