Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 16bin TL'ye kadar klima önerileriniz nelerdir?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

uk2727

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
13-16
Marka Model Bilgisi
Herhangi
Merhabalar, Çanakkale merkezde Stüdyo daire 35-40m2 bir evde 10 yıllık kiracıyım. Klima almak istiyorum ancak herhangi bir bilgim yok. 13-16 bin TL arası bir bütçe ayırabiliyorum. Hangi marka ve modellere yönelmemi tavsiye edersiniz? Söz konusu Adem Helvacı abimiz olunca teknik servis, garanti, ulaşılabilirlik, parça ve hizmet kalitesi gibi unsurlara çok da değinmeye gerek yok sanırım :) Muhtemelen önerilerinizden birini alacağım :)

Merhabalar, Çanakkale merkezde Stüdyo daire 35-40m2 bir evde 10 yıllık kiracıyım. Klima almak istiyorum ancak herhangi bir bilgim yok. 13-16 bin TL arası bir bütçe ayırabiliyorum. Hangi marka ve modellere yönelmemi tavsiye edersiniz? Söz konusu Adem Helvacı abimiz olunca teknik servis, garanti, ulaşılabilirlik, parça ve hizmet kalitesi gibi unsurlara çok da değinmeye gerek yok sanırım :) Muhtemelen önerilerinizden birini alacağım :)
Taktıracağın oda kaç metre kare ?

Aslında tek salon olsa 18'lik klima derdim ama stüdyo daire deyince 24'lük diye düşündüm.

Fakat belirtilen fiyat aralığı çok düşük. Sezon başında 15.000'e 18'lik bir klima bulunsa da şimdi yok.

18'lik Windsor bile 19.000 TL civarında.

Altus veya Vessen de 21.000 civarında.

Yani bütçeye göre o ortama klima zor.

24'lüklerij fiyatına hiç girmiyorum bile.

Stüdyo daire=tek oda/salon. Gözde büyütülecek kadar da büyük bir oda değil. 24luk düşünmüyorum. Mutfaktan da o kadar aşırı bir sıcaklık yayilmiyor.

Hangi markalara yönelmeliyiz, BTU ve bütçeden bağımsız olarak?
Marka olarak şuan ekonomik öneri listemizin başında Daikin ürünleri var. Airfel, Kaira gibi markalar yani. (Ne kadar midea üretimi olsalar da marka sahibi ve servisi daikin)

Fakat bütçeye ve ihtiyaca göre değişebiliyor markalar da.

Burada Arçelik ürünleri önerdiğimiz de oldu, Midea da, Gree de...

Eskiden olsa, ''Bekle zaten sezon bitiyor, klima fiyatları biraz düşer' derdik.
Bugünün Ülke koşullarında neye ihtiyacn varsa aklına gelir gelmez al zira düşünürsen zarar edersin diyoruz mecburen.
18 lik TCL inceleyebilirsin. 18 lik olmasaydı Dijitsu da olabilirdi ancak Dijitsunun 18 ini çok beğenmedim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri