Şu minimum değerleri nerede yazıyor? atar mısın?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şu minimum değerleri nerede yazıyor? atar mısın?
Ben şeyi sordum abi hani watmetreden takip ettiğimizde sabit bir değer yakalayıp ordan devam ediyor ya hani klima mesela muhammet genelde 350w dolaylarında gidiyor duruma göre değişiyor sende böyle genelde sabit gittiği bir değer var mıZor şartlarda ortalama elektrik sayacı üzerinden günlük aldığım iki klima değeri 32kW günlük 1.333kW saatlik. Hesap aşağıda. ?
Ben sana 18bin için ortalama 800w 12bin için ortalama 530w tüketim diyebilirim buda zor şartlar için makine termostat yapmadan aldığım değer arada buz dolabı vardı onu da hesaptan çıkardım. Bu değerin altı üstü olabilir iki klimada 45⁰ üfleme ile stabil gidiyor, üfleme 40⁰ civarları olduğu zaman 18b8n 800w yerine 650 700w civarı görebilir. Biraz mantık adamıyım. ?Ben şeyi sordum abi hani watmetreden takip ettiğimizde sabit bir değer yakalayıp ordan devam ediyor ya hani klima mesela muhammet genelde 350w dolaylarında gidiyor duruma göre değişiyor sende böyle genelde sabit gittiği bir değer var mı
Ozaman verilen değerler doğru abi ama Aep 18 likte baya düşük min değerlerBen sana 18bin için ortalama 800w 12bin için ortalama 530w tüketim diyebilirim buda zor şartlar için makine termostat yapmadan aldığım değer arada buz dolabı vardı onu da hesaptan çıkardım. Bu değerin altı üstü olabilir iki klimada 45⁰ üfleme ile stabil gidiyor, üfleme 40⁰ civarları olduğu zaman 18b8n 800w yerine 650 700w civarı görebilir. Biraz mantık adamıyım. ?
Kataloğdan bahsediyorum tabi gerçeği bilememOzaman verilen değerler doğru abi ama Aep 18 likte baya düşük min değerler
Kolay sökülen bir klima ya hani oyüzden all easy = hepsi kolay demiş olabilirler sonunada pro eklemişler profesyonel makine olduğu belli olsun diye ?Xtreme Seve
Aşırı tasarruf ekonomi demek
Breezeless
Esintisis demek
Peki All Aasy Pro ne demek? ?
Senin AEP den haber varmı ne oldu.Kolay sökülen bir klima ya hani oyüzden all easy = hepsi kolay demiş olabilirler sonunada pro eklemişler profesyonel makine olduğu belli olsun diye ?
Büyük ihtimalle ??Kolay sökülen bir klima ya hani oyüzden all easy = hepsi kolay demiş olabilirler sonunada pro eklemişler profesyonel makine olduğu belli olsun diye ?
İyi akşamlar abi okadar detaya girmedim belli bir düzlükte kullanıyorumİyi akşamlar @muhammet göl daha önce fan hızları ile ilgili bir tüketim testi yaptın mı?
Ben sürekli otomatik fan kullanıyorum klimalar şuan hiç termostat yapmıyor acaba fanı manuel yapsam bir fark olur mu? ?İyi akşamlar abi okadar detaya girmedim belli bir düzlükte kullanıyorum
Otomatik te yapmıyorsa bence manuel de hiç yapmaz ben kışın hiç oto kullanmıyorumBen sürekli otomatik fan kullanıyorum klimalar şuan hiç termostat yapmıyor acaba fanı manuel yapsam bir fark olur mu? ?
Harbiden de kolay sökülüyor yazın sökülmeyen bakır boru ve evaparatör hariç iç üniteyi komple leğende banyoya sokmuştum ?Kolay sökülen bir klima ya hani oyüzden all easy = hepsi kolay demiş olabilirler sonunada pro eklemişler profesyonel makine olduğu belli olsun diye ?
Kahve saati geldi çay saati bitti ?
Aynen öyle abi milim oynayınca nasıl oldu demi klima?Konumuz iç sirkülasyon sensörü! Yeri önemli! Gereksiz termostat nedeni! Klimanın minimum değerlere inmesini bile etkiler bu durum. ?
Pazar günü gelip kuracaklar abşSenin AEP den haber varmı ne oldu.
Dostum birde birşey farkettim şu renkli filtreler var ya onları takmıştım 12bin olanın filtresi tam sensör hizasına denk geliyor. Bugün değerleri takip ettiğimde akşama doğru 12bin olanın değeri tekrar yukarı doğru ilerledi 28 üzerine çıktı akşam eve gelip koşarak klimaya sarıldım filtre içe doğru oval bir hal almış orada türbülans yapıyor düzelttim normale döndü düşün filtre bile etkiliyor. ? 18bin olanın filtreleri çok alakasız bir yerde onda sorun olmuyor. ?Aynen öyle abi milim oynayınca nasıl oldu demi klima?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.