Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Arkadaşlar ekteki resimdeki alan top 53 metrekara klima koyabileceğim yerleri işaretledim klima yaz kış kullanılacak ara katdır burdaki mutfakta yemek yapılmaycak bölge kıbrıs akdeniz bölgesi midea almayı düşünüyorum tek bir klima yeter mi yoksa iki tane mi uygun olur model ve kaçlık klima uygun olur yardım lütfen

Ekli dosyalar

• IMG_20250223_164332.webp
    IMG_20250223_164332.webp
    124.3 KB · Görüntüleme: 27
Arkadaşlar ekteki resimdeki alan top 53 metrekara klima koyabileceğim yerleri işaretledim klima yaz kış kullanılacak ara katdır burdaki mutfakta yemek yapılmaycak bölge kıbrıs akdeniz bölgesi midea almayı düşünüyorum tek bir klima yeter mi yoksa iki tane mi uygun olur model ve kaçlık klima uygun olur yardım lütfen
İki adet 12000 verim ve tüketim açısından mantıklı olur.

zeta 12 btu defrost ânı
meteoroloji+klimanın ölçtüğü+anlık wattları ve defrost zamanlarınıda ekledim.

3 oda şeklinde ısıtma yapıyorum helede bu aralar havalardan dolayı klimanın ciğeri söküldü :hihi
yalnııızzz tâbiki diğer odadan klimayı elektrikli soba ile destekliyorum

klima kapasitesinin üzerinde m2 ile imtihan oluyor bu tür kullanımı helede benim ev gibi yalıtım yoksa ısı kaçağı çoksa tavsiye etmiyorum neden derseniz
defrost zamanlarında 5dk duruyor ya termometreler 3 derece birden düşüyor o derece diyebilirim.

.

ısıtıcıýı 2 3 gündür hava çok sert diye 24 saat kullanıma geçtim oda anlık olarak 300w~450w arası voltajın durumuna göre değişiyor.

yine df ânının hepsine yetişemedim ama en azından elde bulunsun 🙂
tüketim haricî ben bu tür ilginç bilgileri arayıpta bulamıyorum en azından belki birilerine faydası olur veya merakı gider 🙋

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250224_033040_Tapo.webp
    Screenshot_20250224_033040_Tapo.webp
    29.6 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20250224_032849_ONECTA - Daikin.webp
    Screenshot_20250224_032849_ONECTA - Daikin.webp
    29.7 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20250224_031602_Meteoroloji.webp
    Screenshot_20250224_031602_Meteoroloji.webp
    36.9 KB · Görüntüleme: 21
  • 20250224_034155.webp
    20250224_034155.webp
    63.6 KB · Görüntüleme: 22
zeta 12 btu defrost ânı
meteoroloji+klimanın ölçtüğü+anlık wattları ve defrost zamanlarınıda ekledim.

3 oda şeklinde ısıtma yapıyorum helede bu aralar havalardan dolayı klimanın ciğeri söküldü :hihi
yalnııızzz tâbiki diğer odadan klimayı elektrikli soba ile destekliyorum

klima kapasitesinin üzerinde m2 ile imtihan oluyor bu tür kullanımı helede benim ev gibi yalıtım yoksa ısı kaçağı çoksa tavsiye etmiyorum neden derseniz
defrost zamanlarında 5dk duruyor ya termometreler 3 derece birden düşüyor o derece diyebilirim.

.

ısıtıcıýı 2 3 gündür hava çok sert diye 24 saat kullanıma geçtim oda anlık olarak 300w~450w arası voltajın durumuna göre değişiyor.

yine df ânının hepsine yetişemedim ama en azından elde bulunsun 🙂
tüketim haricî ben bu tür ilginç bilgileri arayıpta bulamıyorum en azından belki birilerine faydası olur veya merakı gider 🙋

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Bizde bile -2 oldu 🫣
Screenshot_20250224_075718_SmartHome.webp

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri