Adam haklıYani irfan abi diyorki sizinkiler qibi dandik deqil diyor dolaylı yoldan![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Adam haklıYani irfan abi diyorki sizinkiler qibi dandik deqil diyor dolaylı yoldan![]()
Ahaaa göğüslük kaplamasıMeşhur kış boyu sisli havamız, saat olmuş öğlen daha +5°Ekli dosyayı görüntüle 22800
Ama üflemeyi rahatlatınca biraz daha geç girdi termostataKendi üflemesi ile boğulmuyor. Sizdekiler gibi ortam ısı sensörü emiş tarafında değil. Klimayı karşına alınca tam sağ tarafında kare şeklinde dizilmiş deliklerin olduğu bir yer var orası bunda ortam sensörü.
Abi gece gündüz farketmez orta flap otomatik fan 21⁰ olsun zahmet olmazsa sevinirim.O zaman dur testoları bulayım, kodlayayım sonra 21 derecede klimayı açayım, ortam ve üfleme sıcaklıklarını kayıt edeyim.
15 dakikaya yetiştirebilirsem 13:00 de başlayalım akşama kadar çalışsın. Ya da dersen ki gece verileri önemli, o zaman gece yapayım bu işi, sabaha kadar kaydetsin yarın yayınlarım sonuçları.
Ne dersin?
Ben biraz geriden geliyorum. 1 gün foruma uğramadım 10 sayfa birden geri kalmışım.Aslında @İRFAN burada olsaydı iyi olurdu![]()
Daha önce yazdım ama arada kaçmış olabilir BİZİM KLİMADA -+3 DERECE tolerans ile çalışıyor setin -3 +3 arasında çalışıyor.Walla abi adamlar haklı böylesi daha saqlıklı bence dünya saqlık örqütü boşa söylemz sonuçtaatletleyim şort qiyesim war iç ortam 24.6° oldu wee bunu yazarken termostata qirdi
O 1qün çok önemliydi abi başta seni aradı qözlerBen biraz geriden geliyorum. 1 gün foruma uğramadım 10 sayfa birden geri kalmışım.
Yani?Ben
Daha önce yazdım ama arada kaçmış olabilir BİZİM KLİMADA -+3 DERECE tolerans ile çalışıyor setin -3 +3 arasında çalışıyor.
Setin 3 derece üstüne çıkması normalde altına düşmesi normal değilBen
Daha önce yazdım ama arada kaçmış olabilir BİZİM KLİMADA -+3 DERECE tolerans ile çalışıyor setin -3 +3 arasında çalışıyor.
Bu havada dış ünite bir su üretiyor sanırsın patlak su borusu var klimadaMeşhur kış boyu sisli havamız, saat olmuş öğlen daha +5°Ekli dosyayı görüntüle 22800
+3 üstüne çıktığını çok gördüm ama -3 altına indiğini pek görmedim. Belirli bir süre sonra stabil moda girip termostatsiz devam etmeye başlayınca set te veya 0.5 derece üstünde devam ediyor.Setin 3 derece üstüne çıkması normalde altına düşmesi normal değil22 set 25 de termostat yaptı 19 derecede mi çıkıyor
![]()
Stabil çalışmaya başladığı zaman minimum kaç watt gördün+3 üstüne çıktığını çok gördüm ama -3 altına indiğini pek görmedim. Belirli bir süre sonra stabil moda girip termostatsiz devam etmeye başlayınca set te veya 0.5 derece üstünde devam ediyor.
ama sizdede az daha kısarmı veya termostat'a ızcık daha geç girermi acaba diye fanı kökleme işi varYani irfan abi diyorki sizinkiler qibi dandik deqil diyor dolaylı yoldan![]()
1 haftadır sıcak mod dahil hiç açmadım. Bu akşam belki açarım.Stabil çalışmaya başladığı zaman minimum kaç watt gördünminimum kaç derece üflüyordu
60 70 çok ses yapmaz diye düşünüyorumama sizdede az daha kısarmı veya termostat'a ızcık daha geç girermi acaba diye fanı kökleme işi var
klimanın hava debisi zaten yüksek fanı kökleyince kafa dayanmazsa nolcek![]()
bence yapar60 70 çok ses yapmaz diye düşünüyorum![]()
Fanı düşük olunca hem homojen ısınma olmaz hemde klima kompresörü yükseltmek zorunda kalacakbence yapar![]()
tabiki abi ama aşırı yüksek fanada gerek yok bence helede gree iseFanı düşük olunca hem homojen ısınma olmaz hemde klima kompresörü yükseltmek zorunda kalacak![]()
Ben 60 in altına inmiyorum pek rahatsız etmiyor.bence yapar![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.