Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Fiş dönüştürücü

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Erdemy

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
Fark etmez
Marka Model Bilgisi
Fark etmez
Yurtdışından Dyson aldık Amerikan tipi fişi var bir dönüştürücü lazım ama hangisini almam lazım yada nasıl bir özelliğe sahip olması lazım cihaza zarar gelmesin diye. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yurtdışından Dyson aldık Amerikan tipi fişi var bir dönüştürücü lazım ama hangisini almam lazım yada nasıl bir özelliğe sahip olması lazım cihaza zarar gelmesin diye. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Schneider, Viko, Günsan, Makel, Legrand, Mutlusan, Ne-Ad, Nilson

Kablo priz fiş konusunda güvenilir markalar bunlar yanına not et kalsın abi ben neye ihtiyacım olsa bunlardan birini alıyorum..

Schneider, Viko, Günsan, Makel, Legrand, Mutlusan, Ne-Ad, Nilson

Kablo priz fiş konusunda güvenilir markalar bunlar yanına not et kalsın abi ben neye ihtiyacım olsa bunlardan birini alıyorum..
Teşekkür ederim ama bu markalara ait o üründen bulamadım tessan markasının var oda 650 lira felan ama onu pek beğenmedim.

Gizli değilse Dyson hangi modeli

Bazı modellerde Hz önemli olur. onuda değiştirecek trafolu cihazda makinenin fiyatı kadar olur

fişi değiştirmek yeterli mi

sadece voltaj düşürmek yeterli mi olacak

giriş katındaki varistör ve kondansatörlerin değişmesi yeterli gelecektir.

Gizli değilse Dyson hangi modeli

Bazı modellerde Hz önemli olur. onuda değiştirecek trafolu cihazda makinenin fiyatı kadar olur

fişi değiştirmek yeterli mi

sadece voltaj düşürmek yeterli mi olacak

giriş katındaki varistör ve kondansatörlerin değişmesi yeterli gelecektir.
Dyson v11 animal + diye geçiyor modeli. Ama diğer dediklerinizi hiç anlamadım fiş dönüştürücü alsam olmuyor mu yani.

Adaptörünüz harici bir ürün.
Fiş tarafında etiket bilgisi bulunuyor.
Burada 100-240V ibaresi standartta var.
Ama sizin üründe var mı diye kontrol ediniz.
sadece 90-130V input yazıyorsa bu adaptörü kullanamazsınız.
O zaman https://www.hepsiburada.com/gorgeou...arcalar-ab-tak-yurt-disindan-pm-HBC000039FLHF

Yazması gereken 100-240V input ise sadece 10TL elektrik malzemesi satıcısından alınacak olan fiş dönüştürücü yetecektir
https://www.hepsiburada.com/tek-is-fis-amerikan-adaptor-pm-hrtek520252
Bu dönüştürücüyü sicak mum silikon, epoksi yapıştırıcı, en olmadık izole bantla gövdeye sabitlerseniz prizin içinde kalmasını önlersiniz.

https://www.dyson.com.tr/sarj-aleti

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

İnput: 100-240v-50/60Hz 1.0A
Output:30.45v-1.1A ibareleri yer alıyor.
Sizin dediğinizde aynı yani 10 liralık ürün işimi görür. Bende gittim başta ondan aldım. Bizimkiler cihaza felan bir zarar verir diye istemediler korktular. Size çok teşekkür ederim çok ince anlatmışsınız emeğinize sağlık. Allah razı olsun

İnput: 100-240v-50/60Hz 1.0A
Output:30.45v-1.1A ibareleri yer alıyor.
Sizin dediğinizde aynı yani 10 liralık ürün işimi görür. Bende gittim başta ondan aldım. Bizimkiler cihaza felan bir zarar verir diye istemediler korktular. Size çok teşekkür ederim çok ince anlatmışsınız emeğinize sağlık. Allah razı olsun
rica ederim.
bol bol tozları toplasın, artık canlanır.

Daha sağlam ileriye dönük birşey derseniz linkteki üründen smart 8 soketli almıştım. Ne taksam çalıştırıyor çok memnunum. Uygulamadan tüketim vs takipte ediliyor ama bu linkteki 8 soketli smart değil sanırım.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! C$19.31 30% Off | Original mijia Power Strip 2.1A Fast Charging 3USB Extension Socket 6Outlets Socket Adapter US UK EU AU for xiaomi Power strip

Daha sağlam ileriye dönük birşey derseniz linkteki üründen smart 8 soketli almıştım. Ne taksam çalıştırıyor çok memnunum. Uygulamadan tüketim vs takipte ediliyor ama bu linkteki 8 soketli smart değil sanırım.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! C$19.31 30% Off | Original mijia Power Strip 2.1A Fast Charging 3USB Extension Socket 6Outlets Socket Adapter US UK EU AU for xiaomi Power strip

721 TL maliyeti var çok sık o tür bir ürün almıyorum o yüzden o kadar bir paraya gerek var mı bilemedim. Ama ürün iyi birşeye benziyor

@evrenatabek @Puzik
Değerli hocalarım ben konu açmak isterken arkadaşta benzer konuyu açmış gerek kalmadı benimde bir sorum olucak bende eşime Dyson airwrap saç düzleştiricisi aldım onunda priz kısmı biraz değişik ucunda kabloda voltaj değerleri falan yazıyor kaliteli bir dönüştürücü önerisi verir misiniz hocam. Ürüne zarar vermesinden korktumuz için kafamıza göre birşey almadık

Ekli dosyalar

• IMG_20231217_222435.jpg
    IMG_20231217_222435.jpg
    41.4 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20231217_222417.jpg
    IMG_20231217_222417.jpg
    58.2 KB · Görüntüleme: 20
Şöyle bir aparat işinizi görür

Giriş voltajı 220-240 110-240 volt ile çalışan ürünler için atıyorum Şarj aleti yada süpürge veya başka elektrik gücü ile çalışan ev aletleri için sağlam bir aparat arıyor sanız bunu bir deneyin ben kendi şarj cihazımda kullanıyorum memnunum.

Ama öncelikle cihazın desteklediği giriş voltaj gücünü bilmeniz lazım.
resimdeki şarj aleti giriş 100-240 volt
zaten arkadaş etiketi ile belirtmiş 220-240 volt şeklinde yazıyor.
Tek-İş 525744 Seyahat Adaptörü, Türk Erkek Fişli, Universal, Beyaz https://amzn.eu/d/60GCi8t

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-12-17-23-13-17-23_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg
    Screenshot_2023-12-17-23-13-17-23_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg
    31.2 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_20231217_231339.jpg
    IMG_20231217_231339.jpg
    62.6 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleme:
Şöyle bir aparat işinizi görür

Giriş voltajı 220-240 110-240 volt ile çalışan ürünler için atıyorum Şarj aleti yada süpürge veya başka elektrik gücü ile çalışan ev aletleri için sağlam bir aparat arıyor sanız bunu bir deneyin ben kendi şarj cihazımda kullanıyorum memnunum.

Ama öncelikle cihazın desteklediği giriş voltaj gücünü bilmeniz lazım.
resimdeki şarj aleti giriş 100-240 volt
zaten arkadaş etiketi ile belirtmiş 220-240 volt şeklinde yazıyor.
Tek-İş 525744 Seyahat Adaptörü, Türk Erkek Fişli, Universal, Beyaz https://amzn.eu/d/60GCi8t
Benim anlamadığım şu. Diyelim ki ürünün özelliği 13 A istiyor ama bizim dönüştürücü 10A sorun oluyor mu veya ilerde olur mu

Benim anlamadığım şu. Diyelim ki ürünün özelliği 13 A istiyor ama bizim dönüştürücü 10A sorun oluyor mu veya ilerde olur mu
Aslında orada belirtilen istek tam yükte 13amper onuda nasıl ve ne şekilde çeker bilemeyiz.
ama bu aparat lar 16amper desteklediği için rahat götürür.
13 amper max değer isteyen ürüne 8 10 a takarsak uzun süreli 13 a cekme durumunda ısınma olabilir erimeye yol açabilir
en güzeli 16 a almak lazım herhangi bir sorun olmaz.

Ekli dosyalar

• IMG_20231217_234111.jpg
    IMG_20231217_234111.jpg
    41.9 KB · Görüntüleme: 6
Aslında orada belirtilen istek tam yükte 13amper onuda nasıl ve ne şekilde çeker bilemeyiz.
ama bu aparat lar 16amper desteklediği için rahat götürür.
13 amper max değer isteyen ürüne 8 10 a takarsak uzun süreli 13 a cekme durumunda ısınma olabilir erimeye yol açabilir
en güzeli 16 a almak lazım herhangi bir sorun olmaz.
Peki şu ürün nasıl

Aynısı hocam 250v 16a bu daha kıytırık mış
En azından Diğerinin tutma yeri de rahat olur fişten çekecek sıra çıkarsa en azından tutacak yeri uzun olsunki güvenlik açısından da iyi olur hemde topraklama da var senin attığın ürün gibi yani değişen birşey yok ?
Siyah olsun diye attım siyah olursa daha güzel olur siyah 16a 250V bir model bulabilir miyiz

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri