Aynı bunun gibi dişini sökecen g-tech gibi bir yönlendirme yapacan. Tabi bu kışlık Yazın kendi plapları ile devamBen söktüm daha beter olmuştu geri taktım ?
Aynı dişleri dökülmüş gibi oldu Ekli dosyayı görüntüle 11232
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynı bunun gibi dişini sökecen g-tech gibi bir yönlendirme yapacan. Tabi bu kışlık Yazın kendi plapları ile devamBen söktüm daha beter olmuştu geri taktım ?
Aynı dişleri dökülmüş gibi oldu Ekli dosyayı görüntüle 11232
Ben sökmeye takmaya kıyamam çok ? İç ünite değişimi olacak benim hafta içi gönderecekler yenisiniSorma abi valla?
Yazsak roman olur sıra remzide bakalım??
Bu arada bugün 330 watlarda gezindi ilk defa çünkü ilk defa fan devrini %90 yaptım 100 yapsam 310w olabilir ama hiç cekemem onun rüzgar sesini 40 50 devam? gecede 20 30 bana ideal
İşte bak ben boşuna demiyom abi gtech babadır baba adam resmen karete yapıyor flap la?Sana fikir vermesi açısından aşağıda fotoğraflara bakabilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 11233
Ekli dosyayı görüntüle 11234
Ekli dosyayı görüntüle 11235
Uzun süre deneyemiyorum abi hiç buaralar evde oturmuyorum sabah yoğun iş akşam misafirler ?@REMZİ96 hmm ilk açılışta kapanır oralarda ama termostat sonrası tekrar çalışınca inmesi lazım ?
Benimde öyle bugün bak havalandırma yaptım 1150w dedi kapıyı kapadım sicakladı ve direkt kesti sonra geri çalıştı ve sırasıyla 488 400 360w?
Kıstıracaz umarım. Sensör yerini değiştirmek yapılacaklar arasında.İşte bak ben boşuna demiyom abi gtech babadır baba adam resmen karete yapıyor flap la?
Şu klima birde kıssa adam akıllı varya?
Hadi inşallah ?Kıstıracaz umarım. Sensör yerini değiştirmek yapılacaklar arasında.
Anladım kardeşim makinanın huyu belli oyuzden dedim bazına bıçak ?️ da dayasan kısıyor ?Uzun süre deneyemiyorum abi hiç buaralar evde oturmuyorum sabah yoğun iş akşam misafirler ?
Bu makineye de EKG cihazı bağlı çok geçmiş olsun ??Sana fikir vermesi açısından aşağıda fotoğraflara bakabilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 11233
Ekli dosyayı görüntüle 11234
Ekli dosyayı görüntüle 11235
Ooo çok sevindim ?Ben sökmeye takmaya kıyamam çok ? İç ünite değişimi olacak benim hafta içi gönderecekler yenisini![]()
Onlar ikna etme çabaları abi az kaldı klimayı ikna edecek ?Bu makineye de EKG cihazı bağlı çok geçmiş olsun ??
Abi ben sese takıntılı bir insanım bide rüzgarın çarpmasından rahatsız olurum. Oyüzden en başta havanın bana deymeceği bir alana flapı ayarlarım sonrada sesin bana gelmeyeceği orana kadar yükseltirim mesela 30-40-50 hangisinde ses duymuyorsam oraya kadar çıkarımAnladım kardeşim makinanın huyu belli oyuzden dedim bazına bıçak ?️ da dayasan kısıyor ?
Sen klima ile ısınacak olsan fanı yüzde kaç yaparsın
Al bendende okadar 50 psikolojik sınırAbi ben sese takıntılı bir insanım bide rüzgarın çarpmasından rahatsız olurum. Oyüzden en başta havanın bana deymeceği bir alana flapı ayarlarım sonrada sesin bana gelmeyeceği orana kadar yükseltirim mesela 30-40-50 hangisinde ses duymuyorsam oraya kadar çıkarım
Gtech otomatikte çok sesliydi bu nasıl UKT testi yaptığımda ortaya çıkarAl bendende okadar 50 psikolojik sınır
Havalandırma sonrası Çabuk ısıtsın diye arada 60 80 oda fazla tutmam
EKG si çekildi raporu bekleniyor. İşin ucunda ameliyat görünüyor ama. İlk sonuçlar onu gösteriyor.Onlar ikna etme çabaları abi az kaldı klimayı ikna edecek ?
Bugün ilk defa 90 yaptım 329w indi emmee göze alamam 30w ı ?Gtech otomatikte çok sesliydi bu nasıl UKT testi yaptığımda ortaya çıkar
g-tech aslında sesli değil otomatikte max modda çalışıyor set değerine gelene kadar buda aep den 2 kat daha fazlahava üflemesinden kaynaklıGtech otomatikte çok sesliydi bu nasıl UKT testi yaptığımda ortaya çıkar
Merakla bekliyorum abi ?EKG si çekildi raporu bekleniyor. İşin ucunda ameliyat görünüyor ama. İlk sonuçlar onu gösteriyor.
Uygulamadan ayarla öyle kalır. ?Şu flap işinin çözümü var mı hafızaya neden almıyor
Abi bunlar başka ünite ile hiçmi çalışmaz ki ya elbet bir olur yolu vardır bununAynı bunun gibi dişini sökecen g-tech gibi bir yönlendirme yapacan. Tabi bu kışlık Yazın kendi plapları ile devam
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.