Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Yok, greeden aradılar servis geldi mi sorun çözüldü mü diye hayır gelen giden yok dedim. Ardından burdakiler aradı anlattım durumu bugün için gelecez dediler gelmediler akşam üstü aradıkları numara üzerinden aradım gelecek misiniz diye ekip işi erken biterse gelirler dedi kimse gelmedi bakalım yarın
takipteyim senin konuyu bakalım ne yapacaklar.

Günaydınlar tüm forum üyeleri
24000 btu midea extream save lerde wifi kartı yok mu arakadaşlar

Günaydınlar tüm forum üyeleri
24000 btu midea extream save lerde wifi kartı yok mu arakadaşlar
Bayi haricî biryerden aldıysan genelde wifi dongle i alıkoyup haricî satmaya çalışıyorlar uyanıklar. Bunun olmaması için üreticinin wifili modelde kutuların üzerine özellikle Koca koca wifi yazması gerek aslında

MIDEA Klima FOREST inverter MSAFDU-24HRFNX-QRD0GW 24000 BTU​

Arkadaşlar bu klimayı bilen varmı acaba midea extream save ile aynı mı farklılıkları ne bilen var mı acaba cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

@Adem Helvacı Abi DM yine kapanmış konuyu buraya yazıyorum.
Geçen kış aldığım XİAOMİ 13T model telefon sorun çıkarmaya başladı. Forumda klima konusunda aktifiz ama diğer başlıkları inceleme şansım olmadı. Telefonda yarı yolda bıraktı. Elimiz kolumuz da telefon olduğu için sorun büyük. 3-4 kez telefon kasma yapıp kapandı ve bilirsin kapalı telefonu açmaya çalışırsan ilk logo gelir sonra bir yazı gelir sonra da; ya direk açılır yada sim kodu sorar. Şuan son durumda ilk logo çıkıyor sonra yazı çıkıyor bende XİAOMİ HYPER(OS) şeklinde sonra hemen kapanıp tekrar logo çıkıyor tekrar yazı hop tekrar kapanıp silbaştan tekrar telefonu tuşlarla ne kapatabiliyorum nede açabiliyorum. 5 saniyede bir açılmaya çalışıyor. Şarj bitesiye kadar devam edecek sanırım.

Asıl sormak istediğim. Daha sonra mağdur olmamak adına başlangıcı nasıl yapmam gerek. Son halini video şeklinde başka telefonda kayıt altına aldım. Direk yekili servise mi göndereyim başka birşey yapmam gerek mi. Sonra değişim veya iade söz konusu olursa elimi bağlayacak bir hata yapmayayım. Telefondan memnundum ama neden oldu bilmiyorum bozuldu.

Şimdiden teşekkür ederim.

MIDEA Klima FOREST inverter MSAFDU-24HRFNX-QRD0GW 24000 BTU​

Arkadaşlar bu klimayı bilen varmı acaba midea extream save ile aynı mı farklılıkları ne bilen var mı acaba cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Link var mı? nerede bu klima

Selamunaleyküm cümleden hayırlı günler,
Kandilimiz mübarek olsun.
Bir süredir foruma erişim sorunu yaşadığım için giriş yapamadım şifre mail durumlarından kaynaklı.
Ancak kısmet oldu 🙂

Geçen yıl nisan ayında montajı yapılan Extreme Save 12.000 btu klimam bazen ısıtmada kullanıyorum ara ara kombi sıcaklığının yeterli olmasını beklemeden 23/24 derecede takviye amaçlı açıyorum ısıtmayı.
Geçen hafta dış sıcaklık -1 ilen içerde iç ünite 23 derecede bir saattir çalışırken dış üniteden pufff diye bir ses geldi ve iç ünite off yazısı ile çalışmayı durdurdu bende bi sorun var diye klimayı kapattım ertesi gün açtığımda sorun yaşamadım çalıştı.
Bugün yine sabah 23 derecede açtım ısıtma olarak klimayı dış sıcaklık +4 derece bu arada. Yarım saat sonra yine pufff diye dış üniteden ses geldi ve iç ünitede yine of yazısı göründü ve klima durdu. Bu kez kapatmadım panik yaparak dedim ne olursa olsun kısa bir süre kapalı kaldı klima ve sonra kaldığı 22 derece en son ayarladığım ısıtma derecesinden kaldığı yerden tabiri caizse çalışmaya devam etti.
Karsta değiliz dış ünite -15 te çalışarak 26 metrekarelik salonu 23/24 derecede ısıtmaya çalışmıyor.
Ve her gün bu şekilde 15-- 20 saat çalışmıyor zaten taş çatlasın ara ara gün içinde 6--7 saat ısıtmada kullanıyoruz toplam bu aralar.
Klima daha 10 aylık cihaz nedir bu puf cuf sesleri stop etmeler servismi gelmeli yoksa biz cihaza müdahale etmedik sonuçta içini açıp meraklı çocukların oyuncağını kurcalaması misali sadece kumandadan aç kapa vb.
Ne yapmalıyız neler oluyor 🙄

Selamunaleyküm cümleden hayırlı günler,
Kandilimiz mübarek olsun.
Bir süredir foruma erişim sorunu yaşadığım için giriş yapamadım şifre mail durumlarından kaynaklı.
Ancak kısmet oldu 🙂

Geçen yıl nisan ayında montajı yapılan Extreme Save 12.000 btu klimam bazen ısıtmada kullanıyorum ara ara kombi sıcaklığının yeterli olmasını beklemeden 23/24 derecede takviye amaçlı açıyorum ısıtmayı.
Geçen hafta dış sıcaklık -1 ilen içerde iç ünite 23 derecede bir saattir çalışırken dış üniteden pufff diye bir ses geldi ve iç ünite off yazısı ile çalışmayı durdurdu bende bi sorun var diye klimayı kapattım ertesi gün açtığımda sorun yaşamadım çalıştı.
Bugün yine sabah 23 derecede açtım ısıtma olarak klimayı dış sıcaklık +4 derece bu arada. Yarım saat sonra yine pufff diye dış üniteden ses geldi ve iç ünitede yine of yazısı göründü ve klima durdu. Bu kez kapatmadım panik yaparak dedim ne olursa olsun kısa bir süre kapalı kaldı klima ve sonra kaldığı 22 derece en son ayarladığım ısıtma derecesinden kaldığı yerden tabiri caizse çalışmaya devam etti.
Karsta değiliz dış ünite -15 te çalışarak 26 metrekarelik salonu 23/24 derecede ısıtmaya çalışmıyor.
Ve her gün bu şekilde 15-- 20 saat çalışmıyor zaten taş çatlasın ara ara gün içinde 6--7 saat ısıtmada kullanıyoruz toplam bu aralar.
Klima daha 10 aylık cihaz nedir bu puf cuf sesleri stop etmeler servismi gelmeli yoksa biz cihaza müdahale etmedik sonuçta içini açıp meraklı çocukların oyuncağını kurcalaması misali sadece kumandadan aç kapa vb.
Ne yapmalıyız neler oluyor 🙄
of değil hocam DF yazıyor yani Defrost. Dış sıcaklıktan bazen bağımsız olarak kompresörü ısıtarak donmaya karşı önlem için olur normaldir. herhangi bir şekilde müdahale etmeyin bu süreçte ortalama 2-3 dk üfleme kesilir dış ünite ısıtılır.DF her klimada olur df sıklığını azaltmak için fanı en yüksek seviyede çalıştırın ses rahatsız etmiyorsa bu şekilde kullanın.

of değil hocam DF yazıyor yani Defrost. Dış sıcaklıktan bazen bağımsız olarak kompresörü ısıtarak donmaya karşı önlem için olur normaldir. herhangi bir şekilde müdahale etmeyin bu süreçte ortalama 2-3 dk üfleme kesilir dış ünite ısıtılır.DF her klimada olur df sıklığını azaltmak için fanı en yüksek seviyede çalıştırın ses rahatsız etmiyorsa bu şekilde kullanın.
Aynen dediğiniz gibi üfleme bir süre duruyor yazıyı of sanıyordum ☺ demek ki df yazıyormuş.
Üfleme ℅20 bazen ℅40 fan ayarında dururdu tercihe göre 22 ile 24 dereceye ayarlarım ısıtma derecesini iç ünitenin son iki gündür auto ayara aldım kumandadan fan üfleme durumunu.
Teşekkürler ederim fikren aydınlattığınız için demek ki korkulacak bi durum yok 🙂

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri