Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sensör içeriyi okumuyor emiş değerini okuyor. Mesela benim 22 set olan Xtreme 26 emiş görebilir bunlar normal değerler. Sizde de 24 set 29 emiş görünüyor. Set değeriyle 4 5 derece fark tolerans içerisinde. Sonrası termostat yapar.Abi açık konuşayım içime pek sinmedi. Neden dersen sensörün içeriyi yanlış okuması bana arıza gibi geliyor. Belki takıntılı dersin bana bilemiyorum. 23.7 olan iç ortamı 29.2 olarak neden okuyor anlamıyorum. Üstelik termometre klima tam karşısında yani klima direkt ona üflüyor Ekli dosyayı görüntüle 23299Ekli dosyayı görüntüle 23300
Herkese günaydınAyyyyynenn böyle abi. ben de klimayı 21 dereceye ayarlıyorum ve 46cm mesafeden yaptığım ölçümde sıcaklık 21 derece oluyor, anlık tüketim de 200watt dolaylarında aşağı yukarı kendğisi gidip geliyor. Daha ne yapsın abi alet?
Yani bir Daikin değil ama, Çin segmentinin Daikinidir bu klima ve Çin parasına alıyoruz. Öneriyorsak vardır bir bildiğimiz.![]()
Bir edet daha kliman olsa birini 24 saat birini sadece gündüze destek olarak açsan 350 400 kwh maksimum tüketim sergiler gibi görünüyor.aralık ayı tüketim verileri
set 25,5 26 civarı 24 saat tam zamanlı kullanım
fan 3 4 diş arası
Ekli dosyayı görüntüle 23302
Aynen sizinki konfor modlu 300 wattlarda ki üfleme ile 500-600 watt üfleme farkı var bizimki kısıyor ki ekonomik olsunYok abi belki bizimki konfor moduna ayarlanmış kısma yok adamı memnun devam et modu. Bişeyler öğrenirsek bakarız ayarlarına alttan girip üstten çıkarız![]()
![]()
Yok abi olmadı yalıtım filan yok belki ondan mıdır40 dk sonra oda 22.2⁰ 22.4⁰ olur foto bekliyorum ve tapo verisi![]()
Yuhhhhhhttps://ty.gl/npp4xxskydtwb
Ekli dosyayı görüntüle 23303
88,888bin tl miadam ülkede son kalan gtech i değerlendiriyor
![]()
Yok abi olmadı yalıtım filan yok belki ondan mıdırgece havada soğuyor tabi
![]()
Tatlı dille anlatsaydın abi bizimkileri de biraz gömseydin aradaY
Yuhhhhh
Çinli arkadaşlarda mail hareketliliği var bakalım ne olacak.
Olacak olacak az kaldıAynen sizinki konfor modlu 300 wattlarda ki üfleme ile 500-600 watt üfleme farkı var bizimki kısıyor ki ekonomik olsun![]()
Yazdım birşeyler.Tatlı dille anlatsaydın abi bizimkileri de biraz gömseydin arada
Birol usta bıktığı için ilgilenmiyor artık bu işlerle.Sen bizim g-tech için parametre ayarı filan varmı bir araştır bende araştırayım buna bir çözüm lazım.
Gurupta da gree ci bir teknik tanıdık yok sanırım.
Valla abi benim adım hıdır, elimden gelen budurAbi açık konuşayım içime pek sinmedi. Neden dersen sensörün içeriyi yanlış okuması bana arıza gibi geliyor. Belki takıntılı dersin bana bilemiyorum. 23.7 olan iç ortamı 29.2 olarak neden okuyor anlamıyorum. Üstelik termometre klima tam karşısında yani klima direkt ona üflüyor Ekli dosyayı görüntüle 23299Ekli dosyayı görüntüle 23300
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.