Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Cihazları beğensem de şu fiyat politikalarını baya gözden geçirmeleri gerek. son 3 ay da gaz pedalı takılı kalmış araç gibi fiyatları yukarı doğru şişirdiler. Şimdi de indirim yapıyorlar. O fiyata satılabiliyorsa arttırma. Ki diğer markalar ile aranda tüketici için karar verme noktasında cazip bir seçenek olsun.
Abi bunların fiyatları yüzüne pro modelleri tavsiye verirken insan çekiniyor 35 k bre alan adam 43k Mitsubishi krigamine zen alır çıkar şuraya ?
Me lere yetişecek ler az kaldı ?
Screenshot_2024-01-01-21-56-31-09_b73d025e34d3569bf7e97abab31af632.jpg
Screenshot_2024-01-01-21-56-47-97_b73d025e34d3569bf7e97abab31af632.jpg

@1071HALİL1453 abi senin legendera termostat durumlarında fan minimum devirde açık kalıyor mu sonraaa df durumları nasıl çok sık giriyor mu hele anlat gönlümüz şenlensin ?

Genleşme sesi yok diyordun flap hava açıları nasıl dikey salınım yaptın mı keskin bir şekilde tam sağa yada sola verebiliyor mu tüketimi anladık mümkün değil yetisemek ?me ye zaten segmenti ve fiyatları belli
En azından huyunu husunu bilelim bakalım ne iş çıkarmış Japonlar

Birde abi 90 100w larda nekadar kalıyor mesela iklimlendirme yi sağladığı zaman oralarda sabitliyor mu yoksa uğrak mı veriyor mesela benim makina kapanmadığı zaman oda stabil ise 360 w lara sabitliyor kendini sanırsın öldü bu sadece odanın sıcaklık değişecek ki 400 lere gazlayacak yada üst frekanslara
resim ekledim düz çizmiş gitmiş öyle
1150w lara Pik yaptığı sıralarda odayı havalandırma yapıyorduk.
Screenshot_2024-01-01-22-26-54-53_c8ce049e2765335b474bc4d710ac1b2a.jpg

Son düzenleme:
Senin bu AEP ne çekti bee ?
Sorma abi valla?
Yazsak roman olur sıra remzide bakalım??
Bu arada bugün 330 watlarda gezindi ilk defa çünkü ilk defa fan devrini %90 yaptım 100 yapsam 310w olabilir ama hiç cekemem onun rüzgar sesini 40 50 devam? gecede 20 30 bana ideal

Beyler flapı aşağı doğru ayarlıyorum kumandadan kapat aç yapınca gidiyor aşağı yukarı ayarı sağ sol ayarı gitmiyor ama aşağı yukarı gidiyor neden acaba bilen var mı

@muhammet göl kardeşim arıtmaya filtre seti aldım onları değiştirdim bu arada sular kesilmiş bizde ne şans var arkadaş ? iş yarım kaldı. Yazarken sular gelmeye başladı. ?

Stabil 22° ye ayarlı 24 aep 1.33 kwh tüketiyor. Onu da bilmiş olun. En fazla 670w a kadar kısıyor ondan sonrası yok termostat yapıyor. Bi öneri verirken binel minel vermeyelim en azından tüketimlerini de söyleyelim ki alacak olan vatandaşlar ona göre karar versinler
Sizin söylediğinize göre değişken birsürü şart var klimada iç ortam sıcaklığı dış ortam sıcaklığı ısı kaybı oda metrekaresi bulunan insan sayısı bulunan odanın kapısının kapanmasına kadar onlarca etken var mesela aynı şartlarda stabil 22 set 24 aep 500w tüketebilir bunu deneyerek öğrenebiliriz kendi düşük frekanslara kadar kısma işinin yazılım olarak çözmüş midea oyüzden bu şartlara göre değişir mesela muhammet gölün aep 12 si sabit 350w giderken benim aep şuanki testlerimde 650w altında kapanıyor. Sonuçta bunlarda bir algoritma var klima uygun şartları sağladığında kısacaktır ve az tüketecektir çünkü kısmayı bilen bir mühendisliğe sahip buna hiç bilmeyen yada beceremeyen markalarda var 18 24 ü bırak 9 lukta 1 kwh tüketenler var oyüzden 24 midea böyle demek yerine 24 midea şu şartlarda böyle demelisin mesela şu m2 odada şu ısı kaybı varken kullanırsanız bakın kısmıyor oyüzden siz böyle yapmayın de normalde kısan bir klima biliyoruz ama sende neden kısmamış neden enerji tüketimi artmış nerde hata yapmışsın bunu konuşalım ve cevap belli zaten yanlış btü seçimi kısa öz..

Kalmasın kalmasın aşağı yönlendirme işine bir bak.:)
O iş anca bir gtech iç ünite ile olur kökten çözerim abi bunların kendi markası dışında başka ünite ile çalıştırma imkanı varmı sonuçta işi yapan dış ünite ısıyı çevirip veren iç ünite ?

@REMZİ96 hmm ilk açılışta kapanır oralarda ama termostat sonrası tekrar çalışınca inmesi lazım ?
Benimde öyle bugün bak havalandırma yaptım 1150w dedi kapıyı kapadım sicakladı ve direkt kesti sonra geri çalıştı ve sırasıyla 488 400 360w?

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri