Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi yapay zekanın da zekası önemliYapay zeka sağolsun. Tek başına şunu yap diyince yapamaz ama yönlendirince mantıklı sonuçlar veriyor.
Abi bildiğin gibi birşey değil senin benim kullanımıma açtıkları bile insanı ürpertecek şekilde bunun askeri versiyonunu düşünemiyorum bile.Abi yapay zekanın da zekası önemli![]()
Belliki bu yaz kavrulacağızvay bee mart ayında klimanın termostat yapmasınada bu sene denk geldim
geçmiş Mart aylarına göre bu sene ciddi sıcak gördük![]()
olurmu olur abi 2023 yazı öyle olmuştuBelliki bu yaz kavrulacağız![]()
Her ne kadar klimanın bulunduğu hattın kendisine özel olmasını istesek de kombinin klimaya bir olumsuz etkisi olmaz (Yük anlamında)Geçen gün klima bağlantısı yapıldı, elektrikçi çağırdım ve usta kendi gelmeyip çırağı göndermiş. Gençlerin de deneyim kazanması ve sahada olması gerektiğini düşündüğüm için sesimi çıkarmadım.
Elektrik hattını klimaya çekerken en yakın hat olarak balkonda bulunan kombinin oradan hattı çekecekti ve hem klima hem kombinin ortak tek bir hattan alınmasının sorun yaratıp yaratmayacağını sordum. O da ustasını arayarak kablo kalınlığının 2.5 olduğunu ve sorun olup olmayacağını sordu. Ustası da "herhangi bir sorun olmaz eğer 2.5 ise" dedi. Daha sonradan ustayı ben de arayıp sordum, bana da "kombi çok fazla güç çekmez, en fazla ekranı ve ateşleme için güç çeker, o da çok az zaten" dedi. Ben yine de sizlere sormak istiyorum. Herhangi bir sorun yaratır mı bu durum? Yaratırsa en kötü ihtimal başıma ne gelir?
Sakura testlerini durdurdum. günlerdir klima açmıyorum.vay bee mart ayında klimanın termostat yapmasınada bu sene denk geldim
geçmiş Mart aylarına göre bu sene ciddi sıcak gördük![]()
Rengine gurban oldugumYine zorlu bir filtre temizliği
Bunları tek tek sökRengine gurban oldugum![]()
Şimdi sen söyleyince düşündüm de. Hakikaten ne çok uğraşıyoruz haaa ürün çok oluncaBunları tek tek sök
Tek tek yıka
Tek tek tak
Tek tek filtre temizlik sürelerini uygulamadan sıfırla
Bizde der bir değil abi
Renk efsooo![]()
@Senior Airy ısıtmada nasıldı mesela G-Tec i Airy ile değişim istese ne dersinbugün servis geldi durumu izah ettim birşeyler yazıp çizdiler durumu fabrikaya ileteceklerini söylediler kayıt formunda cihazın sorunlarını yazdılar bundan sonraki süreçte ne çıkar bilmiyorum
g-tech iade kabul ederlerse bende öyle yapmayı düşünüyorum@Senior Airy ısıtmada nasıldı mesela G-Tec i Airy ile değişim istese ne dersin![]()
Abi genel temizlik için üç klima var daha sıradaŞimdi sen söyleyince düşündüm de. Hakikaten ne çok uğraşıyoruz haaa ürün çok olunca![]()
Ben bunu para iadesinde zarar etme diye söylüyorum Airy daha düşük tüketime sahipti sanırım @Senior birazdan yazar.g-tech iade kabul ederlerse bende öyle yapmayı düşünüyorum
Isıtması güzel ondan yana kimsenin şüphesi olmasın. Hatta youtube' da yabancı bir kaynakta dış ortam 5 derece iken klima 24 Sette 240 watta kadar kıstığını izledim. Benim klimada sensör sorunu olduğundan dolayı kısamıyordu muhtemelen.@Senior Airy ısıtmada nasıldı mesela G-Tec i Airy ile değişim istese ne dersin![]()
Yani mantıklı direk Airy ile değişim talebi en mantıklısıIsıtması güzel ondan yana kimsenin şüphesi olmasın. Hatta youtube' da yabancı bir kaynakta dış ortam 5 derece iken klima 24 Sette 240 watta kadar kıstığını izledim. Benim klimada sensör sorunu olduğundan dolayı kısamıyordu muhtemelen.
Soğutmada zaten sorun yok 55 watt'ta bile çalışabiliyor klima ( tabiki dış ortam koşulu müsait) olduğunda.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.