Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Abi en fazla 1ay zarar yazar TR ortamında aldığın hiçbir şey geri gitmiyor ileri hep
1 2 ay sonra iyiki almışım moduna geçiş yaparsın otomatikman?
50k ya kadar yolu var 12lik lerin hemen olmaz tabide 2024 ortası olabilir
Benimkisi sadece yorum tabi kimse kimsenin maddi durumunu bilemez?
Aklıma girme şu an iadeyi pek düşünmüyorum. Gelen arkadaşlar toplantı filan sonucuna göre haber edeceğim dedi ama bakalım.

2 gündür dikkatimi çekiyor hava gece 2 lerde ayaz vardı ve bulut yoktu ve geceleri makina termostat yapmıyordu
bugün hava yine aynıydı 2° ama o iki günün aksine hava kapalıydı normal seyrine dönüp termostat yapmış
ulaaa bunlar ne cingöz böyle :kiskis
Aynı insan gibi biliyor derece aynı ölcse bile bulut olmayınca sert ayaz olduğunu ?
Bizim buralarda öyle abi ayaz var soğuk

Ben iade istiyorum diye söyledin mi ki abi sen
Yok iade konusunu dile getirmedim iade desem muhtemel alırlar. Ama hem daha sürekli çalışma fırsatı olmadı hemde bir tuhaflık var. Sensör 3 derece saha düşük gösteriyor diyoruz ama oturma seviyesi ile klimanın gösterdiği biraz benzerlik gösteriyor. Acaba standart bir kat yüksekliğini baz alarak zeminden 50 santim ile 1 metre yüksekliğindeki sıcaklık bu değerde olur gibi bir kabul yaparak ona göre mi programladırlar diyecem ama sacede bir düşünce.

Bir kendi aralarında görüşsünler neyle geri dönecekler bir göreyim. Ona göre bir tavır alırız. Anlık tüketim 800-900 civarında olmasa çok iyi olacak da bilmiyorum artık.

Yok iade konusunu dile getirmedim iade desem muhtemel alırlar. Ama hem daha sürekli çalışma fırsatı olmadı hemde bir tuhaflık var. Sensör 3 derece saha düşük gösteriyor diyoruz ama oturma seviyesi ile klimanın gösterdiği biraz benzerlik gösteriyor. Acaba standart bir kat yüksekliğini baz alarak zeminden 50 santim ile 1 metre yüksekliğindeki sıcaklık bu değerde olur gibi bir kabul yaparak ona göre mi programladırlar diyecem ama sacede bir düşünce.

Bir kendi aralarında görüşsünler neyle geri dönecekler bir göreyim. Ona göre bir tavır alırız. Anlık tüketim 800-900 civarında olmasa çok iyi olacak da bilmiyorum artık.
Bence klima ölçtüğü dereceyi yerden yüksekliğini hesap ederek yapmıştır diye düşünüyorum onu mühendis ayarlamıştır mesela iç ortam sıcaklığı 25 ken klima checkırda 27 derece yazsada temp tuşuna bastığında 25 yazıyorsa klima onu 2 derece eksik gösteriyordur mesefa farkından dolayı

Bence klima ölçtüğü dereceyi yerden yüksekliğini hesap ederek yapmıştır diye düşünüyorum onu mühendis ayarlamıştır mesela iç ortam sıcaklığı 25 ken klima checkırda 27 derece yazsada temp tuşuna bastığında 25 yazıyorsa klima onu 2 derece eksik gösteriyordur mesefa farkından dolayı
İşte bu sadece bir varsayım. Doğru mu değil mi bilmiyoruz. Çinli amcalar ile görüşüp netleştirirse ve bana bilgi gelirse burada yazarım. Sıcaklık çözünürlüğü iyi olsa en iyisi şu an İ-feel gibi. ortalama 300w civarında ve uzun kullanım da değil.

Klimadan yana faturası aylık 2000₺ gelen birisi var sizce neden olabilir. Kliması midea üretimi Vessen..
Bizim antalya bölgesinde birim fiyat 2,2525 tl elektriğin. 2000/2,2525=888 kw tüketim hepsini klima tüketti desek. 888/30= 29.6 kw günlük 29.6/24= 1,232323 kw saatlik ortalama görünüyor ama bunda diğer kullanımda etkili yinede fazla.

Neden olabilir arıza nerdedir acaba
Elektrikli şok ısıtıcı v.s ekstra evde çok kullanılıyorsa biraz etkiler. Biz güneş enerji sistemi kullanıyoruz çatıda suyu ısıtıyor ama yağmurlu ve kapalı havalarda içindeki elektrikli rezistansı açıyoruz oda sağlam yakıyor.

Ama bence doğru abi sonuç neymiş bakalım tabi gelen adamın ismi neydi
İşte bu sadece bir varsayım. Doğru mu değil mi bilmiyoruz. Çinli amcalar ile görüşüp netleştirirse ve bana bilgi gelirse burada yazarım. Sıcaklık çözünürlüğü iyi olsa en iyisi şu an İ-feel gibi. ortalama 300w civarında ve uzun kullanım da değil.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri