Şu da bir gerçek ki, karavanla eşsiz manzaralara uyanılabiliyor,
Bu benim için çok kıymetli bir şey ama , aması var.
Ben de manzara severim ama klimalı odamın açık perdesinden karşımdaki koca dağı görecek kadar
Düşününce süper bir olay, yani sabahın o dinginliği içerisinde kuşların sesiyle uyanmak falan harika ama bunun gecesi var, o gecenin sessizliğinde böcek mi geldi, ayı mı geçti, tilki mi kaçtı derken nasıl uyunur bilemiyorum ki?
O kadar çok şeyi düşünüyorum ki ben böyle durumlarda, Mesela aynı olguyu iki farklı açıdan görelim
KARAVAN KULLANMAK
TÜRKİYE'DE KARAVAN KULLANMAK
Ben karavan kullanmak kısmında sorun görmeyebilirim ama Türkiye'de karavan kullanıp karavanda yaşamak dendiğinde kendimi asla güvende hissedemiyorum.
Mesela bizim Fethiye de Kordon yolunun bir bölümünde tam yolun kenarında karavanlar için uygun bir park yeri var. Orada her şey ok ama iki sokak arkasına geçtiğinizde sanki İzmir tepecikte gibisiniz.
Kültürel anlamda belki de 60 larda 70 lerde daha yaşanabilir daha rahat bir karavan dünyası vardır bugüne kıyasla.
O zamanlar köylü dediğin gerçekten köylüydü, Cahildi, okumamıştı ama bir ahlakı vardı, bu gün köylü dediğiniz köylü değil ki, hem cahil hem de terbiyesiz. Üstelik parası olan cahil terbiyesiz.
Ben kendimi düşünüyorum şimdi o karavan ile bir yere gittim, yoldaki stres ayrı dert, üstüne bir de ''Vay efendim buraya karavan park edilmez, sizin yeriniz şurası'' vs diyecek birisi ne bileyim arkadaş bunlar hep stres sebebi benim için.
Ben kişisel alanımın belirli olmasını ve kesinlikle o çizginin aşılmamasını isteyen birisiyim