Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Çaktırmayın, bendeki Dayrelax klima üzerinde bazı denemeler yapacağım.
O işler olur da, Checker (Dr Smart) ile olur o çok uzun iş.
Hadi bende var bir şekilde gurcuklayıp duruyouz da yani benim bir donanıma bağlı bulacağım çözüm bence çözüm olmaz o nedenle bir süre even çalışıp tam da benim çalışma odamda bulunan Dayrelax klima üstünde yapacağım bazı denemeleri ama sorun şu ki bu meret de Xtreme kasaya benzer ama melez üretim, yani bu durumda kayınvalidenin Airfel klimaya salça olabilir miyim ona bakmam lazım.
aslında dayrelax,airfel,kaira hepsinde aynı kumanda var herhalde. Parametre bölümüne farklı bir şekilde giriyor muhtemelen Eğer birşey bulabilirsek bende kobay olabilirim . Eğer kumandadan ayar yapamazsak checker temin edip kurcalayabilirim :)

Huyunu suyunu öğrenemedim su meredin. Termostada girmeden önce gazlamak ney yaaa
Termostat sonrası i feel e aldım koltuğun üstünde 29 ölçüyor. Bakalım ne yapacak 12 ye kadar i feel devam set 25 yaptım.
1000283470.jpg

Oto fanda üflediği minimum değer 38⁰ altına iniyor mu? hiç denedin mi?
oto fanı hiç denemedim açıkcası daha fazla termostata girer diye. Şuan oto fana alayım 24 saatlik veri tekrar bakayım aslında. alttaki verilerde termostat ve dfler çok net görünüyor. Bu yüzden aep e göre fazla watt çekmesine rağmen daha az tüketiyor günlükte.

1736537858188.png

Enerjiyi kesip tapoyu taktım enerjiyi verdim 20dk içinde stabil çalışmaya başladı minimum tüketim ve üfleme ekte hiç tapo olmadan 18bin BTU 650w diyordum ve sonuç 🤣
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
12000 Bende biraz takip ettim abi 500 watt üflemede 32
260-300 watt üflemede 27-28 derecelere düşüyor bu da tabi ılık oluyor
Tabi ben senin gibi değilde normal bı dereceyi elimle tutmuştum üfleyen yere😂

aslında dayrelax,airfel,kaira hepsinde aynı kumanda var herhalde. Parametre bölümüne farklı bir şekilde giriyor muhtemelen Eğer birşey bulabilirsek bende kobay olabilirim . Eğer kumandadan ayar yapamazsak checker temin edip kurcalayabilirim :)
Meret biraz pahalıydı ama ekonomik nerelerde bulunur onu da araştırırız :D

Huyunu suyunu öğrenemedim su meredin. Termostada girmeden önce gazlamak ney yaaa
Termostat sonrası i feel e aldım koltuğun üstünde 29 ölçüyor. Bakalım ne yapacak 12 ye kadar i feel devam set 25 yaptım.
Ekli dosyayı görüntüle 23330
Niye abi, onu bizim klimalar da çok yapıyor, Hatta bana en saçma gelen kısım ise termostattan çıkıp 30 saniye sonra Defrosta girmesi :kop

Bak şimdi, muhterem duruyor tamam mı, termostat yapmış ok yapsın. Sonra defreye giriyor abi tam devri yükseltecekken cosssss DF :kiskis

Ama bak istisnasız her 5 termosttatan birinde denk gelmişimdir buna, Breezeless, Xtreme AEP hepsinde aynı kafa ile işliyor emin ol bu 3 modelde.

Dayrelax ile aynı ortamda çok bulunmadım daha yeni yeni aynı odadayım kendisiyle, onu da takip edeceğim :)

Niye abi, onu bizim klimalar da çok yapıyor, Hatta bana en saçma gelen kısım ise termostattan çıkıp 30 saniye sonra Defrosta girmesi :kop

Bak şimdi, muhterem duruyor tamam mı, termostat yapmış ok yapsın. Sonra defreye giriyor abi tam devri yükseltecekken cosssss DF :kiskis

Ama bak istisnasız her 5 termosttatan birinde denk gelmişimdir buna, Breezeless, Xtreme AEP hepsinde aynı kafa ile işliyor emin ol bu 3 modelde.

Dayrelax ile aynı ortamda çok bulunmadım daha yeni yeni aynı odadayım kendisiyle, onu da takip edeceğim :)
O zaman bunların yazılımını kafası düzgün biri yazmıyor. Kesin çocukken oynarken kafasına taş attilar birşeyler eksildi.

Abi birşey diyeceğim bu DF olayı hakkında. Bu yaşanan DF lerin bence çoğu alan ile alakalı gerçek DF eksi derecelerde olan buzlanma ile alakalı yani eksi derecede olmayan yerlerdeki arkadaşların klimaları DF yapıyorsa klima o alana ayak uydurmaya çalışıyor aslında. 🤔

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri