Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Dikey süpürge satın almak istiyorum

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Faruk KATI

Forumun Dinamik Yüzü 😉
Kadim Üye
Bütçe
7000
Marka Model Bilgisi
Grundig
Anneme bir dikey süpürge alacağım. Hangi markanın hangi ürününü almalıyım. Dyson önermeyin. Dysona o kadar verirsem beni eve almaz ? bütçem 0-7000 arası

7.000 TL ye şuan piyasada bulabileceğiniz grundig, arçelik , beko, hoover, karaca gibi ürünler mevcut. Bu saydığım markaların batarya kalitesi maalesef uzun vadede sizi üzebilir. ortalama yılda 150-200 kez şarj olacağı düşünülürse kapasite gözle görülür düşecektir. başta 45 dk ları bulan süre 30-20dk lara düşecektir.

9-12 bin bandına çıkmanız mümkünse bosch unlimeted 7 bcs711 serisine bakabilirsiniz. Bosch bu üründe kullandığı bataryayı tüm şarjlı ürünlerinde kullanıyor (matkap, vidalama, taşlama) isterseniz üzerindeki batarya yerine daha sonra 2-3 bin verip 4.0A batarya alıp kullanım süresini 1.5 saate çıkarabilirsiniz. peşin fiyatına 9 taksit yapıyor bosch bayiileri

Buna ek olarak annenizin yaşını bilmiyorum koltuk ve yatak altını temizleyebilmek için bükülebilir model tercih etmeniz gerekebilir.

Anneme bir dikey süpürge alacağım. Hangi markanın hangi ürününü almalıyım. Dyson önermeyin. Dysona o kadar verirsem beni eve almaz ? bütçem 0-7000 arası
Bence 7.000'e çıkmışken Jet75e modeline yönelin, mağazada da incelediğimde o fiyat bandında en kullanışlı en oturaklı duran model oydu. Benim aklımı Amazon'da satılan Greenote markası çeliyor ama değişmeyen batarya ve yurtdışı ürünü vb ileride ne olur bilmiyorum. Fiyatı da oldukça uygun ama çekim gücü nasıldır bilemiyorum Amazon TR'de en çok satılan oydu.

7.000 TL ye şuan piyasada bulabileceğiniz grundig, arçelik , beko, hoover, karaca gibi ürünler mevcut. Bu saydığım markaların batarya kalitesi maalesef uzun vadede sizi üzebilir. ortalama yılda 150-200 kez şarj olacağı düşünülürse kapasite gözle görülür düşecektir. başta 45 dk ları bulan süre 30-20dk lara düşecektir.

9-12 bin bandına çıkmanız mümkünse bosch unlimeted 7 bcs711 serisine bakabilirsiniz. Bosch bu üründe kullandığı bataryayı tüm şarjlı ürünlerinde kullanıyor (matkap, vidalama, taşlama) isterseniz üzerindeki batarya yerine daha sonra 2-3 bin verip 4.0A batarya alıp kullanım süresini 1.5 saate çıkarabilirsiniz. peşin fiyatına 9 taksit yapıyor bosch bayiileri

Buna ek olarak annenizin yaşını bilmiyorum koltuk ve yatak altını temizleyebilmek için bükülebilir model tercih etmeniz gerekebilir.

hocam 4a batarya diye bir şey maalesef yok. şuan grundig alsam 25.2v ürünler var içinde 6 adet 18650 batarya var. ilerde bozulduğunda 3 amper aspilsan lion batarya takarım kendim lehim yaparak tanesi 120den 720ye sıfır 3a bataryam olur. açması kolay. fakat samsung bir karışık geldi bana. pil ömrü o yüzden önemli değil

hocam 4a batarya diye bir şey maalesef yok. şuan grundig alsam 25.2v ürünler var içinde 6 adet 18650 batarya var. ilerde bozulduğunda 3 amper aspilsan lion batarya takarım kendim lehim yaparak tanesi 120den 720ye sıfır 3a bataryam olur. açması kolay. fakat samsung bir karışık geldi bana. pil ömrü o yüzden önemli değil
https://www.amazon.com.tr/Bosch-1600-A011T8-akü-gerilimi-PBA-18/dp/B07669C4Y4?th=1

tüm bosch ürünlerine uyumlu bataryadır. Süpürge ile batarya 18v 2,0Ah . Linkteki ürün 18v 4,0Ah

4a için 2 takım 6lı 18650 2amperlik pil seri bağlanmış. aynı boyuta 6amper da sığar. fakat 12 pil için yenileme maliyeti yüksek olur.
4a için 5'li 21700 kullanıyor. Bu da yüksek performans sağlıyor .

fakat konudan çok uzaklaşmadan geçtiğimiz aylarda uzunca araştırma yapma fırsatı buldum. benzer ürünler arasında en hafif ve ergonomik olan unlimeted 7 serisi geldi. Bu cihazlarda batarya bölümü ele yakın konumda olduğu için 5-10dk sonra bilek ve dirsek arasında kalan kaslarda ağrı başlıyor. Eski tip süpürgelerde bu ağrılık olmadığı için 1 saatte süpürme işi yapsanız sıkıntı olmuyorken , bunlarda maalesef belli bir süre sonra kol kasları ağrıyor.

Yani öyle reklamlarda gözüktüğü kadar kolay olmuyor. yine piyasayı araştırın, ama hafiflik konusunu da göz önünde bulundurun.

umarım aradığınız ürünü en kısa sürede bularak hediye edersiniz :)

Dyson değilse bence kesin Bosch Unlimited. Arçelik'in süpürgeleri torbalı, torbasız, şarjlı farketmeksizin Çin malı ve çokta kaliteli değil. Bosch daha mantıklı olur. Sende biliyosun zaten Bosch bataryaları ekosistem gibi bir şey bütün akülü Bosch ürünleri aynı tip aküyle çalışıyor nerdeyse.

Dyson değilse bence kesin Bosch Unlimited. Arçelik'in süpürgeleri torbalı, torbasız, şarjlı farketmeksizin Çin malı ve çokta kaliteli değil. Bosch daha mantıklı olur. Sende biliyosun zaten Bosch bataryaları ekosistem gibi bir şey bütün akülü Bosch ürünleri aynı tip aküyle çalışıyor nerdeyse.
Evet ama her serisi birbirine olmuyor bosch için de maalesef. Mesela dükkanda kullandığım ürünler Li ion ama farklı bir tip. Power of all tipi değil.

Evet ama her serisi birbirine olmuyor bosch için de maalesef. Mesela dükkanda kullandığım ürünler Li ion ama farklı bir tip. Power of all tipi değil.
Ayrı olanları da var evet genelini kastettim zaten. Gerçi kaç kişinin evinde dediğim gibi var ve aküleri değişimli bir o alette bir bu alette kullanıyorlar ayrı bir konu ama mesele akü ölünce çarşıda yenisini rahat bulmak.

Ayrı olanları da var evet genelini kastettim zaten. Gerçi kaç kişinin evinde dediğim gibi var ve aküleri değişimli bir o alette bir bu alette kullanıyorlar ayrı bir konu ama mesele akü ölünce çarşıda yenisini rahat bulmak.
Benim için avantajlı olmuyor. Çünkü çarşıda yenisini bulsam bile pahalı. 720 lira nerede 1500 lira nerede. Ucuz ürün alıp bataryanın kendim yapabilirim.

Şu modele bir bakarmısın anneme aldım daha dün geldi kurdum fena değil. Kardeşim daha önce almıştı o memnun.
Bu model benim de ilgimi çekiyor ama fazlasıyla düşük puanı da var, özellikle çoğu kişi olumlu yorumlara bakarak aldık ama beklenti karşılamadı, çekişi düşük vb şeklinde yorumlarda bulunmuşlar. Elbette bir üst segment ürün performansı beklenmez ama bazı kişiler de hiç memnun kalmamışlar. Bu yüzden emin olamadım alsam mı diye.

Bence 7.000'e çıkmışken Jet75e modeline yönelin, mağazada da incelediğimde o fiyat bandında en kullanışlı en oturaklı duran model oydu. Benim aklımı Amazon'da satılan Greenote markası çeliyor ama değişmeyen batarya ve yurtdışı ürünü vb ileride ne olur bilmiyorum. Fiyatı da oldukça uygun ama çekim gücü nasıldır bilemiyorum Amazon TR'de en çok satılan oydu.
Imperium 9041 var bir tane satışta. Onu alacağım ikinci el 1 yıl garantili.

Bu model benim de ilgimi çekiyor ama fazlasıyla düşük puanı da var, özellikle çoğu kişi olumlu yorumlara bakarak aldık ama beklenti karşılamadı, çekişi düşük vb şeklinde yorumlarda bulunmuşlar. Elbette bir üst segment ürün performansı beklenmez ama bazı kişiler de hiç memnun kalmamışlar. Bu yüzden emin olamadım alsam mı diye.
Bir kaç hafta beklerseniz size kullanımla ilgili bilgi verebilirim. İlk 3-5 kullanım yanlış bilgi verebiliyor. Biraz kullanılsın performansına bakalım.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri