Kullanıp memnun olduğunuz bir kart varsa ona göre başvuru yapmak istiyorum. Fikir verirseniz çok sevinirim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hocam bazı kampanyalara ek ücret alabiliyor 10 TL, 50 TL gibi ama sanal kart oluşturduğum için ek ücret istenenleri sadece sanal da kampanyaya katılıyorum ama ek ücret istemiyorsa hem sanal hem de asıl karta kampanya ekliyorum. Bazı alışverişlerde + taksitleri vermeyebilir ama genel olarak ben gayet memnunum.Flexi'de kampanya katılımları için ilave ücret isteniyordu sanırım. Aidatsız kartların genel özelliklerine baktığımda üye işyerlerinde puan/bonus vs. vermeye devam ediyor. Üye işyeri haricindeki diğer banka poslarından yapılan harcamalarda vermiyor. Aidatlılar o harcamalara da veriyor. Ayrıca aidatsızlarda ilave taksit vs. özellikleri yok. Bir de kampanyalardan yararlanılmıyor (bazıları kampanyalar için katılım ücreti alıyor) Onun haricinde bir farkı yok.
Dün Ziraat'ten kredi kartı başvurusu yaptım mobilden. Cumartesi olmasına rağmen birkaç saat içinde kredi kartım oluştu hemen sanal kart oluşturarak alışveriş yaptım. Fakat hiçbir seçim yaptırmıyor başvuru sırasında, Bannkart, Gold, Platin vs. seçim de yaptırmıyor. Aidatsız seçim de yaptırmıyor. Şimdi arasam diyecekler ki aidatsız kart şubelerimizden başvuruluyor bunu iptal edip yeni başvuru yapmanız lazım. E iptal edin diyeceğim, o zaman alışveriş taksitlerinizi ödeyip kapatmanız lazım diyecek. Zaten tek bir işlem için faizsiz taksit yapıyor diye aldım.
telefondan Mobil uygulamada NFC özelliğini aktif edip, yeni kart gelene kadar Telefonu kullanabilirsiniz. QR code da aktif olması lazım. Çalıntı başvurusu olmadığı sürece yeni kart bankamatik veya uygulama üzerinden aktif edilmeden eski kart kullanılabilir.Maaş müşterisi olduğum için DenizBank'ın Gold kredi kartını aidatsız kullanıyorum. Amma ve lakin tükürükle mi yapıştırıyorlarsa kartın çipimi hem kredi kartımın hem de maaş kartımın çipi düşmüş cüzdanda. Mecbur yenileme başvurusu yaptım ve o an gerçekle yüzleştim benim başka kartım yok bu gelene kadar ne yapacağım@Beril ve @NBKpro ile istişarelerimiz sonucunda mantıklı fikirlerini dinlemedim ve sırf kartın tasarımı güzel diye İş Bankası müşterisi oldum ve Trabzonspor Maximum kredi karına başvurdum bakalım memnun kalacak mıyım.
Ekli dosyayı görüntüle 25001
DenizBank'ın mobil temassız ödeme işini anlamadım. Ziraat ve İş Bankası'nın ki basit.telefondan Mobil uygulamada NFC özelliğini aktif edip, yeni kart gelene kadar Telefonu kullanabilirsiniz. QR code da aktif olması lazım. Çalıntı başvurusu olmadığı sürece yeni kart bankamatik veya uygulama üzerinden aktif edilmeden eski kart kullanılabilir.
Madem Trabzonsporu seviyorsun Papara kart TS başvurusu da yapabilirsin
Ekli dosyayı görüntüle 25002
Maaş müşterisi olduğum için DenizBank'ın Gold kredi kartını aidatsız kullanıyorum. Amma ve lakin tükürükle mi yapıştırıyorlarsa kartın çipimi hem kredi kartımın hem de maaş kartımın çipi düşmüş cüzdanda. Mecbur yenileme başvurusu yaptım ve o an gerçekle yüzleştim benim başka kartım yok bu gelene kadar ne yapacağım@Beril ve @NBKpro ile istişarelerimiz sonucunda mantıklı fikirlerini dinlemedim ve sırf kartın tasarımı güzel diye İş Bankası müşterisi oldum ve Trabzonspor Maximum kredi karına başvurdum bakalım memnun kalacak mıyım.
Ekli dosyayı görüntüle 25001
Kullanıp memnun olduğunuz bir kart varsa ona göre başvuru yapmak istiyorum. Fikir verirseniz çok sevinirim.
Akbank Free kullanıyorumKullanıp memnun olduğunuz bir kart varsa ona göre başvuru yapmak istiyorum. Fikir verirseniz çok sevinirim.
Kampanyalara katılım ücretlimi bu karttamerhaba ben aidatsız kartlar arasında Garanti BBVA kullanıyorum. Sağladıkları her şeyden çok memnunum. bonus sayısı, fırsatları ve birçok özelliği o kadar iyi ki. Maaş müşterisiyim bu arada herkese tavsiye ederim
ben daha önce katıldığımda herhangi bir ücret ödememiştim. belki maaş müşterisi olduğum içindir, yine de banka ile görüşmeniz daha sağlıklı olacaktır.Kampanyalara katılım ücretlimi bu kartta
albaraka world kredi kartı çok güzel tüm world böldüğü yerde taksit yapıyor arçelik falana world anlaşmalı olduğu için baya avantajlıKullanıp memnun olduğunuz bir kart varsa ona göre başvuru yapmak istiyorum. Fikir verirseniz çok sevinirim.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.