- Bütçe
- 7000
- Marka Model Bilgisi
- Grundig
Anneme bir dikey süpürge alacağım. Hangi markanın hangi ürününü almalıyım. Dyson önermeyin. Dysona o kadar verirsem beni eve almaz ? bütçem 0-7000 arası
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hocam samsung Telefon yapsın. Servisleri çok kötü.Merhaba samsung jet75e modelini aldık, kullanıyoruz. Tavsiye ederim.
Bence 7.000'e çıkmışken Jet75e modeline yönelin, mağazada da incelediğimde o fiyat bandında en kullanışlı en oturaklı duran model oydu. Benim aklımı Amazon'da satılan Greenote markası çeliyor ama değişmeyen batarya ve yurtdışı ürünü vb ileride ne olur bilmiyorum. Fiyatı da oldukça uygun ama çekim gücü nasıldır bilemiyorum Amazon TR'de en çok satılan oydu.Anneme bir dikey süpürge alacağım. Hangi markanın hangi ürününü almalıyım. Dyson önermeyin. Dysona o kadar verirsem beni eve almaz ? bütçem 0-7000 arası
hocam 4a batarya diye bir şey maalesef yok. şuan grundig alsam 25.2v ürünler var içinde 6 adet 18650 batarya var. ilerde bozulduğunda 3 amper aspilsan lion batarya takarım kendim lehim yaparak tanesi 120den 720ye sıfır 3a bataryam olur. açması kolay. fakat samsung bir karışık geldi bana. pil ömrü o yüzden önemli değil7.000 TL ye şuan piyasada bulabileceğiniz grundig, arçelik , beko, hoover, karaca gibi ürünler mevcut. Bu saydığım markaların batarya kalitesi maalesef uzun vadede sizi üzebilir. ortalama yılda 150-200 kez şarj olacağı düşünülürse kapasite gözle görülür düşecektir. başta 45 dk ları bulan süre 30-20dk lara düşecektir.
9-12 bin bandına çıkmanız mümkünse bosch unlimeted 7 bcs711 serisine bakabilirsiniz. Bosch bu üründe kullandığı bataryayı tüm şarjlı ürünlerinde kullanıyor (matkap, vidalama, taşlama) isterseniz üzerindeki batarya yerine daha sonra 2-3 bin verip 4.0A batarya alıp kullanım süresini 1.5 saate çıkarabilirsiniz. peşin fiyatına 9 taksit yapıyor bosch bayiileri
Buna ek olarak annenizin yaşını bilmiyorum koltuk ve yatak altını temizleyebilmek için bükülebilir model tercih etmeniz gerekebilir.
https://www.amazon.com.tr/Bosch-1600-A011T8-akü-gerilimi-PBA-18/dp/B07669C4Y4?th=1hocam 4a batarya diye bir şey maalesef yok. şuan grundig alsam 25.2v ürünler var içinde 6 adet 18650 batarya var. ilerde bozulduğunda 3 amper aspilsan lion batarya takarım kendim lehim yaparak tanesi 120den 720ye sıfır 3a bataryam olur. açması kolay. fakat samsung bir karışık geldi bana. pil ömrü o yüzden önemli değil
4a için 2 takım 6lı 18650 2amperlik pil seri bağlanmış. aynı boyuta 6amper da sığar. fakat 12 pil için yenileme maliyeti yüksek olur.https://www.amazon.com.tr/Bosch-1600-A011T8-akü-gerilimi-PBA-18/dp/B07669C4Y4?th=1
tüm bosch ürünlerine uyumlu bataryadır. Süpürge ile batarya 18v 2,0Ah . Linkteki ürün 18v 4,0Ah
4a için 5'li 21700 kullanıyor. Bu da yüksek performans sağlıyor .4a için 2 takım 6lı 18650 2amperlik pil seri bağlanmış. aynı boyuta 6amper da sığar. fakat 12 pil için yenileme maliyeti yüksek olur.
Evet ama her serisi birbirine olmuyor bosch için de maalesef. Mesela dükkanda kullandığım ürünler Li ion ama farklı bir tip. Power of all tipi değil.Dyson değilse bence kesin Bosch Unlimited. Arçelik'in süpürgeleri torbalı, torbasız, şarjlı farketmeksizin Çin malı ve çokta kaliteli değil. Bosch daha mantıklı olur. Sende biliyosun zaten Bosch bataryaları ekosistem gibi bir şey bütün akülü Bosch ürünleri aynı tip aküyle çalışıyor nerdeyse.
Ayrı olanları da var evet genelini kastettim zaten. Gerçi kaç kişinin evinde dediğim gibi var ve aküleri değişimli bir o alette bir bu alette kullanıyorlar ayrı bir konu ama mesele akü ölünce çarşıda yenisini rahat bulmak.Evet ama her serisi birbirine olmuyor bosch için de maalesef. Mesela dükkanda kullandığım ürünler Li ion ama farklı bir tip. Power of all tipi değil.
Benim için avantajlı olmuyor. Çünkü çarşıda yenisini bulsam bile pahalı. 720 lira nerede 1500 lira nerede. Ucuz ürün alıp bataryanın kendim yapabilirim.Ayrı olanları da var evet genelini kastettim zaten. Gerçi kaç kişinin evinde dediğim gibi var ve aküleri değişimli bir o alette bir bu alette kullanıyorlar ayrı bir konu ama mesele akü ölünce çarşıda yenisini rahat bulmak.
Anneme bir dikey süpürge alacağım. Hangi markanın hangi ürününü almalıyım. Dyson önermeyin. Dysona o kadar verirsem beni eve almaz ? bütçem 0-7000 arası
hocam yedek parçası piyasada var mı?
Şu modele bir bakarmısın anneme aldım daha dün geldi kurdum fena değil. Kardeşim daha önce almıştı o memnun.
Servisi var mı bilmiyorum. Amazondan 3200 civarı bir fiyata aldım. 3 Yıl çalışması benim için yeterli sonrasında sorun çıkarsa bakarız Temel aksesuarlar Amazon da satılıyor. Ayrıca amazonda aşağıdaki gibi bir bilgi var.hocam yedek parçası piyasada var mı?
Bu model benim de ilgimi çekiyor ama fazlasıyla düşük puanı da var, özellikle çoğu kişi olumlu yorumlara bakarak aldık ama beklenti karşılamadı, çekişi düşük vb şeklinde yorumlarda bulunmuşlar. Elbette bir üst segment ürün performansı beklenmez ama bazı kişiler de hiç memnun kalmamışlar. Bu yüzden emin olamadım alsam mı diye.
Şu modele bir bakarmısın anneme aldım daha dün geldi kurdum fena değil. Kardeşim daha önce almıştı o memnun.
Imperium 9041 var bir tane satışta. Onu alacağım ikinci el 1 yıl garantili.Bence 7.000'e çıkmışken Jet75e modeline yönelin, mağazada da incelediğimde o fiyat bandında en kullanışlı en oturaklı duran model oydu. Benim aklımı Amazon'da satılan Greenote markası çeliyor ama değişmeyen batarya ve yurtdışı ürünü vb ileride ne olur bilmiyorum. Fiyatı da oldukça uygun ama çekim gücü nasıldır bilemiyorum Amazon TR'de en çok satılan oydu.
Bir kaç hafta beklerseniz size kullanımla ilgili bilgi verebilirim. İlk 3-5 kullanım yanlış bilgi verebiliyor. Biraz kullanılsın performansına bakalım.Bu model benim de ilgimi çekiyor ama fazlasıyla düşük puanı da var, özellikle çoğu kişi olumlu yorumlara bakarak aldık ama beklenti karşılamadı, çekişi düşük vb şeklinde yorumlarda bulunmuşlar. Elbette bir üst segment ürün performansı beklenmez ama bazı kişiler de hiç memnun kalmamışlar. Bu yüzden emin olamadım alsam mı diye.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.