Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İnceleriz korosu eşliğinde bunu yapmak istiyorumNice senelere berilitoseneye klasik yaş 35 yolun yarısı şiiri ile doğum günü kutlaman dileğiyle
![]()
Daha çok abla oldum galibaABLAAAAAAAAAAAA
MUTLU YAŞLAR
Sağlıklı kısmı elzemMutlu, sağlıklı ve huzurlu nice yaş almalara.![]()
![]()
Çok teşekkür ederim Sayın @NBKpro cok incesin. Özellikle bazı noktaları gizlemen dokunaklı olmuş.İlk değil de son anlarda yazmayı bekledim. @Beril demek ki bir yaş daha büyüdü. yaşlandı Sağlıklı, mutlu, hastanesiz, bol baretli ömürler diliyorum.
Yahu hemen niye olumsuz düşünüyorsun, yaşı ilerlemek anlamında kullandım o kelimeyi. Yani oradaki sayının artmasını anlatmak için, biliyorsun ki.Çok teşekkür ederim Sayın @NBKpro cok incesin. Özellikle bazı noktaları gizlemen dokunaklı olmuş.
Benim de bazı konulardan yakınmam gerek o zaman, bize niye böyle bir başlık açılmadı ki, biz doğmadık mıNeyse ki şikayet edeceğim Yelda ablam var benim.
Gencim ben turp gibiyim![]()
Doğum gününü paylaşırsan unutmam.))Yahu hemen niye olumsuz düşünüyorsun, yaşı ilerlemek anlamında kullandım o kelimeyi. Yani oradaki sayının artmasını anlatmak için, biliyorsun ki.
16,5 < 17 denkleminden yola çıkarak bu sonuca varabiliriz. Ha geceleri 12 saat uyuduğunu sayıyoruz ama, bence sen geceleri 8 saat bile uyumuyorsun.
Benim de bazı konulardan yakınmam gerek o zaman, bize niye böyle bir başlık açılmadı ki, biz doğmadık mıKıskandım bak. Neydi o Sihirli Annem'deki, "zamaan geriye aksıın" ve bana doğum günü başlığı açılsın
Hep iyi ol. Daha çoook büyüyeceksin.
Abla kıskandı işte yaaa. Bizim birbirimizi sevmemizi kıskandı benceDoğum gününü paylaşırsan unutmam.))
Pasta noldu pastaAbla kıskandı işte yaaa. Bizim birbirimizi sevmemizi kıskandı bence![]()
Yedim ? fotoğraf çekmeden yedim ? ?Pasta noldu pasta![]()
Yahu kaç kişilik bu pasta ki hemencik bitti, yoksa uğur böceği pastasından mı aldılar sana kızYedim ? fotoğraf çekmeden yedim ? ?
Çok önceden Cafede paylaşmıştım diye hatırlıyorum. Neyse 10 ay var daha...Doğum gününü paylaşırsan unutmam.))
Sus sus...Abla kıskandı işte yaaa. Bizim birbirimizi sevmemizi kıskandı bence![]()
Yahu kaç kişilik bu pasta ki hemencik bitti, yoksa uğur böceği pastasından mı aldılar sana kız![]()
Biz ikimize kadardı pasta ya, biz yedik ama bir kısmı kaldı. Dur tam gibi çekerim yarın kalanının fotoğrafını ? Ama bitirirsem unutup bilemedimYahu kaç kişilik bu pasta ki hemencik bitti, yoksa uğur böceği pastasından mı aldılar sana kız![]()
Karambole gelmiş bence. Neyse bir sonrakini düşün işte fena mı?Çok önceden Cafede paylaşmıştım diye hatırlıyorum. Neyse 10 ay var daha...
Sus sus...![]()
Bulmaca gibi çözelim mi arkadaş yaz işte tarihiÇok önceden Cafede paylaşmıştım diye hatırlıyorum. Neyse 10 ay var daha...
Sus sus...![]()
Çek sen, eksik kısımları tamamlarız fotoşoplaBiz ikimize kadardı pasta ya, biz yedik ama bir kısmı kaldı. Dur tam gibi çekerim yarın kalanının fotoğrafını ? Ama bitirirsem unutup bilemedim![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.