Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Kumanda sensörünü klimayı boost yapıp 23⁰ ye set edip devre dışı bırak biraz böyle çalışsın 37⁰ üfleyene kadar boost olarak çalışsın daha sonra boost u kapat
Son fotoğrafı attıktan 15 dk sonra kısmış kendini şuan üfleme 34, emiş24, iç ortam 24.
F62C1F21-C55A-4810-BEB6-6DB390D718A0.png

Başka bir şey daha dikkatimi çekti. Uygulamanın ve kumandanın gösterdiği dereceyle. Ünitenin gösterdiği emiş hep aynı oluyor.

Bir yalancı Defroz anı paylaşayım o zaman 😅 termostattan çıkmaya çalışıyor ama Klimayı şaşırtarak DF a zorluyoruz 😂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Nedir bu garibin bizlerden çektiği :D

Hayır yapılmadı. Set 23, İçerisi 24 dere. İstenilen dereceye ulaşınca kıstı kendini. Hatta ufak bir termostat bile yapmış.
Aslında uzun vadeli çalışmada her zaman yaptığı şekilde davranmış Xtreme.
Kapat aç kullanımlarda farklı, süre geçtikçe farklı davranıyor klimalar.
Turgıut Müdür 2 günlük bir operasyonel görevde, Paazartesi dönecek şirkete, dönünce ilgilenir sizin konu ile diye düşünüyrum veya gerekrise ben bir hatırlatma yaparım ama kendisi dün ben okuldayken zaten yazdı bana durum takibi için.

Aslında uzun vadeli çalışmada her zaman yaptığı şekilde davranmış Xtreme.
Kapat aç kullanımlarda farklı, süre geçtikçe farklı davranıyor klimalar.
Turgıut Müdür 2 günlük bir operasyonel görevde, Paazartesi dönecek şirkete, dönünce ilgilenir sizin konu ile diye düşünüyrum veya gerekrise ben bir hatırlatma yaparım ama kendisi dün ben okuldayken zaten yazdı bana durum takibi için.
yılbaşı yaklaşıyor. Perşembe cumaya kalır diye tahmin ediyorum. Önemli değil geç olsun güç olmasın :)

yılbaşı yaklaşıyor. Perşembe cumaya kalır diye tahmin ediyorum. Önemli değil geç olsun güç olmasın :)
Aaaa doğru diyorsunuz, aklıma bile gelmemiş yılbaşı konusu. Yahu şu yılbaşı denen şey birtek benim mi hiç umurumda değil acaba? :D

Dini inançlarım yoktur yani dini sebeplerle değil benim söylemim, sadece sanki gereksiz yere şişirilen bir gün gibi :kiskis

Haaaa yabancı filmlere baktığımız ve onların çok önem verdiği Noel haftasına verdikleri önem ayrı, o kadar süslemeler, umut vaat edilen mutlu bakışlar vs bunlar güzel şeyler de yani zaten her gece yaptığımız tv izleme kısmını neden kafamızda kukuleta ile yaptığımız bir gece bilemiyorum. Bir çoğumuz yapıyor muyuz? Haaa yapıyoruz da ne bilem normal bir gün işte :kop

Aaaa doğru diyorsunuz, aklıma bile gelmemiş yılbaşı konusu. Yahu şu yılbaşı denen şey birtek benim mi hiç umurumda değil acaba? :D

Dini inançlarım yoktur yani dini sebeplerle değil benim söylemim, sadece sanki gereksiz yere şişirilen bir gün gibi :kiskis

Haaaa yabancı filmlere baktığımız ve onların çok önem verdiği Noel haftasına verdikleri önem ayrı, o kadar süslemeler, umut vaat edilen mutlu bakışlar vs bunlar güzel şeyler de yani zaten her gece yaptığımız tv izleme kısmını neden kafamızda kukuleta ile yaptığımız bir gece bilemiyorum. Bir çoğumuz yapıyor muyuz? Haaa yapıyoruz da ne bilem normal bir gün işte :kop
Bahanesi eğleniyoruz abi gerçi çocukluğumuzun o eski yılbaşı geceleri havası yok birinci çinko tombala 😂 şimdi çocuklarımızı eğlendiriyoruz bizden geçti 😍

Oda sanırım 20 M2 civarı 21 set klimanız 300 watt tüketim sergilemeye başladığı zaman yatay düşey salınımları orta kademeye alıp hem üfleme hem watt olarak bir değişiklik olacak mı kontrol eder misiniz? Bir değişiklik olmazsa ekstra oda kapısını belirli mesafelerde açarak deneyin genelde 300 watları gördüğünde sabit gidebiliyor mu yoksa direk termostat mı yapiyor gözlemleyelim. Bir de LED tuşuna uzun basın klima ekranına emiş sıcaklığı yansıyacak klima minimum kendini kıstığı zaman 21⁰ set edildiyse ekrandaki emiş sıcaklığı 22.5 23⁰ de olması gerekir eğer 24 25⁰ emiş varsa klima performans sergiliyor demektir kompresörün üst seviyelerde çalıştığını düşünebilirsiniz. @gölge46 zamanında çok denemiş ama bizde bir gözlemleyelim. 😃
Flap seviyelerini ortaya alınca üfleme sıcaklığına da dikkat edin ısı değişecek mi?

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri