Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Benimde breezeless e nin 18 liği dikkatmi çekti. Çünkü kataloğ verisi olarak 18 lik xtreme 10-11 bin Btü nün altına kısamadığı yazıyor bu durum hoşuma gitmiyordu ama Bre E 4 btü ye kadar kıstığı yazıyor ve xtreme ile arasında çok az bir fiyat farkı var oyüzden 18 likte önerim aep ye gücü yetmeyenlere breezeless E 18 olacak gibi duruyor

Anladım ben senide adem abinin ayrı bir hesabı vardı onu unuttum?
Bende 18bin Xtreme i manuel modda kıstırmaya çalışıyorum zamanında bu detayı farketmiş olsam 24 bin Xtreme yada aep bre değerlindirmesi yapardım. ?

Bende 18bin Xtreme i manuel modda kıstırmaya çalışıyorum zamanında bu detayı farketmiş olsam 24 bin Xtreme yada aep bre değerlindirmesi yapardım. ?
24 lugu bile 700 600 w lere indiren mido bunda neden böyle bir efsanevi bir soru işareti bırakır bende anlamadım abi dediğin gibi en azından makinan güçlü olurdu ama ihtiyacı kadar çalışırdı ?

24 lugu bile 700 600 w lere indiren mido bunda neden böyle bir efsanevi bir soru işareti bırakır bende anlamadım abi dediğin gibi en azından makinan güçlü olurdu ama ihtiyacı kadar çalışırdı ?
İnşaat aşamasında tesisatları hazırladık. Metre kare olarak 24bin tesisatı çekecektik dedik 18bin bu alana yeterli gelir daha az enerji sarfiyatı olur diye düşündük ama Xtreme bizi 18binde şaşırttı. ? Isıtma soğutma olarak performansı efsane tek soru işareti kısma olayı. ?

İnşaat aşamasında tesisatları hazırladık. Metre kare olarak 24bin tesisatı çekecektik dedik 18bin bu alana yeterli gelir daha az enerji sarfiyatı olur diye düşündük ama Xtreme bizi 18binde şaşırttı. ? Isıtma soğutma olarak performansı efsane tek soru işareti kısma olayı. ?
Min btu yazılana göre kaç watt a denk geliyor abi

Birde makine set 22⁰de üfleme 40⁰ ev 23.5⁰ lerde geziyor 47.5 m² net açık alan. ? Minimum 10bin BTU olunca böyle oluyor termostat yapa yapa çalışıyoruz. ?

Ekli dosyalar

• IMG_20240105_233045.jpg
    IMG_20240105_233045.jpg
    32.9 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_20240105_233030.jpg
    IMG_20240105_233030.jpg
    30.5 KB · Görüntüleme: 13
780w yazıyor sayfada
Hmm bizim 12lik lerdede 120w yazıyor ama öyle değildir

muhtemelen bizde yazan termostat sonrası anma gücü girişi dir kalkışı 120 yada 100 w ile yapıyor dur

330w altını görmedim ben daha
Ama şuda var ben 12bin ligi 20mt odada yüksek setler ile kullanıyorum belkide müsade etmiyor dur makina
adem abideki bre 300w altını görmüş olabilir ?

Ama bak yazın benim 12lik dibine kadar iniyor 85 95w arası geziniyor kıstığı zaman

Birde makine set 22⁰de üfleme 40⁰ ev 23.5⁰ lerde geziyor 47.5 m² net açık alan. ? Minimum 10bin BTU olunca böyle oluyor termostat yapa yapa çalışıyoruz. ?
Senin bu 18lik teki btu olayı cepte abi onu mantıken aklımız almıyor ?
Mesela yazın da 10bin btu altına düşmezse fazla sogutmaz mı bu sence?

Yazın biz dışarı 45⁰ de makineyi 26 set yaparak gear modda kullanıyorduk ?
Onuda o şekilde çözmüşsün abi tebrik ederim seni ?
Ben daha gear e almadım açıkçası hani odada küçük sonraaa makina da zaten görüyor 90w vs kendi kendime alsam ne olacak ki diye denemedim ordan ötesi klimayı kapatmaya giriyor bende??

Onuda o şekilde çözmüşsün abi tebrik ederim seni ?
Ben daha gear e almadım açıkçası hani odada küçük sonraaa makina da zaten görüyor 90w vs kendi kendime alsam ne olacak ki diye denemedim ordan ötesi klimayı kapatmaya giriyor bende??
Mantığın aldığı noktada birşeyler deniyoruz ? 90w bu vantilatör mü? ?

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri