Sabaha kadar veri yollarız sen telefonunu verFotomontaj derler![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sabaha kadar veri yollarız sen telefonunu verFotomontaj derler![]()
Ben hiç veri fotoğraf bişey yollamadım onlara, geldiklerinde anlatırım diyeSabaha kadar veri yollarız sen telefonunu ver![]()
Bunlar önemli neyse gelince kendileri takip etsinBen hiç veri fotoğraf bişey yollamadım onlara, geldiklerinde anlatırım diye![]()
takipteyim senin konuyu bakalım ne yapacaklar.Yok, greeden aradılar servis geldi mi sorun çözüldü mü diye hayır gelen giden yok dedim. Ardından burdakiler aradı anlattım durumu bugün için gelecez dediler gelmediler akşam üstü aradıkları numara üzerinden aradım gelecek misiniz diye ekip işi erken biterse gelirler dedi kimse gelmedi bakalım yarın
Günaydınlar tüm forum üyeleri
24000 btu midea extream save lerde wifi kartı yok mu acaba
Sitesinde yazdığına göre olması lazım.Günaydınlar tüm forum üyeleri
24000 btu midea extream save lerde wifi kartı yok mu arakadaşlar
Bayi haricî biryerden aldıysan genelde wifi dongle i alıkoyup haricî satmaya çalışıyorlar uyanıklar. Bunun olmaması için üreticinin wifili modelde kutuların üzerine özellikle Koca koca wifi yazması gerek aslındaGünaydınlar tüm forum üyeleri
biraz veri fotoğraf paylaştım WhatsApp tan serviste çalışan arkadaşla onda da olsun dedim hemen ardından aradı kusura bakma seni unuttum ölçü aleti kayıp bozuk ölçü aletimiz geldiğinde gelecez dediBunlar önemli neyse gelince kendileri takip etsin![]()
Neyi ölçecekbiraz veri fotoğraf paylaştım WhatsApp tan serviste çalışan arkadaşla onda da olsun dedim hemen ardından aradı kusura bakma seni unuttum ölçü aleti kayıp bozuk ölçü aletimiz geldiğinde gelecez dedi
Var dongle olarakGünaydınlar tüm forum üyeleri
Link var mı? nerede bu klimaMIDEA Klima FOREST inverter MSAFDU-24HRFNX-QRD0GW 24000 BTU
Arkadaşlar bu klimayı bilen varmı acaba midea extream save ile aynı mı farklılıkları ne bilen var mı acaba cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Link var mı? nerede bu klima
of değil hocam DF yazıyor yani Defrost. Dış sıcaklıktan bazen bağımsız olarak kompresörü ısıtarak donmaya karşı önlem için olur normaldir. herhangi bir şekilde müdahale etmeyin bu süreçte ortalama 2-3 dk üfleme kesilir dış ünite ısıtılır.DF her klimada olur df sıklığını azaltmak için fanı en yüksek seviyede çalıştırın ses rahatsız etmiyorsa bu şekilde kullanın.Selamunaleyküm cümleden hayırlı günler,
Kandilimiz mübarek olsun.
Bir süredir foruma erişim sorunu yaşadığım için giriş yapamadım şifre mail durumlarından kaynaklı.
Ancak kısmet oldu
Geçen yıl nisan ayında montajı yapılan Extreme Save 12.000 btu klimam bazen ısıtmada kullanıyorum ara ara kombi sıcaklığının yeterli olmasını beklemeden 23/24 derecede takviye amaçlı açıyorum ısıtmayı.
Geçen hafta dış sıcaklık -1 ilen içerde iç ünite 23 derecede bir saattir çalışırken dış üniteden pufff diye bir ses geldi ve iç ünite off yazısı ile çalışmayı durdurdu bende bi sorun var diye klimayı kapattım ertesi gün açtığımda sorun yaşamadım çalıştı.
Bugün yine sabah 23 derecede açtım ısıtma olarak klimayı dış sıcaklık +4 derece bu arada. Yarım saat sonra yine pufff diye dış üniteden ses geldi ve iç ünitede yine of yazısı göründü ve klima durdu. Bu kez kapatmadım panik yaparak dedim ne olursa olsun kısa bir süre kapalı kaldı klima ve sonra kaldığı 22 derece en son ayarladığım ısıtma derecesinden kaldığı yerden tabiri caizse çalışmaya devam etti.
Karsta değiliz dış ünite -15 te çalışarak 26 metrekarelik salonu 23/24 derecede ısıtmaya çalışmıyor.
Ve her gün bu şekilde 15-- 20 saat çalışmıyor zaten taş çatlasın ara ara gün içinde 6--7 saat ısıtmada kullanıyoruz toplam bu aralar.
Klima daha 10 aylık cihaz nedir bu puf cuf sesleri stop etmeler servismi gelmeli yoksa biz cihaza müdahale etmedik sonuçta içini açıp meraklı çocukların oyuncağını kurcalaması misali sadece kumandadan aç kapa vb.
Ne yapmalıyız neler oluyor![]()
Aynen dediğiniz gibi üfleme bir süre duruyor yazıyı of sanıyordum ☺ demek ki df yazıyormuş.of değil hocam DF yazıyor yani Defrost. Dış sıcaklıktan bazen bağımsız olarak kompresörü ısıtarak donmaya karşı önlem için olur normaldir. herhangi bir şekilde müdahale etmeyin bu süreçte ortalama 2-3 dk üfleme kesilir dış ünite ısıtılır.DF her klimada olur df sıklığını azaltmak için fanı en yüksek seviyede çalıştırın ses rahatsız etmiyorsa bu şekilde kullanın.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.