Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yarından itibaren havalar dahada soğumaya başlıyor abi1 hafta kesintisiz çalıştırabilsem tam adını koyacağım ama havalar soğusa da bize de çalıştırmak için mazeret olsa.
Aep mi acabaİyileştirme yoluna gider iadeyi bir düşünürüm. Dediğin gibi sıkınıtı 10 bin farkı kaç ayda yakıp arayı kapatıp zarar ettirmeye başlayacak. Ben başta AEP almamakla hata etmişim.
AEP mi derken ?Aep mi acaba
İndirim varmış abi 29 aralıkta acaba aep mi dedim bende ?AEP mi derken ?
Ekran resmini erken almışım gözükmemiş yazı ?İndirim varmış abi 29 aralıkta acaba aep mi dedim bende ?
Hmmm?Aep mi acaba
Abi en fazla 1ay zarar yazar TR ortamında aldığın hiçbir şey geri gitmiyor ileri hepİyileştirme yoluna gider iadeyi bir düşünürüm. Dediğin gibi sıkınıtı 10 bin farkı kaç ayda yakıp arayı kapatıp zarar ettirmeye başlayacak. Ben başta AEP almamakla hata etmişim.
Sende heccc şans yok ya aynı benim gibisinEkran resmini erken almışım gözükmemiş yazı ?
Abi gider Bre yi indirime sokarlarsa bide çok üzülürüm. Bari neyin indirimini yapacaklarını söyleseler 3 tane artılı birşey ama ney ? fiyatını ve ürünü söylüyor herkes sen niye saklıyon fg kardeş sen bizim favori markamızsın yapmaSende heccc şans yok ya aynı benim gibisin
İndirim olursa şimdi şaşma ?
Genelde xreme de indirim yapıyor lar bütçe olarak daha fazla hitap ettiği içinAbi gider Bre yi indirime sokarlarsa bide çok üzülürüm. Bari neyin indirimini yapacaklarını söyleseler 3 tane artılı birşey ama ney ? fiyatını ve ürünü söylüyor herkes sen niye saklıyon fg kardeş sen bizim favori markamızsın yapma![]()
A+++ enerji 2 modelde var ?Abi gider Bre yi indirime sokarlarsa bide çok üzülürüm. Bari neyin indirimini yapacaklarını söyleseler 3 tane artılı birşey ama ney ? fiyatını ve ürünü söylüyor herkes sen niye saklıyon fg kardeş sen bizim favori markamızsın yapma![]()
Yok abi A+++ diye ipucu vermişlerGenelde xreme de indirim yapıyor lar bütçe olarak daha fazla hitap ettiği için
Xtreme A++ değil miA+++ enerji 2 modelde var ?
Xreme de a+++ ama diğer 2 model daha ağır basıyor
Xtreme A++ değil mi
Xreme nin 12 vs 9 btu arası iç ünite kilo ve soğutucu akışkan farkı var iç ünite kiloları da farklıXtreme A++ değil mi
An itibariyle Muğla'dan bir kare ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.