Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Merhaba fujitsu prime (

ASYG09KPCE) modeli ve sigma plus arasında tercih olarak hangisini seçmeliyiz artıları ve eksileri olarak yardımcı olabilecek var mı ? Oda 16 metre kare ara kat yalıtımlı güney cephe.​

@İRFAN abi geçenlerde bahsettiğimiz voltaj düşüklüğü durumu bugün yine oldu o an ne oldu bilmiyorum ama iç ünite fanı birden hızlandı ve normale döndü uygulamadan baktığım zaman voltaj limiti uyarısı veriyordu ve tapodan baktığımda anlık 250w Lara düşüp geri yavaştan toparladı.

Şimdi burada çözemediğim olay kompresör o an neden devir düşürdü voltaj yükseldi ise tam olarak yakalayamadım baktığım zaman 180volt idi şebeke hadi voltaj düştü diyelim neden fan aniden hızlandı acaba ayrıca kompresörün devir düşürmesi de düşündürücü tam kapatacak tım klimayı 180lerde sabitledi voltaj birde kapatsam vaay kapatmasam vay Allah bilir nezaman düzelir oda var al başa bela Allah'ın belaları varya iyice sinir oldum ?
Kör şeytan diyo roket at uçur trafoları mahalle bir demlik kurtulsun ?

@İRFAN abi geçenlerde bahsettiğimiz voltaj düşüklüğü durumu bugün yine oldu o an ne oldu bilmiyorum ama iç ünite fanı birden hızlandı ve normale döndü uygulamadan baktığım zaman voltaj limiti uyarısı veriyordu ve tapodan baktığımda anlık 250w Lara düşüp geri yavaştan toparladı.

Şimdi burada çözemediğim olay kompresör o an neden devir düşürdü voltaj yükseldi ise tam olarak yakalayamadım baktığım zaman 180volt idi şebeke hadi voltaj düştü diyelim neden fan aniden hızlandı acaba ayrıca kompresörün devir düşürmesi de düşündürücü tam kapatacak tım klimayı 180lerde sabitledi voltaj birde kapatsam vaay kapatmasam vay Allah bilir nezaman düzelir oda var al başa bela Allah'ın belaları varya iyice sinir oldum ?
Dün samsunda da elektrik çok kötüydü. Gel git çok oldu. Tüm şartelleri indirdim.

Kış koşullarında çok çeşitli sebebi var.
1 yüksek kullanım
2 kar veya yağmur kaynaklı direklerdeki izolasyon porselenlerinin görevini yitirmesi kaynaklı enerjinin toprağa kaçak yapması
3 enerji hatlarına temas eden ağaçların aynı şekilde toprağa kaçak yapması
gibi gibi birçok neden var.

Kış koşullarında çok çeşitli sebebi var.
1 yüksek kullanım
2 kar veya yağmur kaynaklı direklerdeki izolasyon porselenlerinin görevini yitirmesi kaynaklı enerjinin toprağa kaçak yapması
3 enerji hatlarına temas eden ağaçların aynı şekilde toprağa kaçak yapması
gibi gibi birçok neden var.
Abi valla bezdirdi ler bakalım nekadar böyle gidecek her olduğunda kapatıp başa çıkabiliriz onuda tabi nekadar yapabilir sek?

Dün samsunda da elektrik çok kötüydü. Gel git çok oldu. Tüm şartelleri indirdim.
Git gel de sıkıntı vay arkadaş Türkiye ne yapacak böyle bu elektrik sorunları yüzüne bende bilmiyorum demekki her şehirde var.

Git gel olsa sürekli komple indiririm ana sartelide 210 dan 185e düşüyor o aralarda dalgalanma yapıyor afedersiniz mal ediyor klimayı desek yeridir Allah'tan haftada 3 yada 2 kez oluyor yoksa zaten çekilmez bunların sıkıntısı

Merhaba fujitsu prime (

ASYG09KPCE) modeli ve sigma plus arasında tercih olarak hangisini seçmeliyiz artıları ve eksileri olarak yardımcı olabilecek var mı ? Oda 16 metre kare ara kat yalıtımlı güney cephe.​

9bin BTU bir klima yeterli olacaktır. Bütçe nedir?

Merhaba fujitsu prime (

Fujitsu markası oldukça tasarruf lu duruyor ama işte gerçek huyunu bilmiyoruz iki klimada güzel duruyor sigma biraz geride kalmış ama

Bu senin makina mı abi açık kalan boruları bende yalıtım yaptım ama senin resimdeki kadar başarılı değil ?Ekli dosyayı görüntüle 11681
Vanalara kadar da sarmaya gerek yok.
Resimde attığım klimada, boruların üstüne dekoratif bant sardık tan sonra, alüminyum folyo bant sardık. Direk güneş gören bir yönde cihaz. Dekoratif bantlar güneşten çabuk deforme oluyor. Eski kalitede dekoratif bantta yok piyasa da malesef

Ekli dosyalar

• IMG_20240118_182506.jpg
    IMG_20240118_182506.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 16
Tahmin edebilirsin ? LED düğmesine uzun bas ?
Amanınnn bende yok sanıyordum bizdede varımışş ?
Geçenlerde düşündüm düşündüm dedim gree de var bizde neden yok diye geri aklıma kullanma kılavuzu geldi onunda yeri zor olunca erindim öyle kaldı abi?

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri