Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Sürtme sesi evet abi ama bence fan motor bilyasınsan geliyor
Ahhhh @REMZİ96 ah. Ne diyeyim sana. İlla Aep alacaktin g tech i göndermeden alsaydın iyi olurdu. Bu kış gününde başka ısınma yöntemi yoksa sök tak iade değişim derken sıkıntı. Umarım basit birseydir. Duvar yüzeyi düz değil ve kuvvet uygulayarak montaj yapılırsa fan sürtmesi çok muhtemel telefonda pek birsey anlayamadım akşam pc de tekrar bakarız. Çok çok rahatsız eden bir ses değilse çok kurcalamamak da en iyisi gibi.

Turgut reiss ile vesile olan adem başkanıma teşekkürlerimi iletiyorum okadar mutlu oldum ki anlatamam hiç unutmayacağım bu inceliğinizi?
IMG_20231225_132219.jpg

Ahhhh @REMZİ96 ah. Ne diyeyim sana. İlla Aep alacaktin g tech i göndermeden alsaydın iyi olurdu. Bu kış gününde başka ısınma yöntemi yoksa sök tak iade değişim derken sıkıntı. Umarım basit birseydir. Duvar yüzeyi düz değil ve kuvvet uygulayarak montaj yapılırsa fan sürtmesi çok muhtemel telefonda pek birsey anlayamadım akşam pc de tekrar bakarız. Çok çok rahatsız eden bir ses değilse çok kurcalamamak da en iyisi gibi.
Abi yeni ürün gelene kadar kullanırım direk değişim yaparlar diye düşünüyorum iç ünite fan motorundan geliyor ses bence gelip bakarlar yeni ürün sipariş ederler bence tamir işini sevmiyorum sıfır cihazda

Abi yeni ürün gelene kadar kullanırım direk değişim yaparlar diye düşünüyorum iç ünite fan motorundan geliyor ses bence gelip bakarlar yeni ürün sipariş ederler bence tamir işini sevmiyorum sıfır cihazda
Bence yerine oturma da sıkıntı vardır tırnağa oturmamış olabilir kasma ses yapıyordur.

Abi gtech i yollamadan alsa takacak yeri yok klimayı artı bütçe olarak durumu bilemeyiz biri satılacak ki yerine yenisi alınsın

Dediğin doğru ama bu iade ve değişim süreçleri çok sıkıntılı olabiliyor. Birde başka ilden servis hizmeti alıyorsa Remzi gibi.
Remzi onuda çözer abi ?
İl dışı dışında bana göre olağan dışı durum oluşmaz öncelikle bir teşhis konulursa dediğin gibi sonrası hızlı ilerler zaten fabrikasyon bir durum gibi duruyor teşhis ten önce ne desek boş

Mitsubishi electiric orjinal klima kullanıcısı arkadaşımız ısıtmada minimum 90w diyince aha böyle kaldım ?
IMG_20231225_14205558.jpeg

Ulan Japonlar gavur gibi klima yapmışlar
Para olacak alacan 5 tane yanında yatsan yine ısıtır ?
vay mideam kınalı kuzum benim üzülme sende benim için kralsın ?
Japonlar iki transistör ikide entegre fazla koymuşlar işte 4 çekirdek te işlemci 2si kabak ikide ayçiçek vay arkadaş çamur atacak yeride yok ?

@REMZİ96 müsait zamanında şu şekilde telefonun mikrofona dokunmadan ve klimanın rüzgarına denk gelmeyecek şekilde en az 1dk bir video çekersen Bence süper olur
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
şimdi kulaklık ile dinledim bende algılayamadım

ama dinlerken telefon hoparlöründen dinlediğim zaman video nun sonuna doğru hafifçe bir çok düşük devir sesi gibi geliyor buna göre yorum yaparsak yanlış olur.

o değilde sende nasıl bir kulak varmış ta duydun kulaklık ile dinlerken ortada birşey yok ?

Mitsubishi electiric orjinal klima kullanıcısı arkadaşımız ısıtmada minimum 90w diyince aha böyle kaldım ?
Ekli dosyayı görüntüle 10991
Ulan Japonlar gavur gibi klima yapmışlar
Para olacak alacan 5 tane yanında yatsan yine ısıtır ?
vay mideam kınalı kuzum benim üzülme sende benim için kralsın ?
Japonlar iki transistör ikide entegre fazla koymuşlar işte 4 çekirdek te işlemci 2si kabak ikide ayçiçek vay arkadaş çamur atacak yeride yok ?
Bu ara 12bin Xtreme 23set 33⁰ ye kadar kendini kısıyor acaba o esnada kaç kW tüketiyor? ? Teknik verileri 110w diyor görse görse Adem abi görür gerçekten bu değerleri yakalıyor mu? Birde hepimizin dikkatini çeken 18bin olan 780w 24bin 300w ilginç bir durum. ?

Ekli dosyalar

• IMG_20231225_162131.jpg
    IMG_20231225_162131.jpg
    68.8 KB · Görüntüleme: 17
İç ünite kapağını açıp çekince videoda net belli oldu @Adem Helvacı @muhammet göl @İRFAN @ByCilo

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri