Fanın 70 olması cewabı mı ? O zaman uyqulamayla eşleştirmeye çalışayım dün qece denedim olmadı bakalımCevabı uygulamada bulabiliriz diye düşünüyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Fanın 70 olması cewabı mı ? O zaman uyqulamayla eşleştirmeye çalışayım dün qece denedim olmadı bakalımCevabı uygulamada bulabiliriz diye düşünüyorum
Manuel eklemeyi dene otomatik görmüyor. Ben de manuel eklemiştim. İlk başta antin guntin bir isim çıkar karşına onu seç devam etFanın 70 olması cewabı mı ? O zaman uyqulamayla eşleştirmeye çalışayım dün qece denedim olmadı bakalım
Klimayı kapatma da nereye gidecek onu kaçırmayalımFanın 70 olması cewabı mı ? O zaman uyqulamayla eşleştirmeye çalışayım dün qece denedim olmadı bakalım
Wifiyi sıfırla diyor klimanın mode + wifi aynı anda basılı tut bip sesi qeleck diyorda bende ses qelmiyor ekranda bişey deqişmiyor o yüzden eşleştiremedimManuel eklemeyi dene otomatik görmüyor. Ben de manuel eklemiştim. İlk başta antin guntin bir isim çıkar karşına onu seç devam et
Akıllı priz uyqulamasında sanki illa kapatmak istiyorlar oraya her yere güç açma kapama butonu eklemişler qündüz yanlışlıkla elim deqdi takkk kapandı klima şimdi kapanrsa yarım saat çalışmaz walaKlimayı kapatma da nereye gidecek onu kaçırmayalımuygulamada küsürlü fan kademesi olabilir
![]()
Klima kapalı olacak öyle deneWifiyi sıfırla diyor klimanın mode + wifi aynı anda basılı tut bip sesi qeleck diyorda bende ses qelmiyor ekranda bişey deqişmiyor o yüzden eşleştiremedim
Yok abi yiğidi öldür hakkını yeme demişler harbiden güçlü makine senin evdeki de.Kış uykusuna yattı ayı oğlu ayı
Not: ayı derken güçlü makine manasında![]()
Şuan kapatamayız açıkken olursa yaparım olmazsa yarın kapalıyken denerimKlima kapalı olacak öyle dene
İşte ben de insanlar ayaz modunda 27, kış modunda 24 gayet konforlu yaşam ortamları diyorum ama hep ürünleri az tüketiyor göstermeye çalışıyormuşum gibi lanse etmeye çalışanlarla karşılaşıyoruz.Ha bide iç ortam 24.5 olmaya çalışıyor sanki 25 olsa bunalacaksın qibi hawadan![]()
Çok doqru şeytan diyor set 22° bile yüksek çek 21°İşte ben de insanlar ayaz modunda 27, kış modunda 24 gayet konforlu yaşam ortamları diyorum ama hep ürünleri az tüketiyor göstermeye çalışıyormuşum gibi lanse etmeye çalışanlarla karşılaşıyoruz.
Ben geçen sene 24 saat kış testlerinde klimayı 24 yapamadım yahu, yapamadım yani durulmuyor içeride çünkü sensör toleransı nedeniyle içerisi 25,5 bazen 26 oluyor mecburen 23 lerde kullandık, arada bulukları denedik 23,5 bazen 22,5 yaptık yani klima kullanmak bilinç işidir ve bunu zamanla hep birlikte topluma aşılayacağız böyle böyle.![]()
Açıkken olmaz uğraşma boşunaŞuan kapatamayız açıkken olursa yaparım olmazsa yarın kapalıyken denerim
Bende tersini yaptım kumanda kapalıymış qibi resetleme yapaym wifisini die demekki klimanın kapalı olması lazımmışAçıkken olmaz uğraşma boşuna
Şeytanı bilmiyorum ama bir ara dünya sağlık örgütü bu yönde bildirimlerde bulunuyordu.Çok doqru şeytan diyor set 22° bile yüksek çek 21°![]()
Walla abi adamlar haklı böylesi daha saqlıklı bence dünya saqlık örqütü boşa söylemz sonuçtaŞeytanı bilmiyorum ama bir ara dünya sağlık örgütü bu yönde bildirimlerde bulunuyordu.
Bir dakika yahu, Dünya Sağlık Örgütü diyorsa zaten şeytan diyordur farketmez![]()
Zamanımız bol klima sende deneye dene ideal ortamı yakalayacaksın daha iyi sonuçlar için+10⁰ olmalı ilerleyen zamanlarda tüketimi tekrar test edebilirsinÇok doqru şeytan diyor set 22° bile yüksek çek 21°![]()
Tam 1Zamanımız bol klima sende deneye dene ideal ortamı yakalayacaksın daha iyi sonuçlar için+10⁰ olmalı ilerleyen zamanlarda tüketimi tekrar test edebilirsin![]()
Zamanımız bol klima sende deneye dene ideal ortamı yakalayacaksın daha iyi sonuçlar için+10⁰ olmalı ilerleyen zamanlarda tüketimi tekrar test edebilirsin![]()
Hayırlı olsun güçlü bir makina almışsınız.
Bu koşullarda test doğru sonuç vermeyecek sen şunu ayarla bu iç ortam fazla sıcak olduysa fan kademesini 60 yap böyle gözlemle olmadı 21 set yaparsın ben böyle mutluyum dediğin an senin ideal ortamın. Hava +10 da test yapalım.Tormostat yapmışken klimayı kapatıp eşleşme yapayım mı
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.