Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Adana Bölge Müdürlüğü ekipleri 3 kere ziyaret ettiler bir anlam veremediler kısmamasına iade alalım dediler, benimde bilgim bu kadar konu hakkında.Airy kısıyor dedik o da mı kısmıyor yoksa mevsim geçişlerinde klimalar yanılabiliyor mu ? Bi yerde kıstığını görmüştüm
Xtreme 18 lik EX olmuş
Dış ortam kaç derece o grafikte? Kaç derece set?
İkiside 23 set 11⁰ dışarısı arada sağlam soğuk yaparsa tekrar bakarızDış ortam kaç derece o grafikte? Kaç derece set?
Birşey hatırlıyorum. Dış ünitenin fanindan bakarsan zeminde görünüyorO ısıtıcı ne zamanlarda çalışır acaba benimki defrosttayken 600 - 700w çekiyordu sanki ısıtıcısı buzları eriteyim diye sistem onu çalıştırdı bilmiyorum![]()
Yok ben montajdan önce motoru açıp bakmıştım bir sıra çekmişler en dipte dikdörtgen olarak tabanda rezistansı orda bilseydim foto çekerdim içini o zaman5 veya -5 derece gibi
Birşey hatırlıyorum. Dış ünitenin fanindan bakarsan zeminde görünüyor
Eksi derecelerde o tüketimi yakalayamaz bence 12lik yani hiçbiri yakalayamazİkiside 23 set 11⁰ dışarısı arada sağlam soğuk yaparsa tekrar bakarızEkli dosyayı görüntüle 23570
-5 derecedir büyük ihtimalle5 veya -5 derece gibi
Birşey hatırlıyorum. Dış ünitenin fanindan bakarsan zeminde görünüyor
Artı 11 de senin makineyi test edelimEksi derecelerde o tüketimi yakalayamaz bence 12lik yani hiçbiri yakalayamaz
İşte bende her koşulda senin değerleri yakalayamamArtı 11 de senin makineyi test edelim![]()
![]()
Bak işte aslında olay buİşte bende her koşulda senin değerleri yakalayamamyok mu soğuk eksi derecelerde midea kullanan test eden
![]()
Ben varim aep gece -2 -3 suanda 4 dereceİşte bende her koşulda senin değerleri yakalayamamyok mu soğuk eksi derecelerde midea kullanan test eden
![]()
@M_aTRa_X bu kkimayı görmemiş olsaydın içinde klimam çok yakıyor soru işareti hep kalacaktı değil mi?Beterin beteri var Japon da olsa durum bu
bende çok kullandım eksilerde tek oda ortalama 20m2 alanda yeri geldi 450w sabitledi kendini.İşte bende her koşulda senin değerleri yakalayamamyok mu soğuk eksi derecelerde midea kullanan test eden
![]()
Yani benim 600w normal mi diyorsun. E bu sıcak havada da inmiyor verilen değerlerebende çok kullandım eksilerde tek oda ortalama 20m2 alanda yeri geldi 450w sabitledi kendini.
o zamanlar tek oda olsa dâhi 450 altına inmiyor ve kapanmıyordu bil bakalım neden dışarısı eksilerde olduğu için -5 6 üflemeyi yüksek tutuyordu set aynı olduğu halde.
bendeki aep 2023 Şubat'ta -15 yine gördü oda 13° civarında iken çalıştırıldı 3 gün boyunca 750w altına inemedi o zamanlar tabi 10 güne yakın klima kapalıydı vs evin içi buz kesmiş.
mümkün değil zaten çin capon kore ne olursa olsun.Eksi derecelerde o tüketimi yakalayamaz bence 12lik yani hiçbiri yakalayamaz
sen aep sordun bende yazdım normal demedimYani benim 600w normal mi diyorsun. E bu sıcak havada da inmiyor verilen değerlere
Gree lerde var bi anormallik belirli yer belirlemişler ordan asağı düşmüyor yada termostata giriyor @İRFAN abinin iklimi sıcak gene kafasına göre ayarlandığı şekilde gidiyor yükseklerdensen aep sordun bende yazdım normal demedim
klimadan klimaya değişiyor o işler
ona göre kendine orta yolu bulursun işte
ben hayatımda bir kere kullandım gree sevemedim çalışma prensibi sizin gree ler gibi aynıydı.
işte iyi hoş ama sert çocuk modunda takılıyor gree'ler.Gree lerde var bi anormallik belirli yer belirlemişler ordan asağı düşmüyor yada termostata giriyor @İRFAN abinin iklimi sıcak gene kafasına göre ayarlandığı şekilde gidiyor yükseklerden
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.