En azından 18 lik olmalı 40 41m2 den bahsediyor abey.
Benim de 18 liklere bakış açımı biliyorsun, arkadaşımız da direkt 24 den kafadan girince ben 24 lük okeydir dedim All Easy veya Cool Easy için. Sonradan mesajlaro okuya okuya, cevap yaza yaza geldiğim için geriden gelmiş oluyorum böyle
Bugün İzmir Özdere'de 24 lük Cool Easy aldırdığım bir abimiz aradı. Ona da 18 lik yeter demiştim ama kendisi 24 de ısrar etmişti , her türlü bilgi verip ön uyarılar sonrası 24 lüğü sevk ettirttim, montajı vs yapıldı 15 gündür kullanıyor.
Bugün akşamüstü aradığını görünce ''Hayırdır inşallah'' dedim. Açtım telefonu baktım sesi gayet neşeli, ''hayrola'' dedim, ''ben hiç 22 de ısıtmada klima kullanabileceğimi düşünmemiştim'' dedi
Sıfır izolasyonlu 25 30 yaşlarında ev, açık mutfak, dublex, merdiven boşluğu açık halde 38m2 alan

24 saat aktif kullanıyormuş, ''hem teşekkür etmek istedim, hem de hiç kapatmıyorum dğru mu yapıyorum diye sormak ,istedşm o yüzden aradım'' dedi
Zamanında anlattıklarım aklında kalmış, herkes ona klimayı kapat diyormuş evden çıkarken, kapatmak yerine 2o ye indirip öyle çıkıyormuş
Bir tek tüketim verisi bilgisi edinemedim zira o kadar hakim değil bizim konulara.
Diyeceğim o ki, uygun alana uygun klima konusundaki takıntılarımızda hep beraber çok haklıyız.