Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Sıvacı düzgün sıvayamamış demek. Yamukluk bazen gözle fark edilmez. Vurmana gerek yoktu bastır dediydim :) O zaman dediğim gibi fan dan kaynaklı.
Dün yapmıştım abi o vurmayı ufakça vurdum zaten bastırdım olmadı bence mecbur çektim bir tane ama şuan baya bastırdım genede ses gitmedi :)

Gelişme varmı abi
Noldu abi ne gibi değişiklikler var :)
Isıtma dışarısı 10 derecenin altına inmesine rağmen sıkıntı yok. Klimayı i-feel de kullanıyorum. 1 er derece ile kumanda dan sıcaklık verisi iç üniteye geçiyor. set 25 ve içerisini 25 okuyup klimaya gönderdiğinde klima kendini yavaş yavaş kısıyor 1000w lardan 500w lara kadar iniyor. Bu süreçte kumanda 26 derece diye sinyal gönderir göndermez klima termostata girip kapanıyor. Bunu iç üniteye veya kumandaya müdahale ederek 25-25,5 derecelerde tutarsam sanırım kendini daha da kısma şansı bulacak.

Aklımda kumandayı hack lemek var ileriki günlerde duruma göre o yolu da denerim.

Fallow me aktif iç ortam 24 gösteriyor ama uygulama arada sensördeki sıcaklığı gösteriyor 30 arada kumandadakini gösteriyor neye göre belli oluyor bu

Ekli dosyalar

• IMG_2168.png
    IMG_2168.png
    83.7 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_2169.jpeg
    IMG_2169.jpeg
    45.3 KB · Görüntüleme: 20
Isıtma dışarısı 10 derecenin altına inmesine rağmen sıkıntı yok. Klimayı i-feel de kullanıyorum. 1 er derece ile kumanda dan sıcaklık verisi iç üniteye geçiyor. set 25 ve içerisini 25 okuyup klimaya gönderdiğinde klima kendini yavaş yavaş kısıyor 1000w lardan 500w lara kadar iniyor. Bu süreçte kumanda 26 derece diye sinyal gönderir göndermez klima termostata girip kapanıyor. Bunu iç üniteye veya kumandaya müdahale ederek 25-25,5 derecelerde tutarsam sanırım kendini daha da kısma şansı bulacak.

Aklımda kumandayı hack lemek var ileriki günlerde duruma göre o yolu da denerim.
Sen yaparsın abi beklerim ?

İç ortam kumandadan aldı şimdi 25 derece 10 dkdır 25 iç ortam ama klima 817w tüketiyor istenen sıcaklık ile arasında 5 derece var neden kısmışki kendini 10 dk dır böyle :)

Ekli dosyalar

• IMG_2170.png
    IMG_2170.png
    83.8 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_2171.png
    IMG_2171.png
    48.1 KB · Görüntüleme: 15

Kısmaya başladığı zaman beni hisset modunda üfleme ısısı yinede yüksek oluyor sizdede öylemi abi

İç ortam kumandadan aldı şimdi 25 derece 10 dkdır 25 iç ortam ama klima 817w tüketiyor istenen sıcaklık ile arasında 5 derece var neden kısmışki kendini 10 dk dır böyle :)
Kıssa bile üfleme ısısı yüksektir 400 370 e kadar da yüksek üfleme ile devam ediyor
Kumanda sinyali aralıklı yolladığı için o an öyle göstermiş olabilir ?
Geçenlerde denemiştim 23 set ile kumandayı da tam zemine koydum 24ü geçmeyecek şekilde sabah kalktığımda da oturma hizasında ki dereceler 30a dayanmıştı dahada kısmış 350e kadar ama yinede üfleme düşmemiş

Kıssa bile üfleme ısısı yüksektir 400 370 e kadar da yüksek üfleme ile devam ediyor
Kumanda sinyali aralıklı yolladığı için o an öyle göstermiş olabilir ?
Geçenlerde denemiştim 23 set ile kumandayı da tam zemine koydum 24ü geçmeyecek şekilde sabah kalktığımda da oturma hizasında ki dereceler 30a dayanmıştı dahada kısmış 350e kadar ama yinede üfleme düşmemiş
Fallow me 23 set yaptın ama iç ortam 30 mu oldu ? Termometreler mi 30 ölçtü

Fallow me aktif iç ortam 24 gösteriyor ama uygulama arada sensördeki sıcaklığı gösteriyor 30 arada kumandadakini gösteriyor neye göre belli oluyor bu
Kumanda üzerinde olanı göstermeli bulunduğun ekranı aşağı doğru çekerek yenile kumandayı dikkate almalı bende fallow ne aktif olunca kumanda üzerinde olanı veriyor.

@REMZİ96 geçmişte biryerde yazdım ama nerde senin konudada olabilir
akşamdan yatmadan 23e yada 22 idi net hatırlamıyorum neyse kumandayı zemine koydum ki ayarlı set sıcaklığı geçmesin diye zeminde hani tabandan serinlik alır ya yukardan gelen zeminden gelen derken dengede kalsın diye ama klimanın kumandadan aldığı sinyali de alacak şekilde ayarladım

Ayarlı set beni hisset ile sabaha kadar kapanmamış yüksek watlar ile başlayıp 350 ye kadar inmiş üfleme ısısı düşmemiş düşse 350 lerde 33° üflemeye kadar iner oda hamam gibi olmazdı sabah bir kalktım ortalık yanıyor derecelere bir baktım duman olmuş oturma hizasında bile
düşün tv hizası olsa heral 35 olurdu tövbe birdaha denemedim beni hisset modunu ?

Merhaba,

Öncelikle herkese günaydın hayırlı sabahlar dilerim. İstanbul Pendik deki evimin salonu için klima araştırması yapıyorum salon 30metre kare civarı yeni bina en üst kat izolasyon iyi sayılır cephe güney doğu,
Bir kaç siteden klima için değerlendirme yaptırdım 12 binlik çıkıyor, sadece arçelikte 15 bin çıktı öncelikle kaç binlik klima almam lazım ve hangi marka modeli tavsiye edersiniz? Bütçe 25 bin civarı, şimdiden teşekkür ederim sağlıkla kalın,

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri