- Bütçe
- Fark etmez
- Marka Model Bilgisi
- Fark etmez
Yurtdışından Dyson aldık Amerikan tipi fişi var bir dönüştürücü lazım ama hangisini almam lazım yada nasıl bir özelliğe sahip olması lazım cihaza zarar gelmesin diye. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Schneider, Viko, Günsan, Makel, Legrand, Mutlusan, Ne-Ad, NilsonYurtdışından Dyson aldık Amerikan tipi fişi var bir dönüştürücü lazım ama hangisini almam lazım yada nasıl bir özelliğe sahip olması lazım cihaza zarar gelmesin diye. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkür ederim ama bu markalara ait o üründen bulamadım tessan markasının var oda 650 lira felan ama onu pek beğenmedim.Schneider, Viko, Günsan, Makel, Legrand, Mutlusan, Ne-Ad, Nilson
Kablo priz fiş konusunda güvenilir markalar bunlar yanına not et kalsın abi ben neye ihtiyacım olsa bunlardan birini alıyorum..
Dyson v11 animal + diye geçiyor modeli. Ama diğer dediklerinizi hiç anlamadım fiş dönüştürücü alsam olmuyor mu yani.Gizli değilse Dyson hangi modeli
Bazı modellerde Hz önemli olur. onuda değiştirecek trafolu cihazda makinenin fiyatı kadar olur
fişi değiştirmek yeterli mi
sadece voltaj düşürmek yeterli mi olacak
giriş katındaki varistör ve kondansatörlerin değişmesi yeterli gelecektir.
rica ederim.İnput: 100-240v-50/60Hz 1.0A
Output:30.45v-1.1A ibareleri yer alıyor.
Sizin dediğinizde aynı yani 10 liralık ürün işimi görür. Bende gittim başta ondan aldım. Bizimkiler cihaza felan bir zarar verir diye istemediler korktular. Size çok teşekkür ederim çok ince anlatmışsınız emeğinize sağlık. Allah razı olsun
Daha sağlam ileriye dönük birşey derseniz linkteki üründen smart 8 soketli almıştım. Ne taksam çalıştırıyor çok memnunum. Uygulamadan tüketim vs takipte ediliyor ama bu linkteki 8 soketli smart değil sanırım.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! C$19.31 30% Off | Original mijia Power Strip 2.1A Fast Charging 3USB Extension Socket 6Outlets Socket Adapter US UK EU AU for xiaomi Power strip
![]()
Original Mijia Steckdosen leiste 2a Schnell ladung 3usb Verlängerung buchse 6 Steckdosen Adapter uns eu au für Xiaomi Steckdosen leiste - AliExpress 13
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Benim anlamadığım şu. Diyelim ki ürünün özelliği 13 A istiyor ama bizim dönüştürücü 10A sorun oluyor mu veya ilerde olur muŞöyle bir aparat işinizi görür
Giriş voltajı 220-240 110-240 volt ile çalışan ürünler için atıyorum Şarj aleti yada süpürge veya başka elektrik gücü ile çalışan ev aletleri için sağlam bir aparat arıyor sanız bunu bir deneyin ben kendi şarj cihazımda kullanıyorum memnunum.
Ama öncelikle cihazın desteklediği giriş voltaj gücünü bilmeniz lazım.
resimdeki şarj aleti giriş 100-240 volt
zaten arkadaş etiketi ile belirtmiş 220-240 volt şeklinde yazıyor.
Tek-İş 525744 Seyahat Adaptörü, Türk Erkek Fişli, Universal, Beyaz https://amzn.eu/d/60GCi8t
Aslında orada belirtilen istek tam yükte 13amper onuda nasıl ve ne şekilde çeker bilemeyiz.Benim anlamadığım şu. Diyelim ki ürünün özelliği 13 A istiyor ama bizim dönüştürücü 10A sorun oluyor mu veya ilerde olur mu
Peki şu ürün nasılAslında orada belirtilen istek tam yükte 13amper onuda nasıl ve ne şekilde çeker bilemeyiz.
ama bu aparat lar 16amper desteklediği için rahat götürür.
13 amper max değer isteyen ürüne 8 10 a takarsak uzun süreli 13 a cekme durumunda ısınma olabilir erimeye yol açabilir
en güzeli 16 a almak lazım herhangi bir sorun olmaz.
Aynısı hocam 250v 16a bu daha kıytırık mışPeki şu ürün nasıl
Bakınız şu ürün daha pahalı ama 10 aPeki şu ürün nasıl
Siyah olsun diye attım siyah olursa daha güzel olur siyah 16a 250V bir model bulabilir miyizAynısı hocam 250v 16a bu daha kıytırık mış
En azından Diğerinin tutma yeri de rahat olur fişten çekecek sıra çıkarsa en azından tutacak yeri uzun olsunki güvenlik açısından da iyi olur hemde topraklama da var senin attığın ürün gibi yani değişen birşey yok ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.