Haklısın kardeşim öncelikle kafanda bir rahata çıksın herşey olur inşallah ?Evet kesiyor şuanlık ama ilerki zamanda daha net testler yaparım bunlar sayılmaz![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Haklısın kardeşim öncelikle kafanda bir rahata çıksın herşey olur inşallah ?Evet kesiyor şuanlık ama ilerki zamanda daha net testler yaparım bunlar sayılmaz![]()
Dün yapmıştım abi o vurmayı ufakça vurdum zaten bastırdım olmadı bence mecbur çektim bir tane ama şuan baya bastırdım genede ses gitmediSıvacı düzgün sıvayamamış demek. Yamukluk bazen gözle fark edilmez. Vurmana gerek yoktu bastır dediydimO zaman dediğim gibi fan dan kaynaklı.
İnşaallah abiHaklısın kardeşim öncelikle kafanda bir rahata çıksın herşey olur inşallah ?
Gelişme varmı abi
Isıtma dışarısı 10 derecenin altına inmesine rağmen sıkıntı yok. Klimayı i-feel de kullanıyorum. 1 er derece ile kumanda dan sıcaklık verisi iç üniteye geçiyor. set 25 ve içerisini 25 okuyup klimaya gönderdiğinde klima kendini yavaş yavaş kısıyor 1000w lardan 500w lara kadar iniyor. Bu süreçte kumanda 26 derece diye sinyal gönderir göndermez klima termostata girip kapanıyor. Bunu iç üniteye veya kumandaya müdahale ederek 25-25,5 derecelerde tutarsam sanırım kendini daha da kısma şansı bulacak.Noldu abi ne gibi değişiklikler var![]()
Sen yaparsın abi beklerim ?Isıtma dışarısı 10 derecenin altına inmesine rağmen sıkıntı yok. Klimayı i-feel de kullanıyorum. 1 er derece ile kumanda dan sıcaklık verisi iç üniteye geçiyor. set 25 ve içerisini 25 okuyup klimaya gönderdiğinde klima kendini yavaş yavaş kısıyor 1000w lardan 500w lara kadar iniyor. Bu süreçte kumanda 26 derece diye sinyal gönderir göndermez klima termostata girip kapanıyor. Bunu iç üniteye veya kumandaya müdahale ederek 25-25,5 derecelerde tutarsam sanırım kendini daha da kısma şansı bulacak.
Aklımda kumandayı hack lemek var ileriki günlerde duruma göre o yolu da denerim.
Dc inverterter in trafosuTeknik konu @mbirol ustamız görür birazdan ?
30 a niye dayadın içeride hamam mı işletecen.İç ortam kumandadan aldı şimdi 25 derece 10 dkdır 25 iç ortam ama klima 817w tüketiyor istenen sıcaklık ile arasında 5 derece var neden kısmışki kendini 10 dk dır böyle![]()
İçeriyi hamam yapmaya çalıştım ama olmadı kapattım yatıyorum şuan iyi geceler30 a niye dayadın içeride hamam mı işletecen.25 set te içeri 26-27 olunca bir sıcaklık basıyor.
Kısmaya başladığı zaman beni hisset modunda üfleme ısısı yinede yüksek oluyor sizdede öylemi abiIsıtma dışarısı 10 derecenin altına inmesine rağmen sıkıntı yok. Klimayı i-feel de kullanıyorum. 1 er derece ile kumanda dan sıcaklık verisi iç üniteye geçiyor. set 25 ve içerisini 25 okuyup klimaya gönderdiğinde klima kendini yavaş yavaş kısıyor 1000w lardan 500w lara kadar iniyor. Bu süreçte kumanda 26 derece diye sinyal gönderir göndermez klima termostata girip kapanıyor. Bunu iç üniteye veya kumandaya müdahale ederek 25-25,5 derecelerde tutarsam sanırım kendini daha da kısma şansı bulacak.
Aklımda kumandayı hack lemek var ileriki günlerde duruma göre o yolu da denerim.
Kıssa bile üfleme ısısı yüksektir 400 370 e kadar da yüksek üfleme ile devam ediyorİç ortam kumandadan aldı şimdi 25 derece 10 dkdır 25 iç ortam ama klima 817w tüketiyor istenen sıcaklık ile arasında 5 derece var neden kısmışki kendini 10 dk dır böyle![]()
Abi bu trafolar her dış ünite de bulunur mu bizimkilerde göremedim ondan dikkatimi çektiDc inverterter in trafosu
Bence hissettiği sıcaklık ile set sıcaklık arasındaki fark açıksa sıcak üfler tahminim öyle yaniKısmaya başladığı zaman beni hisset modunda üfleme ısısı yinede yüksek oluyor sizdede öylemi abi
Fallow me 23 set yaptın ama iç ortam 30 mu oldu ? Termometreler mi 30 ölçtüKıssa bile üfleme ısısı yüksektir 400 370 e kadar da yüksek üfleme ile devam ediyor
Kumanda sinyali aralıklı yolladığı için o an öyle göstermiş olabilir ?
Geçenlerde denemiştim 23 set ile kumandayı da tam zemine koydum 24ü geçmeyecek şekilde sabah kalktığımda da oturma hizasında ki dereceler 30a dayanmıştı dahada kısmış 350e kadar ama yinede üfleme düşmemiş
Kumanda üzerinde olanı göstermeli bulunduğun ekranı aşağı doğru çekerek yenile kumandayı dikkate almalı bende fallow ne aktif olunca kumanda üzerinde olanı veriyor.Fallow me aktif iç ortam 24 gösteriyor ama uygulama arada sensördeki sıcaklığı gösteriyor 30 arada kumandadakini gösteriyor neye göre belli oluyor bu
Aynen odadaki termometre ler 30 biride 31 e yakındı oturma hizasında kiFallow me 23 set yaptın ama iç ortam 30 mu oldu ? Termometreler mi 30 ölçtü
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.