?Bir sonraki temizliğe kadarKafa rahat diyorsun ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
?Bir sonraki temizliğe kadarKafa rahat diyorsun ?
Sürtme sesi evet abi ama bence fan motor bilyasınsan geliyorBen sürtünme sesi olarak algıladım ?
Bence sen akşam tekrar çek ama telefonu hareket ettirme fazla
Olabilir valla ?Sürtme sesi evet abi ama bence fan motor bilyasınsan geliyor
Ahhhh @REMZİ96 ah. Ne diyeyim sana. İlla Aep alacaktin g tech i göndermeden alsaydın iyi olurdu. Bu kış gününde başka ısınma yöntemi yoksa sök tak iade değişim derken sıkıntı. Umarım basit birseydir. Duvar yüzeyi düz değil ve kuvvet uygulayarak montaj yapılırsa fan sürtmesi çok muhtemel telefonda pek birsey anlayamadım akşam pc de tekrar bakarız. Çok çok rahatsız eden bir ses değilse çok kurcalamamak da en iyisi gibi.Sürtme sesi evet abi ama bence fan motor bilyasınsan geliyor
Abi yeni ürün gelene kadar kullanırım direk değişim yaparlar diye düşünüyorum iç ünite fan motorundan geliyor ses bence gelip bakarlar yeni ürün sipariş ederler bence tamir işini sevmiyorum sıfır cihazdaAhhhh @REMZİ96 ah. Ne diyeyim sana. İlla Aep alacaktin g tech i göndermeden alsaydın iyi olurdu. Bu kış gününde başka ısınma yöntemi yoksa sök tak iade değişim derken sıkıntı. Umarım basit birseydir. Duvar yüzeyi düz değil ve kuvvet uygulayarak montaj yapılırsa fan sürtmesi çok muhtemel telefonda pek birsey anlayamadım akşam pc de tekrar bakarız. Çok çok rahatsız eden bir ses değilse çok kurcalamamak da en iyisi gibi.
Bizim kırsala daha gelmedi Adem abi ve Turgut beye teşekkürler ??Turgut reiss ile vesile olan adem başkanıma teşekkürlerimi iletiyorum okadar mutlu oldum ki anlatamam hiç unutmayacağım bu inceliğinizi?
Ekli dosyayı görüntüle 10987
Güzel günlerde, keyifle kullanın inşallah.Turgut reiss ile vesile olan adem başkanıma teşekkürlerimi iletiyorum okadar mutlu oldum ki anlatamam hiç unutmayacağım bu inceliğinizi?
Bence yerine oturma da sıkıntı vardır tırnağa oturmamış olabilir kasma ses yapıyordur.Abi yeni ürün gelene kadar kullanırım direk değişim yaparlar diye düşünüyorum iç ünite fan motorundan geliyor ses bence gelip bakarlar yeni ürün sipariş ederler bence tamir işini sevmiyorum sıfır cihazda
Teşekkür ederim hocam ?Güzel günlerde, keyifle kullanın inşallah.![]()
Abi gtech i yollamadan alsa takacak yeri yok klimayı artı bütçe olarak durumu bilemeyiz biri satılacak ki yerine yenisi alınsınAhhhh @REMZİ96 ah. Ne diyeyim sana. İlla Aep alacaktin g tech i göndermeden alsaydın iyi olurdu. Bu kış gününde başka ısınma yöntemi yoksa sök tak iade değişim derken sıkıntı. Umarım basit birseydir. Duvar yüzeyi düz değil ve kuvvet uygulayarak montaj yapılırsa fan sürtmesi çok muhtemel telefonda pek birsey anlayamadım akşam pc de tekrar bakarız. Çok çok rahatsız eden bir ses değilse çok kurcalamamak da en iyisi gibi.
Turgut reiss ile vesile olan adem başkanıma teşekkürlerimi iletiyorum okadar mutlu oldum ki anlatamam hiç unutmayacağım bu inceliğinizi?
Dediğin doğru ama bu iade ve değişim süreçleri çok sıkıntılı olabiliyor. Birde başka ilden servis hizmeti alıyorsa Remzi gibi.Abi gtech i yollamadan alsa takacak yeri yok klimayı artı bütçe olarak durumu bilemeyiz biri satılacak ki yerine yenisi alınsın
Yurtiçi kargo ile geldi abiO değilde gözüme kupa baya guzel göründü. Hangi kargo ile geldi. Genelde kargolar benim eve getirmez ben gider alırım.
Remzi onuda çözer abi ?Dediğin doğru ama bu iade ve değişim süreçleri çok sıkıntılı olabiliyor. Birde başka ilden servis hizmeti alıyorsa Remzi gibi.
Bu ara 12bin Xtreme 23set 33⁰ ye kadar kendini kısıyor acaba o esnada kaç kW tüketiyor? ? Teknik verileri 110w diyor görse görse Adem abi görür gerçekten bu değerleri yakalıyor mu? Birde hepimizin dikkatini çeken 18bin olan 780w 24bin 300w ilginç bir durum. ?Mitsubishi electiric orjinal klima kullanıcısı arkadaşımız ısıtmada minimum 90w diyince aha böyle kaldım ?
Ekli dosyayı görüntüle 10991
Ulan Japonlar gavur gibi klima yapmışlar
Para olacak alacan 5 tane yanında yatsan yine ısıtır ?
vay mideam kınalı kuzum benim üzülme sende benim için kralsın ?
Japonlar iki transistör ikide entegre fazla koymuşlar işte 4 çekirdek te işlemci 2si kabak ikide ayçiçek vay arkadaş çamur atacak yeride yok ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.