Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

@M_aTRa_X bu kkimayı görmemiş olsaydın içinde klimam çok yakıyor soru işareti hep kalacaktı değil mi? 😅
çok yakıyordan ziyade xtremenin düşüp aepin düşmemesi kafamı yoruyordu. ayrıyetten bu fiyatlara daikinden daha yüksek scop seerli cihazı bilmiyordum :)

1737221182041.webp

dış sıcaklık 3 derece

Ana markalar ile alt markalar arasındaki değerlendirmeleri de aramızda belli aralıklarla istişare ediyoruz, o değerlendirmelerimize katkısı olsun diye şunu ekledim. Linki sadece buraya paylaştım halka açık değil video.

Xtreme kasa olarak üretilen Dayrelax klimanın melezleme yapıldığını söylemiştim biliyorsunuz, ısıtmada on/off durumu özellikle düşük derecelerde çok dikkat çekiyor hem de parametre ile sensör toleransı ayarlanmış olmasına rağmen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Hazır Voltsoft açmışken geçen gün yaptığımız 1800watt rezistanslı ısıtıcı testlerindeki tüketim verilerini de ekleyeyim dedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

@gölge46 tam senlik gibi.

benim soba gibi çalışıyor buda şuan soba ile memnunum ben
klimanın zaten isıttığı havaya iyi yardımcı oluyor bendeki soba

Ana markalar ile alt markalar arasındaki değerlendirmeleri de aramızda belli aralıklarla istişare ediyoruz, o değerlendirmelerimize katkısı olsun diye şunu ekledim. Linki sadece buraya paylaştım halka açık değil video.

Xtreme kasa olarak üretilen Dayrelax klimanın melezleme yapıldığını söylemiştim biliyorsunuz, ısıtmada on/off durumu özellikle düşük derecelerde çok dikkat çekiyor hem de parametre ile sensör toleransı ayarlanmış olmasına rağmen.

abi diline sağlık selamını aldık selamlar 🙋
midea'nın prime modeli için bende kefilim 1 sene kullandım kışlı yazlı çalışma prensibi kesinlikle diğer midea üretim klimalar gibi değildi.

@gölge46 tam senlik gibi.

Söylediği wattlar gerçekse güzel bişeye benziyor. İçinde su, jel katkı bişey yok mu adam bahsetmedi kaldı ki bunda fan tarzı birşeyde yok içinde odayı nasıl evirip çevirecek sıcak havasıyla 🤔 alıp denemeden bişey diyemem

Söylediği wattlar gerçekse güzel bişeye benziyor. İçinde su, jel katkı bişey yok mu adam bahsetmedi kaldı ki bunda fan tarzı birşeyde yok içinde odayı nasıl evirip çevirecek sıcak havasıyla 🤔 alıp denemeden bişey diyemem
valla ben tek gözlü canavarımla mutluyum baba :cigara

zabaa kadar 1.7kw yakıyor ama beni yan odada rahat ettiriyor canını yidiğim yalnız gündüz programlama yapamıyorum tapo 32 döngüye kadar gidiyor ondan öte yok
zalım tapo😒

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250118_210214_Tapo.webp
    Screenshot_20250118_210214_Tapo.webp
    20 KB · Görüntüleme: 26

zabaa kadar 1.7kw yakıyor ama beni yan odada rahat ettiriyor canını yidiğim yalnız gündüz programlama yapamıyorum tapo 32 döngüye kadar gidiyor ondan öte yok
zalım tapo😒
Seninki daha etkili abi ısısı ondan fazladır odayı da erken ısıtır ayaklarını uzat önünde ısınmalık :hihi

Abi koşullar termostat için kaçınılmaz aynı koşullarda xtreme de ambele olacaktır ama yinede xtreme bu koşulları daha iyi tolere eder diye düşünüyorum. En azından içeri ve dışarısı arasında 15⁰ fark olması gerekir daha sağlıklı sonuçlar görebiliriz. 🙏

Abi koşullar termostat için kaçınılmaz aynı koşullarda xtreme de ambele olacaktır ama yinede xtreme bu koşulları daha iyi tolere eder diye düşünüyorum. En azından içeri ve dışarısı arasında 15⁰ fark olması gerekir daha sağlıklı sonuçlar görebiliriz. 🙏
Tabi abi garibim ne yapacağını şaşırıyor sanki. Dışarısı 22, içerideki psikopat ''Evi 21 yap ama sen de durma'' diyor :kop

Yine de 400 lü wattların altını görmemesi dikkatlerden kaçmadı ;)

zalım tapo😒
Haaaa o zaman sürelerle oynacaksın ayarını tutturursun

Seninki daha etkili abi ısısı ondan fazladır odayı da erken ısıtır ayaklarını uzat önünde ısınmalık :hihi
oda zaten hali hazırda 22° klimanın faydası oluyor klima olmasa yandık bu ısıtılmış bir odada faydalı oluyor.
yardımcı olarak kullanıyorum ben.
yoksa mümkünmü bunun tek başına odayı ısıtması tesisatı yakar gene ısıtmas :hihi

Tabi abi garibim ne yapacağını şaşırıyor sanki. Dışarısı 22, içerideki psikopat ''Evi 21 yap ama sen de durma'' diyor :kop

Yine de 400 lü wattların altını görmemesi dikkatlerden kaçmadı ;)
baba burda imzayı atmış zaten 400 w altı yok demiş 🤝👏
bu durumda gree'nin orjinal kliması ne acaba gree'de 450w altını görmüyor :kiskis

ha bu arada adamlar hakikaten güzel yapmış yan tarafında su haznesi var buhar çıkıyor ordan
hani varmı sizin gree'de böyle teknoloji :haha
Gree 20yıl geriden geliyor daha öyle bir teknoloji haberi gelmedi bize gelirse yazarım buraya 😅 su haznesi sende varmış yoktur diye attım teneke kola örneğini bazı sobalar koymuyor :hihi oraya parfüm kolonya şeyler sık oda mis gibi kokar :kiskis

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri