İyilik abi çok şükür mücadeleye devam sizler nasılsınız bir çayınızı içmeye geldim@REMZİ96 naabıyon beyaaa?![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İyilik abi çok şükür mücadeleye devam sizler nasılsınız bir çayınızı içmeye geldim@REMZİ96 naabıyon beyaaa?![]()
Abi antepte akşam hissedilen -13 tü2025 kışında Adana eksi 1 görüyorsa, 2025 yaz mevsimi için Nisan ayında herkes klimaları taktırtmaya başlasın bence.
Gel tabi yaaa, eskiden olduğu gibi gel ama, özletmeİyilik abi çok şükür mücadeleye devam sizler nasılsınız bir çayınızı içmeye geldim![]()
Eyvallah abi daha sık burdayım abi inşallahGel tabi yaaa, eskiden olduğu gibi gel ama, özletme![]()
![]()
Nerelerdesin merak ettik arada etiketledik geride dönmedinEyvallah abi daha sık burdayım abi inşallah![]()
İki adet 12000 verim ve tüketim açısından mantıklı olur.Arkadaşlar ekteki resimdeki alan top 53 metrekara klima koyabileceğim yerleri işaretledim klima yaz kış kullanılacak ara katdır burdaki mutfakta yemek yapılmaycak bölge kıbrıs akdeniz bölgesi midea almayı düşünüyorum tek bir klima yeter mi yoksa iki tane mi uygun olur model ve kaçlık klima uygun olur yardım lütfen
Klima 24 saat açık kalmaycak arkadaşım bu durumda yeterli olur mu 2adet 12 likİki adet 12000 verim ve tüketim açısından mantıklı olur.
Yeterli olur 24000 BTU tek klima yerine iki adet 12000 daha mantıklıKlima 24 saat açık kalmaycak arkadaşım bu durumda yeterli olur mu 2adet 12 lik
Evin izalasyon zafiyeti olmadığını düşünüyorum yeni proje üzerinden atmışsınız resmiKlima 24 saat açık kalmaycak arkadaşım bu durumda yeterli olur mu 2adet 12 lik
Dış mantolama yok camlar çift cam ısı cam kışın dış hava sıcaklığı en soğuk 2/3 derece oluyorEvin izalasyon zafiyeti olmadığını düşünüyorum yeni proje üzerinden atmışsınız resmi![]()
Abi farklı bir işe girdim orayla çok ilgilendiğim için kafam hep ordaydı vakit ayıramadım foruma ama şimdi dedim lan ben napıyorum istesen ayırırsın vakit remzi dedim ve girdim burayaNerelerdesin merak ettik arada etiketledik geride dönmedin
Araya fazla açma merak ediyoruzAbi farklı bir işe girdim orayla çok ilgilendiğim için kafam hep ordaydı vakit ayıramadım foruma ama şimdi dedim lan ben napıyorum istesen ayırırsın vakit remzi dedim ve girdim buraya![]()
Tabi öyle yapacağım sen nasılsın abi hayat nasıl gidiyorAraya fazla açma merak ediyoruz![]()
Dondurma satışına devam Marmaris şemaları bizden sorulur.Tabi öyle yapacağım sen nasılsın abi hayat nasıl gidiyor![]()
Bizde bile -2 olduzeta 12 btu defrost ânı
meteoroloji+klimanın ölçtüğü+anlık wattları ve defrost zamanlarınıda ekledim.
3 oda şeklinde ısıtma yapıyorum helede bu aralar havalardan dolayı klimanın ciğeri söküldü
yalnııızzz tâbiki diğer odadan klimayı elektrikli soba ile destekliyorum
klima kapasitesinin üzerinde m2 ile imtihan oluyor bu tür kullanımı helede benim ev gibi yalıtım yoksa ısı kaçağı çoksa tavsiye etmiyorum neden derseniz
defrost zamanlarında 5dk duruyor ya termometreler 3 derece birden düşüyor o derece diyebilirim.
.
ısıtıcıýı 2 3 gündür hava çok sert diye 24 saat kullanıma geçtim oda anlık olarak 300w~450w arası voltajın durumuna göre değişiyor.
yine df ânının hepsine yetişemedim ama en azından elde bulunsun
tüketim haricî ben bu tür ilginç bilgileri arayıpta bulamıyorum en azından belki birilerine faydası olur veya merakı gider
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.